iyi gün dostu eşim .

Erkekler,kadın hastalıklarıyla alakalı durumları bilmeyi ve konuşmayı istemiyorlar.Bu şekilde büyüyorlar,bu konular onlardan gizleniyor,onlar da uzak kalıyorlar.
Eşlerinin hasta olması ayrıca sinirlerini bozuyor çünkü koruma güdüleri zarar görüyor.Ellerinden bir şey gelmeyince hırçınlaşıyorlar.
Bir de duygusal değil realistler.Yani doktor size Allah korusun durumunuz ümitsiz dememiş.İzlenecek yolu açıklamış.
Eşiniz için bu açıklama yeterliyken sizin üzülmenizi anlayıp paylaşamaz.

S sevdasinemalarda Ben mükemmelim falan demedim, aksine sen yazmışsın kardeş yorumlarıma tutsak olmuşsun diye... Bu iddia sana ait olmalı...

Sen bana yazdığın müddetçe benim de cevap hakkım doğar.

Sende hastayım modunda olma onun yanında kan tukursendw Kızılcık şerbeti içtim de
Ayrıca Dr a kendin git
Erkekler hasta kadın sevmez

Pekala, o halde evlilik bunun neresinde?

Neden iskence cekerken gulucukler dagitasiniz?

"Erkekler hasta kadin sevmez." diye mi? Ne kadar da igrenc bir cumle.

Paylasanlar erkek olmuyor mu bu durumda?

Bir genelleme yapilacaksa empati yeteneginden yoksun insanlarin boyle davrandigi ile ilgili olabilir bilimsel olarak.

Yoksa sizin yazdiklariniz erkegin 10 nefsi var safsatasinin baska bir versiyonu.

Paylasanlar erkek olmuyor mu bu durumda?

Bir genelleme yapilacaksa empati yeteneginden yoksun insanlarin boyle davrandigi ile ilgili olabilir bilimsel olarak.

Yoksa sizin yazdiklariniz erkegin 10 nefsi var safsatasinin baska bir versiyonu.

Siz yorumunuzu o yönde yapın o halde...Başkalarının yorumlarına saldırarak değil.
Benim yorumum bu şekilde.

Pekala, o halde evlilik bunun neresinde?

Neden iskence cekerken gulucukler dagitasiniz?

"Erkekler hasta kadin sevmez." diye mi? Ne kadar da igrenc bir cumle.

Konu Sahibinin eşi böyle!
Ne yapmalıyım sizce çoğunlukla aynı düşüncede olup aaaa sen bu kocayı hemen bosami demeliyim? ?

Sizden başka düşüncesini paylasan insana cevaben ne kadar iğrenç cümle fln demek çokmu etik??

Her neyse yazdigimin arkasındayım çok erkekten duydum hasta kadına irrite olduklarını ve konu sahibinin eside böyle

Ve yardımcı olacak en ılımlı yorum bu!

Erkekler hasta kadin sevmez seksist ve asagilayici bir cumle. Yahudiler serefsizdir demek gibi. Bunun birinin dusuncesi olmasi cumlenin niteligini degistirmez.

Ayrica elbette bosan demek zorunda degilsiniz. Esinizin yaptigi yanlis, onunla konusun ve uyarin diyebilirsiniz, bircok yapici yorum yapabilirsiniz.

Ama siz ilimliyi birakin, kadinlari asagilayici ve erkekleri genelleyici bir yorum yapmissiniz.

Her neyse ben yorumumu yaptım sizde yaptınız burası forum herkes düşüncesini yazar!
Siz 50 kere alintilasanizda benim düşüncem bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…