kes ilişkini bence. benimde kardeşim dediğim 2 kız arkadaşım vardı. sürekli birşeyleri görmezden gele gele devam ettiremezsin o arkadaşlığı. ben en sonunda devam ettiremedim. soğuk ve mesafeli ol bundan sonra bence. iyice saçmalamış.
Bunda ne var ki, şort Türkiye'de giyilmiyor, giyecek birine güzelce hediye etmişsin. Onun muhtaç olmadığını sen de biliyorsun.
Konu nerden okula, baba parasına geldi göremedim:)))) Şortla okulun ne alakası var? Yani kızın içinde kalmış senin iyi bir yeri kazanman, içten içe seni kıskanmış belli ki. Takılma geç.
O mutlu aile lafı çok belden aşağı vurmak. Orda çok ayıp etmiş. Özür dilemeli bence ama kıskançlık kızın fesat tabiatını ortaya çıkarmış olabilir. Bunu da düşün , bu kadar haset fesat biriye olur mu.
ben hemen ağlarım o öyle deyince de karşısında beni ağlama tuttu tabi. onun üstüne de "bence sen benim dediklerime değil kendi haline ağlıyosun ailen kalmadı elinde" dedi. bundan sonra konuşur muyum zaten bilmiyorum soğuk davranırım yani
en yakınım,doğduğumdan beri yanımdan olan,yeri geldiğinde kendi anneme ablama anlatamadıklarımı anlattığım bir arkadaşım var ya da vardı. ben üniversiteyi ankarada okuyacağım ve ayın 14'ünde okulum açılacak biz de ablamla biraz erken gidip yerleşecektik ben kıyafetlerimi düzeltirken arkadaşım da geldi. o istediği yeri kazanamadı,ama yurtdışında moda tasarım okuyacak sene sonunda gidecek. tarzlarımız birbirinden çok farklı bana dedi ki "sen daha güzel giyiniyosun gitmeden bana da bişeyler alsak yardım et" dedi,kabul ettim. kıyafetleri topladık ama ben hiç bi şeyi atamam yani birilerine veririm. dedim ki "bu şortları ben ankarada çok giyemem yurtdışından almıştım İSTERSEN al sen giy 1-2 kez giydim zaten" bu zamana kadar ben onun kıyafetlerin giydim,o benimkileri giydi ama şimdi hanım efendinin çok zoruna gitmiş. bu da başladı mı "sen istediğin yeri kazandın diye beni eziyo musun? benim babamın parası yok mu ben alamaz mıyım kendini ne zannediyosun" diye. anlatmaya çalıştım olmadı yine. en sonunda da olayı benim aileme kadar getirdi "üniversiteyi kazanamasam da benim en azından mutlu bi ailem var maddi durumum seninkinden kötüyse de annem babam beni seviyo" dedi.(sürekli marka lafı eden bi kız babam bana yurtdışından bi çanta getirse sen bu çantayı taksan bile şık olamazsın marka şıklık değil derdi hep..) başımdan aşağı kaynar sular döküldü hiç bişey diyemedim öylece kaldım.
sanki üniversite kazanmam benim suçum,sanki annem ve babam arasındaki sorunlar benim suçum..anlamıyorum bu olay bu kadar büyütülecek bi şey mi? şortları ona zorla al giy demedim istersen al dedim. buna insan alınır mı eski bi şey vermiyorum ki. siz söyleyin ne yapayım ben şimdi? gerçekten 18 yıllık arkadaşım bu benim bi anda ilişkiyi mi keseyim,tavrımın ne olacağını bile bilmiyorum..
ben hemen ağlarım o öyle deyince de karşısında beni ağlama tuttu tabi. onun üstüne de "bence sen benim dediklerime değil kendi haline ağlıyosun ailen kalmadı elinde" dedi. bundan sonra konuşur muyum zaten bilmiyorum soğuk davranırım yani
Kız beşikten arkadaşın mı bu? Sen 18 sin zaten :)
Burada dile getirdiğini aynen ona da söyleyebilmeliydin. Yakın arkadaşsa ben tepkimi anında vermekten yanayım.
Bekletince insanın içinde büyüyor, gereksiz soğukluk oluyor.
meyveli ağaç taşlanırmış...
hayırlı olsun bu arada kazandığın bölümün.
Ohooo... Kıskanç arkadaş sendromu, senelerce durmuş durmuş çatlamışİlişkiyi kesme aç ağzını yum gözünü sen kimsin beni mi kıskanıyosun diye kavga çıkar konuyu onun saygısızlığına getir. Sonra da canım arkadaşım de. Öyleleri daha makbul oluyor
işte öyle bi diyebilsem..karşımdaki bana ne derse desin kendi kafamda bunları bunları söyliycem diye düşünüyorum,karşısına geçince hiç bir şey diyemiyorum kimsenin kırmaktan korkuyorum ailem dışındakileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?