• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi gun dostu kayınvalidem..

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.966
5.149
398
Merhabalar..
Bu hafta kv lemler uzak yoldan bize gelmeyi dusunuyorlar.Bende hastayim diger hafta gelsinler diye esimle kavga ediyorum.
Biletlerini almislar ama degistirebilirler sonucta.
Daha once yeni evliyken bir ay kadar hastanese yattim
gelmeyen insanlar dugunume misafir gibi gelip giden insanlar şimdi merak dusurmusler.
Bende esime laflari siraladim
benim hasta olmammi onemli onlarmi onemli iyi gun dostlari dedim...
Esimde cok biliyorsan ara soyle o zaman dedi.Ben arayip ne diyebilirim eşime cok kızginim..
Ne yapmaliyim...

Merhabalar..
Bu hafta kv lemler uzak yoldan bize gelmeyi dusunuyorlar.Bende hastayim diger hafta gelsinler diye esimle kavga ediyorum.
Biletlerini almislar ama degistirebilirler sonucta.
Daha once yeni evliyken bir ay kadar hastanese yattim
gelmeyen insanlar dugunume misafir gibi gelip giden insanlar şimdi merak dusurmusler.
Bende esime laflari siraladim
benim hasta olmammi onemli onlarmi onemli iyi gun dostlari dedim...
Esimde cok biliyorsan ara soyle o zaman dedi.Ben arayip ne diyebilirim eşime cok kızginim..
Ne yapmaliyim...

Kalkmayın yatağınızdan, yalnızken nasılsanız öyle davranın.
Gelip size baksınlar işte, fena mı:ssz:

Kv kaynim ve kaynimin 8 yasindaki oglu gelecek evime ilk defa geliyolar nasil oturup is yapmayim rahat edemem.Sorun eşimde soylesin annesine
bilet degismiyomu sanki.
cok sinirliyim

ya eşin uygun bi dille arayıp söyleyecek ya da gelecekler başka çaresi yok bana göre.Ama onlar gelince de istediğin gibi dinlenemezsin çocuk ta var yani..

canım sonuçta 4 aylık evlisin ve evine daha ilk defa geliyorlar yatalak hasta değilsen sorun etmemelisin bence

ben orayı kaçırmışım hiç ilgilenmediler sanırım sen hastanedeyken şimdi büyük ihtimal ozamn evini kolaçan etmeye geliyorlardır

Aynen oyle gezmeye ve evimi kolacan etmeye meraktan geliyolar.
Onlarda biraz dusunce olsaydi bir ay hastanede yattim o zaman gelebilirlerdi.eşim basimdan ayrilmadi ama o ayri o ayri
Kabahat onlarsa degil esimde arayip demesi gerek.
Moralim cok bozuk.evliligimn ilk atini hastanede gecirdim.
simdi onlar yuzunde uzuluyorum.
Dedigim gbi iyi gun dostlari onlar

bende yeni evliyim seni anlıyorum canım eşler bu konularda topu karılarına atmaya bayılıyorlar benim eşimde öyledir kendi hiçbirşey diyemez ailesine hep benden bekler sen söyle diye bende gerekirse söylerim ama sizin durumunuzda senin söylemen nekadar doğru orası tartışılır

evinize ilk defa gelicekler ve gelen eşinin annesi kardeşi yeğeni. sizi ne kadar arayıp sormasalar da onlar eşinin ailesi ve eşin için idare etmelisin eşini uyar bak ben hastayım ilgilenemem de o da ailesine söylesin hasta diye. zaten çıkıp gezeler belki eşini seviyosan bence idare etmelisin onlar hastayken gelmedilerse boşver Allaha havale et. çocukta seni ilgilendirmiyo çocuk kiminse ilgilensinler bi zahmet.

sen evde yokken kaynananın gelip kalması daha saçma olmazmıydı:34:
bence doğrusunu yapıyorlar,hastaneden çıktıktan bir süre sonra gelmeleri daha iyi:34:

Şu an ciddi gribim çocuğa bulaşabilir o yüzden erteleyin de. Kendime gelemedim çok yoğun yaşıyorum hadi siz neysede çocuğa bulaşırsa kötü olur üzülürüm filan diye söyle.

Madem ara sen söyle demiş, sen de ara söyle, hastalıktan geberiyom, sümüklü böcek gibi geziyom, kalkacak durumda diilim, topunuzu da hasta ederim çocuk dahil siz bi hafta sonra gelin de.... valla de. Yok yine de gelirlerse yat aşağı kalkma hiç, günah senden gitmiş olur en azından. Belki hasta olduğunu bilseler gönüllü vazgeçecekler yani o da var, duyur yani bi şekilde.

Hastaneye gecmis olsuna gelemezlermiydi

anladığım kadarıyla ayrı şehirdeler,gelince illaki kalacaklardı,benim için kimsenin gelmemesi daha iyidir.ben ameliyat oldum kimseye haber vermedim.anneme bile.haberi olsa gelecekti ve ben yatarken annemin iş yapması zoruma giderdi.o nedenle iyileşince söyledim.gelenlerle böylece daha rahat ilgilendim:34:

Back
X