Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bide 2'bucuk yaşında oğlum var ah başıma gelenler:))Ikiz degiller canim ikiz dusunemiyorum gercekten benimkini :)bnde uyumadim canim bak su saat oldu.1.5 yadinda benimki sutten kesildi inek sutu veriyorm.gaz oldugunu sanmiyorum canim.hic bigun uyku duzenimizn oldugunu hatirlamiyorum zaten
Bizde sabahı sabah ettik allahtan oğlan uyudu da bide o yormadı:)Canim benim çok zor her gordugume derim ben 1 taneyle zor basa cikiyorum nasil yapiyorsunuz ikincileri diye senin 3 olmus masallah allah uzun omur versin.benimki 1 bucuk yasinda aciksa aciktim der zaten o yuzden sanmiyorum aciktigini dr a artik uyumuyor diyemiyorum.hersey cok normal artik uyumasi gerekiyor diyor o da bilemiyorumbak saat 6 kitap getirmis oku diyor :)))bende enerji 0
Milupa iyi geceler cayi canim.kismen ise yaramisti diyebilirim 1 hafta kullandm.biraz duzene girince biraktim uzun sureli kullanimini cok saglikli bulmuyorum.İyi geceler çayı işe yaradı mı acaba ?
Bir de hangi iyi geceler çayı kullandığınız. ?
Humana iyi geceler çayı denemiştim bende , pek işe yaramamıştı.Milupa iyi geceler cayi canim.kismen ise yaramisti diyebilirim 1 hafta kullandm.biraz duzene girince biraktim uzun sureli kullanimini cok saglikli bulmuyorum.
Merhaba 1 yaşındaki oğlumun en uzun uykusu 1 saat bile değil saat başı uyanıp ağlıyor gece de öyle gündüz uykuları da 15 dkka acaba bu gece çayını kullansam iyi gelir mi önerirmisiniz?Milupa iyi geceler cayi canim.kismen ise yaramisti diyebilirim 1 hafta kullandm.biraz duzene girince biraktim uzun sureli kullanimini cok saglikli bulmuyorum.
Dene bence bise kaybetmessin.ben kismen basarili olmustm.ama şu da var her uyandiklarnda biseyler icince bu defada biz fark etmesekte çişe uyaniyorlar en iyisi gece beslenmesini esmek ama bilemedm.ama sen yinede bi dene bakalmMerhaba 1 yaşındaki oğlumun en uzun uykusu 1 saat bile değil saat başı uyanıp ağlıyor gece de öyle gündüz uykuları da 15 dkka acaba bu gece çayını kullansam iyi gelir mi önerirmisiniz?