- 1 Şubat 2025
- 139
- 73
- 13
- Konu Sahibi yingyang92
-
Annen de keyfine baksin artık bu saatten sonra neyine uzuluyor kocasinin huyunu bilmiyor mu? Iyi erkekler var tabii ki70 yaşında babam, internetten oradan buradan kadınlarla konuşuyor galiba. Daha önce de yakalamıştım ama anneme demedim üzülmesin diye.
Şimdi 70 yaşında annemi bırakıp köye gezmeye gitmiş. Bizi yarım saatlik mesafeye götürmezken 16 saatlik yolu gitmiş.
Anneme, nasılsın bile demiyor. 10 gün sonra gelecek ama annem çok üzülüyor. Ben de bu adamdan nefret ediyorum. Anneme psikolojik şiddet uygyluyor hep. Ben uzaktayım, annem gelemez yanıma. Ben de gidemem maddi durumum iyi değil. Ne yapacak bu kadın bilmiyorum?
Köyde yaşıyor, araba kullanmayı bilmiyor, dolmuş da oraya çıkmıyor. Dizlerinden rahatsız.Annen de keyfine baksin artık bu saatten sonra neyine uzuluyor kocasinin huyunu bilmiyor mu? Iyi erkekler var tabii ki
E tamam acsin evde izlesin Esra Erolu uzatsin ayaklarini kafa dinlesin ne yapacak dolmuşu falan. Evine birisi erzak alsin rica edin akraba dost vs vardir illa kiKöyde yaşıyor, araba kullanmayı bilmiyor, dolmuş da oraya çıkmıyor. Dizlerinden rahatsız.
Yaş 70 ama iş bitmemiş ne ayıp. Bu yaştan sonra boşanma falan zor valla ne yapılır bilmiyorum. O yaş grubu çocuk gibi oluyor laftan da çok anlamaz sanmam.70 yaşında babam, internetten oradan buradan kadınlarla konuşuyor galiba. Daha önce de yakalamıştım ama anneme demedim üzülmesin diye.
Şimdi 70 yaşında annemi bırakıp köye gezmeye gitmiş. Bizi yarım saatlik mesafeye götürmezken 16 saatlik yolu gitmiş.
Anneme, nasılsın bile demiyor. 10 gün sonra gelecek ama annem çok üzülüyor. Ben de bu adamdan nefret ediyorum. Anneme psikolojik şiddet uygyluyor hep. Ben uzaktayım, annem gelemez yanıma. Ben de gidemem maddi durumum iyi değil. Ne yapacak bu kadın bilmiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?