Kızımın babası evli.Oğlumuzun annesi evlenmedi.
Kızımın babası kesinlikle ilgileniyor ve hertürlü masrafını karşılıyor kızımın,tabii bende kendimce destek veriyorum.Ama bunları eşimden gizli yapmak beni yıpratıyor.Özelliklede,masrafları paylaşırsan seni boşarım dediği için eşim gizli tutmak zorunda kalıyorum.Şimdi ben nasıl maaşımı alıp ortaya koyabilirim ki..
malesef insnaın kendi evladı olmayınca bazen böyle göze batmalar olabiliyor, çok yıpratıcı bir süreç(( dediğinz gibi eşinzde oğluyla beraber kalmadığı için her zaman bu vicdan azabı bu şekilde patlak veriyor, sanırım kızınız eğitmleri alıp şu ya da bu sebeple yuvanızdan ucana kadar devam edecek gibi ( peki kızınızın babası kızınızın her masrfıyla yakından ilgelnişyor mu? gönderdiği para buna yetiyor mu?
Kızımın babasından ben para almıyorum,okulla ilgili veya dershane ile ilgili masrafları o kendi ödüyor.Ben nafaka talebinde bulunmadım boşanırken,ki zaten ayrıldıktan sonra iki yıl kadar hiçbirşey için ödemede yapmasını istemedim.Onunda kendi düzenini kurması için bu sürece ihtiyacı vardır diye düşündüm.
Eşim ilk evliliğini bitirdiğinde bu anlayışı görmemiş,tam aksine sürekli olarak nafaka haricinde de ondan para talep edilmiş.Resmen bu konuda sıkıştırılmış.Belkide bu nedenle benim kızımla ilgili masraflara karışmamı istemiyor,benimde ona yapılanları kızımın babasına yapmamı istiyor.bilemiyorum...
Dediğiniz gibi biz edi ile büdü tek kalana kadar bu süreç devam edeceğe benziyor,allah benim yardımcım olsun ve sabır versin diyorum
Canım neden bekar biriyle hayatını birleştirmeyi tercih ettin? enazından çocuğu olmasada evlenip ayrılmış olsaydı.. daha farklı olurdu.. inşallah herşey istediğin gibi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?