- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi amor amorr
-
Ben de artık oyle yapacagim ne zaman hastaneye gitsek ciksak hep kavga ettik onun ordaki suratından nefret ediyorum hatta inanin ki buz gibi sogudum daha bir yıllık evliyiz benim beklentiler fos cikti evde yardim eder gün gelir evi dahi temizler ama en ufak zorda hemen sus konuşma kapa ceneni sesini duymak istemiyorum gibisinden seyler nefret ediyorum ondan da kendimden de
Benim eşimin böyle olduğunu Nereden biliyorsunuz pardon?? öyle bişey demedim ben
Eşim çok merhametlidir hastalık konusunda sagolsun
Ben konu sahibinin mutsuz olmaması adına öyle fikir verdim! Kocasi öyle napayım gaz mi vereyim sizin gibi!!!
Ayrıcaaa size yorumumu begendirme gibi kaygım yok herkes yorumunu yapar geçer senle aynı düşünmek yorum yapmak zorundamiyim? ??
Ben de rahatsızım eşimle bir kere gitmedim doktora deyince ve konu sahibinin eşini onaylarcasına yorum yazınca kim olsa benim anladığımı anlar, ki birkaç kişi de benim gibi tepki vermiş size...
Biz burada kimseye gaz vermiyoruz, fikrimizi yazıyoruz ve olması gereken nasıldır bunu göstermeye çalışıyoruz hanımefendi... İyi o zaman yalan yanlış, saçma sapan şeyler yazalım. Derdi olana git intihar et falan diyelim mesela fikrim bu diye?!
O zaman ben de sizinle aynı fikirde olmak zorunda değilim, size karşıt fikrimi söyledim :)
Cok kötüyüm kızlar adenomyosis var rahmimde her gun adet agrisinin kat ve katini çekiyorum arti bugün cocuk için doktora gorunelim dedik doktor pek umutlu konusmadi ve polikistik overin de var dedi bu agrilar ozellikle adenomyosis seni iyice zora sokacak dedi zaten cok agrim vardi üzüldüm asilama yapalim dedi doktor neyse odadan ciktik ben gozyasimi tutamadim esim sadece ne agliyorsun dedi uzaktan ve sonra ne bbekliyosun doktordan zaten durum belliydi fln dedi arabada baya tartistik bana sus sesini duymak istemiyorum dedi vs ve kızlar bu adam hic hastalik anlarinda destek olmuyor ne yapicam ben cpk kötüyüm hastalik fena sıkıştırdi buyuk abdestimi dahi yapamiyprim hic mi insan yaninda olduğunu gostermez esine simdi bu asilama konusu çocuk tutarsa biraz agrim hafifler tutmazsa ameliyat edecekler o da tehlikleli sonuclar dogurabilirmis cok mutsuzum destekcim yok yok yok
Benden aldığını bana satma
Bir gripte bile ben cok ilgilenirm hele ki bu kdr cozumsuz bir hastalikla Rabbim beni siniyor keske az empati yapsa hele ki doktorun olumsuz konusmasi beni cok uzdu aglayinca onun yanımda olup da bir o kdr el gibi durmasi beni öldürdü yasamak istemiyorumAl iste atsan atilmaz satsan satilmaz ....insallah evladin olur Allah sesini duysun .... hastaligina sifa versin... ama kisura bakma domuz kocani da utandiracak sekilde hastalikla imtihan etsin de yaptigi okuzlugu anlasin o hasta olsa sen el pence gezersin totosunda ... bide sus sesini duymak istemiyorum diyomus agzina haydarla vuracan gorecek sesi solugu ....
Cok kötüyüm kızlar adenomyosis var rahmimde her gun adet agrisinin kat ve katini çekiyorum arti bugün cocuk için doktora gorunelim dedik doktor pek umutlu konusmadi ve polikistik overin de var dedi bu agrilar ozellikle adenomyosis seni iyice zora sokacak dedi zaten cok agrim vardi üzüldüm asilama yapalim dedi doktor neyse odadan ciktik ben gozyasimi tutamadim esim sadece ne agliyorsun dedi uzaktan ve sonra ne bbekliyosun doktordan zaten durum belliydi fln dedi arabada baya tartistik bana sus sesini duymak istemiyorum dedi vs ve kızlar bu adam hic hastalik anlarinda destek olmuyor ne yapicam ben cpk kötüyüm hastalik fena sıkıştırdi buyuk abdestimi dahi yapamiyprim hic mi insan yaninda olduğunu gostermez esine simdi bu asilama konusu çocuk tutarsa biraz agrim hafifler tutmazsa ameliyat edecekler o da tehlikleli sonuclar dogurabilirmis cok mutsuzum destekcim yok yok yok
cıkmaz yol derler ya senınkısı o cıkmazlıkCok kötüyüm kızlar adenomyosis var rahmimde her gun adet agrisinin kat ve katini çekiyorum arti bugün cocuk için doktora gorunelim dedik doktor pek umutlu konusmadi ve polikistik overin de var dedi bu agrilar ozellikle adenomyosis seni iyice zora sokacak dedi zaten cok agrim vardi üzüldüm asilama yapalim dedi doktor neyse odadan ciktik ben gozyasimi tutamadim esim sadece ne agliyorsun dedi uzaktan ve sonra ne bbekliyosun doktordan zaten durum belliydi fln dedi arabada baya tartistik bana sus sesini duymak istemiyorum dedi vs ve kızlar bu adam hic hastalik anlarinda destek olmuyor ne yapicam ben cpk kötüyüm hastalik fena sıkıştırdi buyuk abdestimi dahi yapamiyprim hic mi insan yaninda olduğunu gostermez esine simdi bu asilama konusu çocuk tutarsa biraz agrim hafifler tutmazsa ameliyat edecekler o da tehlikleli sonuclar dogurabilirmis cok mutsuzum destekcim yok yok yok
Aman Allah korusun... Senden ilk yazdığın yorum tadında şeyler veya bu tarz fikirler alacaksam hiç almayayım
Yorumlarim o kadar tutsak etti ki seni alintilamadan duramiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?