- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
- Konu Sahibi purpleflower35
-
Malum partililer çok gergin bu hanımefendi gibimalum parti: ben ne alaka
fdhgkjhfd
anlıyorum ama orta yapılırsa gol atınca daha güzel oluyor.
Ne olur okuyun,ne olurrrrTamam anladım. Yorumları artık okumuyorum bilgize...
Malum partililer çok gergin bu hanımefendi gibi
O alaka
O partilerden değilim ama sen onlar gibisin saygısızsızsın nezaketsizsinMalum partililer çok gergin bu hanımefendi gibi
O alaka
Galiba herkes bizim gibi davranmadığı için şaşırıyolarHepsi çok yorgun.. Mesai saatleri çok uzun.. Bende çok dikkat ederim iyi günler kolay gelsin vs demeden çıkmam ama cevap almasam da takılmam bazen şaşırdıkları oluyo ben söyleyince bi suratıma bakıyolar çünkü alışmamışlar aldıkları ücret asla yaptıkları işin karşılığı değil yorgunlukları cabası bu mağaza çalışanları için de geçerli
Kişisel algılamamda sorun var evet zaten hassas yapıdayımBen şöyle bir çözüm buldum buna:
Teşekkür etmek sadece. Ben o an ona bana hizmet verdiği için teşekkür ediyorum ve bir karşılık da beklemiyorum. Ne iyi günler diyorum ne bir şey. Teşekkür ederim deyip fişimi alıp çıkıyorum.
Bana damacana su getiren adam da suratsız, avm girişindeki güvenlik görevlisi de suratsız, marketteki kasiyerler de suratsız. Bence birine cevap vermemek saçma mı evet, umrumda mı hayır. Hiç de kişisel algılamıyorum.
Yok vallahi ben servisçi bayana ısrarla söyledim hergün o demiyor bende bıraktım ama tuhaf geliyo bana hiçbişey demeden çocuğu almakBen de alışkanlık karşılık beklemem herkese söylerim. Bıkmadan devam edersek en sonunda onlarda söyleyecektir.
Bu beni bi miktar incittiTamam anladım. Yorumları artık okumuyorum bilgize...
Zorla mı dedirteceğiz yani ne olsun istiyorsunuz anlamadım. Demiyorlarsa ne yapabilirsiniz?Z kuşsğının hali bu... yazık..
Konu sahibine hak veren tek yorumların yurtdışında yaşayan tuzukuru insanlar olması yorumlarımızı fazlasıyla destekliyor. Yaşamadığınız ülke ve insanı hakkında ahkam kesmeyiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?