- 1 Aralık 2020
- 5.416
- 58.394
- 498
- Konu Sahibi purpleflower35
-
Hakaten öyle. Konularına baktım biraz. Sürekli ben çok iyiyim, herkes kötü, çok kibarım, safım… konuları hep bu minvalde. Sürekli ne kadar meleksi olduğundan bahsedip durmuş. Halbuki tamamen alıngan ve fazla hassas bir insan. insanlar iyi günler demedi diye arkalarından hakaret edecek kadar meleksi bir insan kendisiHerkes isine geldigi gibi ama sorsaniz herkes kotu siz iyi :) nezaket boyle bir sey iste :)
Z kuşağına kasiyerlik yaptıranlara da yazık.Z kuşsğının hali bu... yazık..
Konu sahibine hak veren tek yorumların yurtdışında yaşayan tuzukuru insanlar olması yorumlarımızı fazlasıyla destekliyor. Yaşamadığınız ülke ve insanı hakkında ahkam kesmeyinizYazmasam dayanamicam.
Yasadigim ülkede ne olursa olsun merhaba ve güle güle denilir. denilmek zorunda, çünkü saygisizlik olarak kabul ediliyor. Neden zahmet olsun ki?
Bahsettigim insanlarin hepside insanlara daha tahammülü davranabilmek icin asgari ücretin 3-5 katini almiyorlar, yani bunu maddiyata baglamak bana garip geldi..alim gücü illa ki insanlari etkiliyor, insanlar bikiyor, ama yasadigim ülkedede alim gücü zorlasti, fiyatlar artti, kiralar arttî vs.
Türkiyeye gidince bende cok bahsettiginiz davranislarla karsilasiyorum, bu 15sene öncede böyleydi hala böyle.
Zaten kimse özel ilgi, alaka hatta pohpohlanma beklemiyor.
Herkesin hayat telasesi var. Insanlari terslemeye gerek yok, o zaman herkes birbirine öfke kussun.
ülkede son yillarda yasanilanlara bakinca elbette insanlarin moralinin bozuk oldugunu anlayabilirim. Dedigim
gibi, madem herkesin derdi cok buyuk yarin bir gün millet sokak ortasinda birbirini dövmeyede baslad.. konu sahibinide kirmakta ne bileyim tuhaf geldi..
Konu açıp beğenmediği cevaplar alınca küsüyor konu sahibi. Saldırmak değil kim neden hadi saldırayım kafasında olsun?Önce farklı görüşlere açık olmalı,bence bu iyi günler demekten çok daha önemliYazmasam dayanamicam.
Yasadigim ülkede ne olursa olsun merhaba ve güle güle denilir. denilmek zorunda, çünkü saygisizlik olarak kabul ediliyor. Neden zahmet olsun ki?
Bahsettigim insanlarin hepside insanlara daha tahammülü davranabilmek icin asgari ücretin 3-5 katini almiyorlar, yani bunu maddiyata baglamak bana garip geldi..alim gücü illa ki insanlari etkiliyor, insanlar bikiyor, ama yasadigim ülkedede alim gücü zorlasti, fiyatlar artti, kiralar arttî vs.
Türkiyeye gidince bende cok bahsettiginiz davranislarla karsilasiyorum, bu 15sene öncede böyleydi hala böyle.
Herkesin hayat telasesi var. Insanlara saygisizca davranmaya gerek yok, o zaman herkes birbirine öfke kussun.
ve evet, verilen örneklerde oldugu gibi merhabalasmamak selami almayip bön bön karsidakinin yüzüne bakmak cok ayip ve saygisizliktir.
ülkede son yillarda yasanilanlara bakinca elbette insanlarin moralinin bozuk oldugunu anlayabilirim. Dedigim gibi, madem herkesin derdi cok buyuk yarin bir gün millet sokak ortasinda birbirini dövmeyede baslad..
burda konu sahibinide kirmak cok yersiz, kadinin ne kompleksli oldugu kaldi nede bos vaktinin cok oldugu.. gereksiz saldiri olmus
Sizin beni anlamadığınız gibi bende sizi anlamıyorum işte artık yazmayın
6 yıl önce ülkeme temelli dönüş yaptım, izniniz olursa yorum yapma hakkını elde edebilmiş miyim acaba? Yoksa hala tuzum kuru sayılır mı benim de?Konu sahibine hak veren tek yorumların yurtdışında yaşayan tuzukuru insanlar olması yorumlarımızı fazlasıyla destekliyor. Yaşamadığınız ülke ve insanı hakkında ahkam kesmeyiniz
Bknz. Aferin bağımlılığı.anlamak isteseniz anlarsınız bence.
ama anlarsanız sizin nezaketiniz güler yüzünüz melekliğiniz saflığınız nerde kalacak dimi?
o yüzden anlamamaya devam.
Ya bsey sorcam ampul partili misin?Sizin beni anlamadığınız gibi bende sizi anlamıyorum işte artık yazmayın
Teşekkür ederim tamda ifade etmek istediklerimi söylemişsiniz. İnsanların birbirlerine iyi davranmaları için çok mutlu olmaları gerekmiyor bende mutsuz olduğum halde çalışan bi insana kolay gelsin yada iyi günler de ek saygı gereği ve aynı saygıyı beklemenin neresi kötü bir görgü kuralıdır aslında bize öyle öğretildiYazmasam dayanamicam.
Herkesin hayat telasesi var. Insanlara saygisizca davranmaya gerek yok, o zaman herkes birbirine öfke kussun.
ve evet, verilen örneklerde oldugu gibi merhabalasmamak selami almayip bön bön karsidakinin yüzüne bakmak cok ayip ve saygisizliktir.
ülkede son yillarda yasanilanlara bakinca elbette insanlarin moralinin bozuk oldugunu anlayabilirim. Dedigim gibi, madem herkesin derdi cok buyuk yarin bir gün millet sokak ortasinda birbirini dövmeyede baslad..
burda konu sahibinide kirmak cok yersiz, kadinin ne kompleksli oldugu kaldi nede bos vaktinin cok oldugu.. gereksiz saldiri olmus
Teşekkür ederim tamda ifade etmek istediklerimi söylemişsiniz. İnsanların birbirlerine iyi davranmaları için çok mutlu olmaları gerekmiyor bende mutsuz olduğum halde çalışan bi insana kolay gelsin yada iyi günler de ek saygı gereği ve aynı saygıyı beklemenin neresi kötü bir görgü kuralıdır aslında bize öyle öğretildi
Girme girme oraya şimdiYa bsey sorcam ampul partili misin?
Bu kaprislerinizin tek sebebi seçim gerginliği olabilir çünkü demalum kaybedeceksiniz
malum parti: ben ne alakaYa bsey sorcam ampul partili misin?
Bu kaprislerinizin tek sebebi seçim gerginliği olabilir çünkü demalum kaybedeceksiniz
Türkiyeden yurtdisina gelenler her zaman insanlarin genelde daha saygili oldugunu söyler, keske bizdede öyle olsa ama bizim insanlarimiz üstünlük saglamak icin tenezzül etmez derler. Ben orda yasamasamda bu düsünceme katilan orda dogup buyumus insanlarda katiliyor, o zaman buna ne demeli?Konu sahibine hak veren tek yorumların yurtdışında yaşayan tuzukuru insanlar olması yorumlarımızı fazlasıyla destekliyor. Yaşamadığınız ülke ve insanı hakkında ahkam kesmeyiniz
Sen ne dediğinin farkında mısın? Partiyle ne ilgisi var? Çok merak ettiysen söyleyeyim ama cumhuriyetçiyimYa bsey sorcam ampul partili misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?