Ben kayinvalidesini sevenlerdenim, hatta belki kendi annemden bile cok severim.
Belli ki sizde iyiniyetlisiniz, zaten en onemlisi budur bana gore.gelininiz tabii olarak cekiniyordur, alisamamistir henuz.kolay mi birden yeni aile, yeni akrabalar.ben 1 senelik evliyim kayinvalideme anne demeye yeni basladim inanin.ilk baslarda aradiginda kasim kasim kasiliordum, ay ne dicem simdi ya yanlis bisey dersem diye:)
Zaten zamanla huyunu, suyunu ogrenirsiniz kendi evladinizdan ayirmazsaniz karsiligini goreceksiniz mutlaka.ha ama baktiniz sizin iyi niyetinize karsilik verilmiyor o zaman kendinizi geri cekersiniz.mumkun oldugunca elestirmeyeye calisin, insanlarin huyu suyu belli olmuyor tabi.
Kayinvalidem beni oglundan daha cok kayirir, yemegin en iyi tarafini bana yedirir, kavga etsek hep beni tutar:)
Ne zaman off temizlik islerini becremiyorum diye aglasam gelir temizlige yardim eder, benimle dertlesir, sohbet eder, dedikodu yapariz beraber, alisverise gideriz, efkarkaninca karsilikli iki kadeh tokusturup memleket kurtaririz:)
Hele benim gibi buzdolabindan hallice, insan sevmez, kalabaliga gurultuye gelemez, asi, fevri biri kayinvalidesine alistiysa sizin gelin hayli hayli alisir diyorum ben.