- 30 Kasım 2019
- 12.748
- 40.974
- 598
- Konu Sahibi purpleflower35
-
Hayatı sevmek değil insana değer vermez ve karşılık görmek.. ama anlıyorum insanlar duygusuz bense fazla umursuyorum insanları benşm sorunum bu zaten fazla kibar olduğum içinde hep saftirik insan muammelesi görüyorum bu hayatın neyini seviyim
Bu saydıklarınız benim elimde değil keşke böyle olsa..Saygı bence bu değil. Bence bir toplumda insanın hak ettiği şekilde yaşaması, insan onurunun baz alınması o halka yapılacak en büyük saygı göstergesidir. Tam tersi ise en büyük saygısızlık medeniyetsizliktir. Ülkemizde yeter ki suç oranları düşsün, kimse birbirine hakaret küfür etmesin, iş yerinde ayak kaydırma mobbing olmasın, eğitim seviyemiz yükselsin, kimse çevreyi kirletmesin, insanlar birbirine trafikte yolda falan saldırmasın da varsın olsun iyi günler demesinler. Ben cidden razıyım. Birileri iyi günler deyince hiçbir şey düzelmiyor.
Saatlerce ayakta kalıp, 12 saat çalışıp, komik bir para kazanan, üstüne yüksek ihtimal mobbinge uğrayan birinin görmediği değeri bir başkasına göstermekte zorlanması anlaşılabilir bir durum. Saçma sapan davranmasın, müşteriye yardımcı olsun da iyi günler demesin, yüzü de gülmeyiversin, yapacak bir şey yok.Hayatı sevmek değil insana değer vermez ve karşılık görmek.. ama anlıyorum insanlar duygusuz bense fazla umursuyorum insanları benşm sorunum bu zaten fazla kibar olduğum içinde hep saftirik insan muammelesi görüyorum bu hayatın neyini seviyim
İşte maalesef saydıklarım olmayınca insanlarda iyi günler, merhaba demeye mecal kalmadı. Herkes mutsuz, bıkkın, sadece günü dolduruyolar. Haberlerde bile hep kötü olaylar var 1 tane sevindirici gündem yokBu saydıklarınız benim elimde değil keşke böyle olsa..
Herkesin hayatında zorluk var bende mutsuzum ama nezaket gösterebiliyorumYanlış ama sen biraz takıntılısın. Yani bak sıradan bir insan o iyi günleri bekleyene kadar, o alışveriş fişindeki fiyatları kafasına takar. Senin derdine bak Allah için. Dükkandan çıkarken o sensörlü kapı açılacak mı onu kafana tak.
Bankaya gidip kredi için bilgi almaya gidersin, orada senle en az 20dk ilgilenecek kişi sana iyi günler demez, somurtur tepkini anlarım. Ama senin eleştirdiğin kesim, asgari ücretle sabah akşam özür dilerim ama köpek gibi çalıştırılan, her yaştan her çeşit tiple münakaşaya girmek zorunda olan insanlar. Kimin hali kalıyor gün içinde iyi günler demeye. Azarlanıyorlar, bağıranı oluyor, hırsızı var, köpek gibi çalıştıran müdür var.
Bende vermiyorumMerhaba ben mi abartıyorum normal mi bu durum markette kasiyere işlem bitince iyi günler diyip çıkıyorum cevap gelmeyince sinir oluyorum yada bi insana güler yüzlü davranıp aynı şekilde karşılık görmeyincede takıyorum kişisel algılıyorum acaba ben itici birimiyim neden böyle oluyo diye çocuğumun servis hosteside merhaba bilmez iyi günler bilmez acaba sadece bana mı böyle ben kadına iyi günler diyorum ya ya mıy mıy bi sesle sanki zorla karşılık veriyo yada hiç cevap vermiyo bende bikaç kere hiç demedim iyi günler falan ama kendimi onun gibi medeniyetsiz hissettim selamsız olur mu ya nezakatsizlik. İnsanlsrın geneli mi böyle yoksa bende mi bi sorun olabilir ?
Z kuşsğının hali bu... yazık..Bende vermiyorum
Apartmanda oturduğum zamanlar bı teyze cikcikcikcik insanlık kalmamis demişti
Mecbur muyum ben selamlasmaya
Merhaba ben mi abartıyorum normal mi bu durum markette kasiyere işlem bitince iyi günler diyip çıkıyorum cevap gelmeyince sinir oluyorum yada bi insana güler yüzlü davranıp aynı şekilde karşılık görmeyincede takıyorum kişisel algılıyorum acaba ben itici birimiyim neden böyle oluyo diye çocuğumun servis hosteside merhaba bilmez iyi günler bilmez acaba sadece bana mı böyle ben kadına iyi günler diyorum ya ya mıy mıy bi sesle sanki zorla karşılık veriyo yada hiç cevap vermiyo bende bikaç kere hiç demedim iyi günler falan ama kendimi onun gibi medeniyetsiz hissettim selamsız olur mu ya nezakatsizlik. İnsanlsrın geneli mi böyle yoksa bende mi bi sorun olabilir ?
Sen kırılmaya devam etKonu acmissiniz ama konunun sonunda cevaplariniz icin tesekkurler ya da iyi gunler dememissiniz. Ben bir parca kirildim :)
Z kuşağı doksanlarin sonunda doganlara deniyor teyzeZ kuşsğının hali bu... yazık..
Sen kırılmaya devam et
Sakin olun ya kimsenin sizden bi şey çıkardığı yok, siz fazla önemsiyorsunuz.Oldu ozaman herkes mutsuzluğunu birbirinden çıkarsın bu mu yani ben çok mutlu olduğum için iyi günler diyorum sanki
Saygı, medeniyet diyorsunuz ama fikrinize uymayan yorumlar gelince saygı göstermiyorsunuz. Konu açıp sonra “yorumlara cevap vermicem, Z kuşağına yazık, sen kırılmaya devam et” gibi üsluplarda yazıyorsunuz.Sen kırılmaya devam et
İyi günler demenize cevap vermedi diye duygusuz mu o insanlar yani?Hayatı sevmek değil insana değer vermez ve karşılık görmek.. ama anlıyorum insanlar duygusuz bense fazla umursuyorum insanları benşm sorunum bu zaten fazla kibar olduğum içinde hep saftirik insan muammelesi görüyorum bu hayatın neyini seviyim
Size Güleryüz göstermediler diye mutsuzluğunu sizden mi çıkarmış oluyorlar?Oldu ozaman herkes mutsuzluğunu birbirinden çıkarsın bu mu yani ben çok mutlu olduğum için iyi günler diyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?