İyi geceler arkadaşlar eşinizin ailesi ile nasıl geçiniyorsunuz?

KIRIK_KALP90

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2018
150
25
13
31
Benim eşimin ailesiyle ilgili sorunum yok annesi babası büyük abisi ve diger bütün akrabalar ile aram çok iyi ama iki eltim ve küçük eltimin eşiyle aram kötü. İkisi düğünde barışmisti ben memlekete gidince onlara nasıl davranmalıyım? İkisiyle suan merhaba merhaba muhabbetim var samimi değiliz eskisi gibi özellikle büyük eltim ile.

Elti eltinin gemisi yurumez diye bilirim :)) merhaba merhba kal gene, cok can ciger olma, esinle ol memlekette yada kaynananla vs madem onlarla iyisin yani baksana küsüyorlar ediorlar diorsun belliki sikntili tipler sen cizgini koru derim

Elti eltinun gemisi yurumez diye bilirim :)) merhab merhba kal gene, cok can ciger olma, esinle ol memlekette yada kaynananla vs madem onlarla iyisin yani baksana küsüyorlar ediorlar diorsun belliki sikntili tipler sen cizgini koru derim
Aynen ikiside birbirine çok benziyor kayinvalidem bana bugün dedi tiyatro yap onlara dedi bende çok durustum nasıl yapicam bilmiyorum

O laf kuma gemisi yürür elti gemisi yürüzmez:)idi.sen olduğun gibi davran xanım.onlardan sıcaklık sezersen karşılığını verirsin.iyi davranmazlarsada muhattap olmamaya çalış

Çok samimi olma, vıcık vıcık olurlar hemen.
uzak da durma, tepki alırsın şımarık derler.
Dengeyi bul duruma göre hareket et ve hiçbirşeye karışma.
Dişini sıkıp uyumlu olmaya çalış. :)
En güzeli bu.

O laf kuma gemisi yürür elti gemisi yürüzmez:)idi.sen olduğun gibi davran xanım.onlardan sıcaklık sezersen karşılığını verirsin.iyi davranmazlarsada muhattap olmamaya çalış
Büyük eltim ile aramız iyiydi ben evlenene kadar sonra çok değişti. Keşke onunla yine eskisi gibi olabilsek ama sanmıyorum artık güvenim sarsıldı çok ve yanar döner biriymis...

Elti eltinim gemisi yurumez diye bilirim :)) merhab merhba kal gene, cok can ciger olma, esinle ol memlekette yada kaynananla vs madem onlarla iyisin yani baksana küsüyorlar ediorlar diorsun belliki sikntili tipler sen cizgini koru derim
Oledir belki ama ben hep ole duydum etrafımdan o yuzden, bak sende de bunu ogrenmis oldum sevgilerle :)

Çok samimi olma, vıcık vıcık olurlar hemen.
uzak da durma, tepki alırsın şımarık derler.
Dengeyi bul duruma göre hareket et ve hiçbirşeye karışma.
Dişini sıkıp uyumlu olmaya çalış. :)
En güzeli bu.
20 günlüğüne gidicez 10 gün kadar tatil yapicaz esim annesi ben annem gezicez birkaç gün görmek istediğimiz yerlere gidicez geri kalan 7-8 gün babam kardeşim de katılacak turistik yerlere gidicez. 10 gün kadar orada olucaz sadece. Biraz zor geçecek ben duygularimi yoğun yaşıyorum inşallah olay çıkmaz

20 günlüğüne gidicez 10 gün kadar tatil yapicaz esim annesi ben annem gezicez birkaç gün görmek istediğimiz yerlere gidicez geri kalan 7-8 gün babam kardeşim de katılacak turistik yerlere gidicez. 10 gün kadar orada olucaz sadece. Biraz zor geçecek ben duygularimi yoğun yaşıyorum inşallah olay çıkmaz
Olabildiğince dengenizi koruyun. Dayanamayacağınız durumlarda ortamdan uzaklaşın. Tartışıp hiç yüz göz olmayın. İşi biraz deliliğe vurun; ters durumlara gülüp geçin. Tatilinizi mahvetmeyin.

Elti konusu bu ara en sevdiğim. :21:

Kesin diğer eltilerde kayınvalidenle aynı şehirdedir. Sen dışardasındır. Bunlarda oh o rahat biz çekiyoruz burda gibilerinden düşünüp huzursuzluk yaratıyolardır.
Siz ince düşüncelisinizdir, size yapılan herşeyide görürsünüz ama sizede söz geçiyordur yapma kızım boşver kızım sen iyi ol kızımdır. Genelde anneler söyler bunu:super:
Tatiliniz burnunuzdan gelir. Ortamda negatif elektrik sesleri duyulur. Ama yinede bişey diyemezsiniz.
Tutturdum mu?:oops:
Tuttuysa mesafe candır :KK25:

Olabildiğince dengenizi koruyun. Dayanamayacağınız durumlarda ortamdan uzaklaşın. Tartışıp hiç yüz göz olmayın. İşi biraz deliliğe vurun; ters durumlara gülüp geçin. Tatilinizi mahvetmeyin.
Haklısınız ailemi çok özledim onlar yüzünden kendimi ve ailemi üzmek istemiyorum tavsiyeniz için çok teşekkür ederim

Elti konusu bu ara en sevdiğim. :21:

Kesin diğer eltilerde kayınvalidenle aynı şehirdedir. Sen dışardasındır. Bunlarda oh o rahat biz çekiyoruz burda gibilerinden düşünüp huzursuzluk yaratıyolardır.
Siz ince düşüncelisinizdir, size yapılan herşeyide görürsünüz ama sizede söz geçiyordur yapma kızım boşver kızım sen iyi ol kızımdır. Genelde anneler söyler bunu:super:
Tatiliniz burnunuzdan gelir. Ortamda negatif elektrik sesleri duyulur. Ama yinede bişey diyemezsiniz.
Tutturdum mu?:oops:
Tuttuysa mesafe candır :KK25:

Ben canım yandığı zaman sakin kalamıyor um onun dışında tutturdunuz gerçekten durum bu. Sakin kalabilmenin yolu nedir? Burda yazılan mantıklı bulduğum şeyleri gittiğim zaman uygulayacağım....

Ben canım yandığı zaman sakin kalamıyor um onun dışında tutturdunuz gerçekten durum bu. Sakin kalabilmenin yolu nedir? Burda yazılan mantıklı bulduğum şeyleri gittiğim zaman uygulayacağım....

Sen kendin sakin kalamıyacağını düşünüyorsunda eşini ve diğer aile üyelerini özellikle kayınvalide ve kayınpederini seviyorsan arıza çıkarmazsın. Kendimden biliyorum :KK48:
Ben canım yandığında değilde sevdiğim birinin canı yandığında sakin kalamıyorum. Şuana kadarda öyle birşey olmadı çok şükür. :KK54:
Şimdilik şöyle yapıyorum. Eşime odaklanıyorum, tatilime odaklanıyorum. Yiyip, içip geziyorum. Salak salak şeyler söylesede gülüp cevap verip sakinliğimi hiç bozmuyorum çünkü nasıl olsa 10 gün sonra araya kmler girecek. Ve o yada onlar benim oradaki mutluluğumu görüp daha fazla kuduracaklar. Sanırım bu düşüncede çok ayrı hoşuma gidiyor:KK71:Sonra ne halleri varsa görsünler.

Sen kendin sakin kalamıyacağını düşünüyorsunda eşini ve diğer aile üyelerini özellikle kayınvalide ve kayınpederini seviyorsan arıza çıkarmazsın. Kendimden biliyorum :KK48:
Ben canım yandığında değilde sevdiğim birinin canı yandığında sakin kalamıyorum. Şuana kadarda öyle birşey olmadı çok şükür. :KK54:
Şimdilik şöyle yapıyorum. Eşime odaklanıyorum, tatilime odaklanıyorum. Yiyip, içip geziyorum. Salak salak şeyler söylesede gülüp cevap verip sakinliğimi hiç bozmuyorum çünkü nasıl olsa 10 gün sonra araya kmler girecek. Ve o yada onlar benim oradaki mutluluğumu görüp daha fazla kuduracaklar. Sanırım bu düşüncede çok ayrı hoşuma gidiyor:KK71:Sonra ne halleri varsa görsünler.
Gerçekten en iyisini yapıyorsunuz bunu denicem

Back
X