Bu şortu YURTDIŞINDAN almıştım nedir ya? Ben bunu Ankarada giyemem demeniz yeterliydi. Belki kendince sen yurtdışından alamamışsındır bari bunları al gibi çevirmiş olabilir. Hemen üniversiteye bağlamayın. He belki üniversite olayını hazmedememiş olabilir o ayrı.
ben hemen ağlarım o öyle deyince de karşısında beni ağlama tuttu tabi. onun üstüne de "bence sen benim dediklerime değil kendi haline ağlıyosun ailen kalmadı elinde" dedi. bundan sonra konuşur muyum zaten bilmiyorum soğuk davranırım yani
işte öyle bi diyebilsem..karşımdaki bana ne derse desin kendi kafamda bunları bunları söyliycem diye düşünüyorum,karşısına geçince hiç bir şey diyemiyorum kimsenin kırmaktan korkuyorum ailem dışındakileri
Üniversite kazanmak artık matah bişey değil, arkadaşın haksız ve çok saçmalamış. Yani şu zamanda birisi üniversite kazandı diye kıskanan insanın zekasından ben şüphe ederim. İnsan elindekinin kıymetini bilmeyince böyle oluyor herhalde. Biz okuyoruz da ne oluyor? Keşke Türkiye'de üniversite kazanamasaydım ama yurtdışında moda eğitimi alma imkanım olsaydı. Bir güzel moda kariyeri yapardım, ikinci Jean Paul Gaultier olurdum. :)
Niye millet bu yüzden birbirini kıskanır anlamıyorum.
benimde vardi senin arkadasin gibi besikten arkadasim ama nasi fesat nasi kiskanc nasi yalanci bi insanmis anlatamam hayatimdan cikardim bi rahatladim bi huzura erdim. benim ondan uzun boylu olmami kiskanirdi ya dusun bide ben salak salak dostum die gecinirdim bide uzulurdum haline ay kisa hakkaten yanina giderken topuklu giymiim die sanirsin benim boy da 1.80 kiloluydu biraz ben normal buna da resmen gicik olurdu kiz. sansina da bu kizin hoslandii cocuklarinda benden hoslanacagi tutardi 3 kez ustuste ayni konu denk gelince icindeki sirreti daha fazla tutamamisti benimde beklediim an gelmis gibi bende actim agzimi yumdum gozumu oooohhh bi rahatlamistim sanki omuzlarimdan yuk atmistim bence sende o yuku omuzlarindan atmalisin gercek bi arkadas diil suluk bi somurge o kiz senin hayatinda at kurtul
Kıskançlıktan bunlar...Bu meslek okul konularında benim de başıma geldi. Çok samimi arkadaşımın annesi yapmıştı bana da kendi kızı atanamayıp ben atanınca. Benim kızım senden daha güzel, zengin koca bulur sen ne yapacaksın işte mecbur demişti. Ben atanalı 5 yıl oldu hatta daha iyi bir kuruma geçtim, o kızı ailesi kıbrısa özel üni. ye gönderdi psikoloji okudu yeni mezun şimdi.
Hangi bölümü kazandınız merak ettim.
ben mühendislik kazandım. aslında normal düşününce yurtdışında moda tasarım okuyacak birinin ankarada mühendislik okuyacak birini kıskanmaması gerekir ama işte..
Aslında evet yurt dışına gidecekmiş daha ne...
Acabva ailesi sizi örnek gösteriyor olabilir mi? çevresinde ailesinde sizle kıyaslanıyorsa ondan da kıskanıyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?