İyi erkek var mı sizce.

yingyang92

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
139
73
13
70 yaşında babam, internetten oradan buradan kadınlarla konuşuyor galiba. Daha önce de yakalamıştım ama anneme demedim üzülmesin diye.

Şimdi 70 yaşında annemi bırakıp köye gezmeye gitmiş. Bizi yarım saatlik mesafeye götürmezken 16 saatlik yolu gitmiş.

Anneme, nasılsın bile demiyor. 10 gün sonra gelecek ama annem çok üzülüyor. Ben de bu adamdan nefret ediyorum. Anneme psikolojik şiddet uygyluyor hep. Ben uzaktayım, annem gelemez yanıma. Ben de gidemem maddi durumum iyi değil. Ne yapacak bu kadın bilmiyorum?
 
Annen de keyfine baksin artık bu saatten sonra neyine uzuluyor kocasinin huyunu bilmiyor mu? Iyi erkekler var tabii ki
 
Köyde yaşıyor, araba kullanmayı bilmiyor, dolmuş da oraya çıkmıyor. Dizlerinden rahatsız.
E tamam acsin evde izlesin Esra Erolu uzatsin ayaklarini kafa dinlesin ne yapacak dolmuşu falan. Evine birisi erzak alsin rica edin akraba dost vs vardir illa ki
 
İyi erkeklerin olduğuna inanıyorum ve var bence. Sizin babanız yoldan çıkmış sapıtmış. Annenize sabır diliyorum.
 
bence erkekler büyümeyen çocuklar kadınlar 2 kat efor sarf ediyor,onlar konfor içinde yaşayıp gidiyorlar ,ezilen yine kadın birde çok çocuk doğurduysa , zavallı kadın ölünceye denk sorun bitmiyor
 
Yeni değildir o hep öyledir alışmıştır anneniz alışmış olmalı gençken iyi olmayan erkek yaş alınca muhtacım diye iyi olmaz bu herşeye evet diyen yaş alınca değişir değerimi anlar diyenlere de misal olmiali ilk capkinlik değil o hareketler işte zamanında yapılacak yapılsaydı belki anneniz daha iyi olurdu .Bu profil yaşlılık ta arkadaş destek yoldaş olmaz zaten .
 
Yaş 70 ama iş bitmemiş ne ayıp. Bu yaştan sonra boşanma falan zor valla ne yapılır bilmiyorum. O yaş grubu çocuk gibi oluyor laftan da çok anlamaz sanmam.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…