- 1 Haziran 2016
- 2.952
- 2.273
- 48
- 35
- Konu Sahibi amor amorr
-
Evt istiyor da olmasa da olur diyordu anlamadim ben de bu her sıkıntı her dertte boyle aslinda sanirim beni benim onu sevdiğim kdr sevmiyor ben onun gozyaslarina asla dayanamam ama ben onun yanında aglayinca bir kere bile duzgun davranmadi aglama cnm demediAcaba doktor çocuk için umutsuz konuştuda eşinde çocuk istiyorda onun için mi bu kadar gaddar.
Bazı erkekler çok önemsiyor destek yerine suçlarmışçasına acımasız oluyorlar
Bu arada umarım bir an önce iyileşrsin
Normal zamanda melek ben hastayken ya da hastaneye gittiğimizde canavarlasiyor ve hic destek olmuyor bugün ben aglarken sarilmasini beklerdim ailem var ama onun destegi daha iyi olurdu
Evt istiyor da olmasa da olur diyordu anlamadim ben de bu her sıkıntı her dertte boyle aslinda sanirim beni benim onu sevdiğim kdr sevmiyor ben onun gozyaslarina asla dayanamam ama ben onun yanında aglayinca bir kere bile duzgun davranmadi aglama cnm demedi
Evt istiyor da olmasa da olur diyordu anlamadim ben de bu her sıkıntı her dertte boyle aslinda sanirim beni benim onu sevdiğim kdr sevmiyor ben onun gozyaslarina asla dayanamam ama ben onun yanında aglayinca bir kere bile duzgun davranmadi aglama cnm demedi
valla ağlarlarken destek olan kocalar biraz filmlerde bence, tabii ki ağlarken destek olanda çoktur da ben görmedim
Oy yapma chess. Kavga anını falan demiyorum ama hayat arkadaşının canını sıkan bir şeye ağlamasında teselli eden erkek görmedin mi yani cidden?
valla ne burda ne gerçek hayatta görmedim, çünkü ağlatan erkek olur genelde, ee destek olursa tükürdüğünü yalamış ya da manipülasyona geldiğini hisseder erkek yani benim gözlemim bu
ağlatan erkek değilse başka tabii...
Ya tamam ona bir şey demiyorum. Kavga anında tarafların ikiside gerilmişken biri ağlayınca karşındakinin teselli etmek içinden gelmeyebilir. Ama ağrıdan ağlayan ya da bebek hakkında negatif bir haber alan ya da ne biliyim bir yakının kaybeden ya da küçük de olsa o gün kötü bir olay yaşayıp da ağlayan kadını hayat arkadaşı teselli eder bence. Etmiyorsa da sıkıntı vardır. Yani o yüzden tamam erkek kendisi ağlamaya sebep olduğunda teselli etmediğini görmüşsündür ama diper türlüsünü de görmüşsündür. Evet evet görmüşsündür. Dünya o kadar kötü bir yer olmamalı.
Sende hastayım modunda olma onun yanında kan tukursendw Kızılcık şerbeti içtim de
Ayrıca Dr a kendin git
Erkekler hasta kadın sevmez
Sende hastayım modunda olma onun yanında kan tukursendw Kızılcık şerbeti içtim de
Ayrıca Dr a kendin git
Erkekler hasta kadın sevmez
Bu eşten cocuk istedigine emin misin?Cok kötüyüm kızlar adenomyosis var rahmimde her gun adet agrisinin kat ve katini çekiyorum arti bugün cocuk için doktora gorunelim dedik doktor pek umutlu konusmadi ve polikistik overin de var dedi bu agrilar ozellikle adenomyosis seni iyice zora sokacak dedi zaten cok agrim vardi üzüldüm asilama yapalim dedi doktor neyse odadan ciktik ben gozyasimi tutamadim esim sadece ne agliyorsun dedi uzaktan ve sonra ne bbekliyosun doktordan zaten durum belliydi fln dedi arabada baya tartistik bana sus sesini duymak istemiyorum dedi vs ve kızlar bu adam hic hastalik anlarinda destek olmuyor ne yapicam ben cpk kötüyüm hastalik fena sıkıştırdi buyuk abdestimi dahi yapamiyprim hic mi insan yaninda olduğunu gostermez esine simdi bu asilama konusu çocuk tutarsa biraz agrim hafifler tutmazsa ameliyat edecekler o da tehlikleli sonuclar dogurabilirmis cok mutsuzum destekcim yok yok yok
ya bi de arkadaşlar bu beni kötü biri mi yapar bilmiyorum ama biri eşimde dahil hastalık muhabeti yapınca çok gıcık oluyorum ya, hiç sevmiyorum hastane hastalık muhabbetlerini, bir an önce sussun istiyorum, gerçi eşim ağrıdan falan ağlıyor olsa tabii bende ağlarım dayanamam ama o da kadın olmamdan kaynaklı sanırım erkek olsam ağlıcağımı sanmam
Ayy yorumunuz beni benden aldı...
Bir kadının böyle bir zihniyette olması gerçekten korkutucu. Bunu size kim aşıladı bilmiyorum, size hoş gelebilir ama buradaki insanlara böyle bir tavsiye vermemelisiniz.
Evlilik erkeğin keyfi üzerine kurulmuyor kardeş. İyi günde kötü günde hayat arkadaşlığı yapmaktır evlilik.
Benim eşim erkek değil o zaman, en ufak hastalığımda bile yanımda olduğu için.
Size hayal gibi gelebilir ama eşi hastayken destek olan erkekler de var bu dünyada. Sorun sizdeki erkeklerde.
Niye erkeğe göre mi yaşıcak bu kadın ? Hem zor günde yanında olmuyorsa iyi günde de olmasın bir zahmet.Acı çekerken gülmek mi iyi misiniz siz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?