Iyi geceler cayi

seswwww

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
44
9
1
35
Sonunda delirip iyi geceler cayi aldm ama icmiyor kizlar.süte katilir mi bu daha once kullanan oldu mu yardim lutfn?

Kızlar dediğinize Gore ikiz galiba
Allah kolaylık versin benim de yeni ikizlerim oldu şu saat oldu daha uyuyacağım:(
İki aylığız henüz
Ama katılır diye biliyorum
Kaç aylıklar?mamanın veriyosunuz anne sütümü? Gazlarımı var acaba

Ikiz degiller canim ikiz dusunemiyorum gercekten benimkini :)bnde uyumadim canim bak su saat oldu.1.5 yadinda benimki sutten kesildi inek sutu veriyorm.gaz oldugunu sanmiyorum canim.hic bigun uyku duzenimizn oldugunu hatirlamiyorum zaten

Ikiz degiller canim ikiz dusunemiyorum gercekten benimkini :)bnde uyumadim canim bak su saat oldu.1.5 yadinda benimki sutten kesildi inek sutu veriyorm.gaz oldugunu sanmiyorum canim.hic bigun uyku duzenimizn oldugunu hatirlamiyorum zaten
Benim bide 2'bucuk yaşında oğlum var ah başıma gelenler:))
Güzelliği çok güzel ama bakmak zor gerçekten
Oğlumda 8 ay hiç uyumadı koliktik biz tam düzene girdik şimdi de ikizler biri uyusa diğeri uyanıyor:)ama o iyi geceler çayını arkadaşım kullandı gayet memnundu bende alıcam ama sıra ona gelmedi bi.
Peki Dr ne diyor uyumaması hakkında doymuyo olabilir mi

Canim benim çok zor her gordugume derim ben 1 taneyle zor basa cikiyorum nasil yapiyorsunuz ikincileri diye senin 3 olmus masallah allah uzun omur versin.benimki 1 bucuk yasinda aciksa aciktim der zaten o yuzden sanmiyorum aciktigini dr a artik uyumuyor diyemiyorum.hersey cok normal artik uyumasi gerekiyor diyor o da bilemiyorum :( bak saat 6 kitap getirmis oku diyor :)))bende enerji 0

Canim benim çok zor her gordugume derim ben 1 taneyle zor basa cikiyorum nasil yapiyorsunuz ikincileri diye senin 3 olmus masallah allah uzun omur versin.benimki 1 bucuk yasinda aciksa aciktim der zaten o yuzden sanmiyorum aciktigini dr a artik uyumuyor diyemiyorum.hersey cok normal artik uyumasi gerekiyor diyor o da bilemiyorum :KK43: bak saat 6 kitap getirmis oku diyor :)))bende enerji 0
Bizde sabahı sabah ettik allahtan oğlan uyudu da bide o yormadı:)
Benim ikizlerim plansız oldu sürprizler yani:)
Ama biz bi ay küvözde kaldık galiba evin düzenine alıştıramadım oysa aynı saatlerde yediriyorum temizliyorum ama
Sizinkiler artık evet açıksa açım der o zaman yatağına bırakın kendisinin uyumasını sağlayın ağlar bi kaç gün ama alışır uyku eğitimine geçin derim ama tabi her çocuk farklı kolay gelsin

Uyku eğitimi vermediniz mi?
Çocuğunuzun karakterine göre uygulayabileceğiniz birçok yöntem mevcut.
Biraz sabırlı olursanız ve 10 gün dayanırsanız, bu sorun ortadan kalkar.
Bebeğinizin en çok gece uykusuna ihtiyacı var, aynı zamanda onunla düzgün iletişim kurabilmek ve ihtiyaçlarını karşıyabilmek için sizin de dinlenmeniz gerek.
Acilen bu eğitim metotlarından birine başlayın.

İyi geceler çayı işe yaradı mı acaba ?
Bir de hangi iyi geceler çayı kullandığınız. ?

İyi geceler çayı işe yaradı mı acaba ?
Bir de hangi iyi geceler çayı kullandığınız. ?
Milupa iyi geceler cayi canim.kismen ise yaramisti diyebilirim 1 hafta kullandm.biraz duzene girince biraktim uzun sureli kullanimini cok saglikli bulmuyorum.

Bebeklere uyuması için melisa çayı da içiriyorlar di mi?:oops:

Milupa iyi geceler cayi canim.kismen ise yaramisti diyebilirim 1 hafta kullandm.biraz duzene girince biraktim uzun sureli kullanimini cok saglikli bulmuyorum.
Humana iyi geceler çayı denemiştim bende , pek işe yaramamıştı.

Merhaba 1 yaşındaki oğlumun en uzun uykusu 1 saat bile değil saat başı uyanıp ağlıyor gece de öyle gündüz uykuları da 15 dkka acaba bu gece çayını kullansam iyi gelir mi önerirmisiniz?

Merhaba 1 yaşındaki oğlumun en uzun uykusu 1 saat bile değil saat başı uyanıp ağlıyor gece de öyle gündüz uykuları da 15 dkka acaba bu gece çayını kullansam iyi gelir mi önerirmisiniz?
Dene bence bise kaybetmessin.ben kismen basarili olmustm.ama şu da var her uyandiklarnda biseyler icince bu defada biz fark etmesekte çişe uyaniyorlar en iyisi gece beslenmesini esmek ama bilemedm.ama sen yinede bi dene bakalm

Back
X