iyi ki bir üniversite kazandım duymadığım şey kalmadı

yok yanlış anladınız. o Milano'da okumaya gidicek bende ordan almıştım yani oranın modası daha değişik tabi ankarada ben o şortu giysem polise şikayet ederler..onu belirtmek için söyledim yoksa onun durumu da kötü değil ki benim babam 10kazanıyosa onunki 8 kazanıyodur. kendi kendine kompleks yapmış yoksa ben maddi konularda neden böyle bi şey söyleyeyim ki yanlış anlaşılmak istemem

Şu dediğinden sonra konuşursanız ben sizinde normal olmadığınızı düşünürüm.
Karşısında ağlayacağınıza ağzına bir tane vursaydınız şuan üzülen o olurdu

Bilemedim, ben bu kizin karakterini hic begenmedim acikcasi. Neyse, zaten tasiniyor bundan sonra yilda maximum 2 kez gorusursunuz.

edit: Aglamayi okudum, kiz resmen ruh hastasi. Bas tekmeyi gitsin.

arkadaşın çok fesatmış.
ne var yani vermek istediysen.
ben de arkadaşlarıma hediye ederim öyle, kendim arkadaşımdan aldığım da oldu, ne güzel boş duracağına değerleniyor.
kız çok kıskançmış ve hazmedememiş.

ben de aynı şeyleri 20 yıllık arkadaşımla yaşadım.
demek ki o kadar hırslanıyorlar ki artık içlerinde tutamıyorlar.
kesin arkadaşlığınızı öylesi hayatınızda olmasın daha iyi.
ilk söyledikleri neyse ama aile mevzusuna girip belden aşağı vurduysa ilk fırsatta, demek ki siz dertleşeyim diye anlatırken o ileride bunları kullanırım diye toplamış.
yazık.

bu arada okulunuz hayrlı uğurlu olsun...

Üniversite kazanmak artık matah bişey değil, arkadaşın haksız ve çok saçmalamış. Yani şu zamanda birisi üniversite kazandı diye kıskanan insanın zekasından ben şüphe ederim. İnsan elindekinin kıymetini bilmeyince böyle oluyor herhalde. Biz okuyoruz da ne oluyor? Keşke Türkiye'de üniversite kazanamasaydım ama yurtdışında moda eğitimi alma imkanım olsaydı. Bir güzel moda kariyeri yapardım, ikinci Jean Paul Gaultier olurdum. :)

Niye millet bu yüzden birbirini kıskanır anlamıyorum.

benimde vardi senin arkadasin gibi besikten arkadasim ama nasi fesat nasi kiskanc nasi yalanci bi insanmis anlatamam hayatimdan cikardim bi rahatladim bi huzura erdim. benim ondan uzun boylu olmami kiskanirdi ya dusun bide ben salak salak dostum die gecinirdim bide uzulurdum haline ay kisa hakkaten yanina giderken topuklu giymiim die sanirsin benim boy da 1.80 kiloluydu biraz ben normal buna da resmen gicik olurdu kiz. sansina da bu kizin hoslandii cocuklarinda benden hoslanacagi tutardi 3 kez ustuste ayni konu denk gelince icindeki sirreti daha fazla tutamamisti benimde beklediim an gelmis gibi bende actim agzimi yumdum gozumu oooohhh bi rahatlamistim sanki omuzlarimdan yuk atmistim bence sende o yuku omuzlarindan atmalisin gercek bi arkadas diil suluk bi somurge o kiz senin hayatinda at kurtul

Insanların gercek yüzü bu gibi durumlarda ortaya çıkıyor zaten ben de benzer bi durum yasadım gecen sene. Su an o arkadaşımla aynı amfideyiz ama selamlasmiyoruz bile. Ki kaç yıllık arkadasım dostum yani.

Bence önüne bak, guzel bir gelecek seni bekliyor, her seyini de herkesle paylaşma, sonra seni sırtından vururlar. Özelini, derdini birisiyle paylaşmak istiyorsan, ailenle, ablanla, ağabeyinle paylaş. Çünkü onlar seni asla sırtından vurmaz

ona şey diyenler olmuştu işte "sude kazandı sen babanın parasıyla okuyosun,sude türkiyede sen yurtdışındasın" dediler ona dolmuş aklınca. ki ben de yurtdışında moda tasarımını tercih ederdim..

annemi aramış "sude bana eskilerini vermek istedi z.... abla biz sizden fakir miyiz ben kendim alamaz mıyım şortlarımı,kendisi sürekli ayakkabılarını çantalarını gözüme sokuyo,üniversiteyi kazandı diye çok değişti beni de azarladı" demiş. halbuki asla böyle bi şey yapmadım ben yapamam. annem bunları söyledi,beni azarladı.sonra aradım telefonda ilk defa ağzıma geleni söyledim bi insana. bu zamana kadar o ne yapsa susmuştum çünkü. rahatladım ama telefonu kapatırken bana "ben burdan çıkar giderim,sen ankara çöplüğünde sürünürsün babanın parasını yersin" dedi. çok üzüldüm ama yine de rahatım yani gerçek yüzünü gördüm. bundan sonraki davranışları nasıl olursa bende ona öyle davranırım..

kız içinde sana karşı ne var ne yoksa atmış valla baya kıskanmış seni
halbuki kıskanılcak bişey yok yani o da yurtdışında okuyacakmış insan daha mutlu olur dimi 4-5 yıl başka bir ülkede olucam diye ne bileym insanlar yurtdışında okumak yaşamak icin can atıyo

senin canını yakmak icinde sürekli aileni söyleyip durmuş keşke anlatmasaydın evdeki her şeyi bilmeseydi gerçi böyle olduğunu bilseydn anlatmazdın ya.. böyle insanları hayatında tutmaya gerek yok çok çok önemli bişey olmadığı sürece muhattap olman gerekmez bence

Kıskançlıktan bunlar...Bu meslek okul konularında benim de başıma geldi. Çok samimi arkadaşımın annesi yapmıştı bana da kendi kızı atanamayıp ben atanınca. Benim kızım senden daha güzel, zengin koca bulur sen ne yapacaksın işte mecbur demişti. Ben atanalı 5 yıl oldu hatta daha iyi bir kuruma geçtim, o kızı ailesi kıbrısa özel üni. ye gönderdi psikoloji okudu yeni mezun şimdi.
Hangi bölümü kazandınız merak ettim.

ben mühendislik kazandım. aslında normal düşününce yurtdışında moda tasarım okuyacak birinin ankarada mühendislik okuyacak birini kıskanmaması gerekir ama işte..

ben mühendislik kazandım. aslında normal düşününce yurtdışında moda tasarım okuyacak birinin ankarada mühendislik okuyacak birini kıskanmaması gerekir ama işte..

Aslında evet yurt dışına gidecekmiş daha ne...
Acabva ailesi sizi örnek gösteriyor olabilir mi? çevresinde ailesinde sizle kıyaslanıyorsa ondan da kıskanıyor olabilir.

Aslında evet yurt dışına gidecekmiş daha ne...
Acabva ailesi sizi örnek gösteriyor olabilir mi? çevresinde ailesinde sizle kıyaslanıyorsa ondan da kıskanıyor olabilir.

çevremizde bi kaç kez denk geldim. onun adı buse benim sude arada bir karıştırıp "buse mühendislik kazandı" diyenler oldu ben de haliyle düzelttim yani "adım sude ben kazandım" diye o zamanlardan anlamıştım ama böyle büyük tepki beklemedim hiç.hele aile konusuna girince..

biriniz ankaraya biriniz yurtdışına gidecek zaten isteseniz de istemeseniz de kopacak kendinize yeni çevreler kuracaksınız. ben mesela lise arkadaşlarımın hiç biriyle görüşemiyorum bi zaman sonra koptuk ortak bişey kalmıyor konuşacak. genelde üniversiteden 1-2 iş hayatından da 2-3 kişi kalıyor insanın etrafında. oyüzden takmayın boşverin geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…