- Kendinde eksik gördüğü bir şeyde mutlaka sorar fikir alır, hiç ben büyüğüm en iyisini ben bilirim önce bana soracaksınız tavrı yoktur. Bu yüzden ben de sormaktan, ondan birşeyler öğrenmekten veya onunla beraber ortak birşeye karar vermekten keyif alırım.
- Hiç bir zaman kırıcı laf duymadım ağzından. Eleştirisini bile çok makul şekilde söyler. Konuşmama, tavrıma çok dikkat ederim bu sebeple.
- Yüzü güler her zaman, morali bozuksa sebebini de açıklar. Acaba ne oldu yoksa benim yüzümden mi diye içim içimi yemez.
- İlgisinin ayarını beni tanıdıkça yaptı. Eşimle her gün telefonlaşırlar ama benim o kadar konuşmaya pek meyilli olmadığımı anlayınca, beni bu şekilde kabul etti. Selamını, duasını yollamayı hiç ihmal etmez ama. Bu yüzden ikisinin konuşmaları hiiç gözüme batmaz.
- Ben onun evine gittiğimde bir iş yapılacaksa kesinlikle işi buyurmaz. Hadi beraber şunu yapalım der en basitinden, benim farklı şekilde yaptığım bir durum olursa dener, onunkini denetir. Yorgunluk bile hissetmem iş sonrası.
- Evimize ilk geldiğinde kızım buzdolabını açayım mı, kimisi hoşlanmaz mutfağına girilmesinden dedi mesela gözüm kapalı herşeyimi emanet ederim o laftan sonra, güvenim tam.
- Yanımda kimseyi kötülemez, beni ne görümcemle ne de başka bir gelinle karşılaştırır. Derdimi rahatça paylaşırım bu yüzden.
- Eşimle ilgili şeyler söylerken adildir, kusurunu saklayıp iyi taraflarını göklere çıkarmaz. Başkası hakkındaki düşüncelerine de değer vermemi sağlar bu tutumu.
Kendisini çok sevmekten, içimden gelerek anne demekten başka bir çare bırakmadı bana