iyi gün dostu eşim .

amor amorr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
1.012
568
123
Cok kötüyüm kızlar adenomyosis var rahmimde her gun adet agrisinin kat ve katini çekiyorum arti bugün cocuk için doktora gorunelim dedik doktor pek umutlu konusmadi ve polikistik overin de var dedi bu agrilar ozellikle adenomyosis seni iyice zora sokacak dedi zaten cok agrim vardi üzüldüm asilama yapalim dedi doktor neyse odadan ciktik ben gozyasimi tutamadim esim sadece ne agliyorsun dedi uzaktan ve sonra ne bbekliyosun doktordan zaten durum belliydi fln dedi arabada baya tartistik bana sus sesini duymak istemiyorum dedi vs ve kızlar bu adam hic hastalik anlarinda destek olmuyor ne yapicam ben cpk kötüyüm hastalik fena sıkıştırdi buyuk abdestimi dahi yapamiyprim hic mi insan yaninda olduğunu gostermez esine simdi bu asilama konusu çocuk tutarsa biraz agrim hafifler tutmazsa ameliyat edecekler o da tehlikleli sonuclar dogurabilirmis cok mutsuzum destekcim yok yok yok

Canmm..çok üzüldüm durumuna bende de pko var ama bak ben hamile kaldim sende kalirsin inşallah tabi böyle bi kocaya çocuk yapmak için biraz daha düşünmelisin..

Normal zamanda melek ben hastayken ya da hastaneye gittiğimizde canavarlasiyor ve hic destek olmuyor bugün ben aglarken sarilmasini beklerdim ailem var ama onun destegi daha iyi olurdu

Canmm..çok üzüldüm durumuna bende de pko var ama bak ben hamile kaldim sende kalirsin inşallah tabi böyle bi kocaya çocuk yapmak için biraz daha düşünmelisin..
Doktorlar tek caremin gebelik oldugunu soyluyor inanin ki sirf iyileşmek icin dahi istiyorum çalışan bir bayanım aslinda gucluyum de ama hastalik cok yyiratti beni bazen sadece ölmek istiyorum

Normal zamanda melek ben hastayken ya da hastaneye gittiğimizde canavarlasiyor ve hic destek olmuyor bugün ben aglarken sarilmasini beklerdim ailem var ama onun destegi daha iyi olurdu
Benim esim de ben hastayken gergin sinirli.. insan şevkat bekliyor ama nerdee..
Canim bende de adenomyozis var. Cizum deniyorum basarili olursa soylerim sikma canını daha da kotulesmesin..

Benim esim de ben hastayken gergin sinirli.. insan şevkat bekliyor ama nerdee..
Canim bende de adenomyozis var. Cizum deniyorum basarili olursa soylerim sikma canını daha da kotulesmesin..
Senin de hep ağrın var mi koca bir ayin icinde sadece bir iki gun iyiyim onun disinda bel bacak kasik agrisi beni mahvetti artık sabir kalmadi altı senedir ugrasiyom artik sabrim yok

Eşin zora mı gelemiyor acaba?

haline ben üzüldüm hayat arkadaşın nasıl üzülmüyor anlayamıyorum gerçekten çok yanlış rabbim yardımcın olsun ama ben olsam öyle Bi adama çocuk verebilmek için çabalamazdım

Sende hastayım modunda olma onun yanında kan tukursendw Kızılcık şerbeti içtim de
Ayrıca Dr a kendin git
Erkekler hasta kadın sevmez

Sende hastayım modunda olma onun yanında kan tukursendw Kızılcık şerbeti içtim de
Ayrıca Dr a kendin git
Erkekler hasta kadın sevmez

Yok artık tavsiyeye gel.
Kadın ağrıdan kıvranırken gıkı çıkmasın. Neden? Beyimiz hasta kadın sevmiyor.
Sizi bilmem de biz evlenirken 'hastalıkta sağlıkta' dendi.
Kötü günde yanımda olmayan iyi günde en iyisi olsa kaç yazar?

Cok sikayet etmek istemiyom ama inanin yuzumden bile anlasiluyo ne kdr aci cektigim simdi etrafımda dort dolaniyo ama yuz vermiyorum cok kirginim cok

Ne yapayım adam hastalık konusunda gaddar?
Diğer konularda iyi diyor ben konu sahibi kendini kötü hissetmesin diye dedim

Aaaa nasıl olur böyle koca olmaz desem nolcak? ?? Çözüm mü Hayır

Mesela bende rahatsızım devamlı takibim var bir kere eşimle Dr a gitmedim

Az beklenti çok mutluluk

Ben de artık oyle yapacagim ne zaman hastaneye gitsek ciksak hep kavga ettik onun ordaki suratından nefret ediyorum hatta inanin ki buz gibi sogudum daha bir yıllık evliyiz benim beklentiler fos cikti evde yardim eder gün gelir evi dahi temizler ama en ufak zorda hemen sus konuşma kapa ceneni sesini duymak istemiyorum gibisinden seyler nefret ediyorum ondan da kendimden de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…