İyi ki burnumu yaptırmışım

lesya8610

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
705
180
628
7 yıl önceki nişan fotomu bulunca anladım ne kadar doğru bir karar verdiğimi.... O zaman gözüme batmıyordu burnum hiç...nefes sorunum için ameliyat oldum aslında

Keşke daha önce yaptırsaydım keşkeee.
Burnunu begenmeyen herkes yaptırsın hhiç korkulacak bir ameliyat değil.

Çok güzel olmuş ne mutlu size:)

Bence yanlış yönlendirme yapıyorsunuz. Herkeste süreç çok kolay geçmiyor ve bu hem psikolojik hem de fiziksel olarak yıpratabiliyor insanı. Sizde süreç çok basit geçmiş olabilir bu demek değil ki herkeste aynı olacak o yüzden birşeyleri önerirken daha dikkatli olmakta fayda var. Ben mesela sürecimi çok zor atlattım hatta tam atlatmış da değilim 2 aya yaklaşıyorum ama tam anlamıyla iyiyim diyemiyorum. Kabus gibi bir ay geçirdim. Ağrılarım,şisliklerim,konuşmada ağzımı açmada zorlanmalarım ve bunların psikolojik etkileri bana 3 ayrı antidepresanla döndü.. Şuan daha iyiyim hem fiziksel olarak hem psikolojik olarak kendimi daha iyi hissediyorum ama düşünüyorum da o kadar zorluk çekmeme değer miydi..Bilemiyorum.. Sadece şunu söyleyebilirim keyif için bu ameliyat olunacaksa sağlam psikoloji ve güçlü bir bünye gerekiyor..

Burnuna bakıp aynada mutsuz olan herkes yaptırsın .yeni burun eskisinden kat kat güzel oluyor sonucta güzellik için değer.

Ne akala yaaaa. Ben gayet ciddiyim yazdıklarımda.iyi ki yaptırmışım.burnunu begenmeyen herkes yaptırsın tavsiye ediyorum ben.benden snra benim doktoruma 6 arkadaşım daha oldu onlarda iyiki olmuşum diyor
Bende ameliyat sonucu iyi olmamasina rağmen düşüncenize katılıyorum.cok güzel sonuç alanlarda var iyi bir doktorun elinde hicbir riski olmayan bir ameliyat.

Keşke ben de öyle diyebilseydim ama eski burnum daha yakışıyormuş bana ifadem berbat halde. Revizyon düşünüyorum eski burnuma dönmek istiyorum. Bence her burun estetik olmamalı çünkü yüzünüze yakışan belki de odur ne kadar sekil olarak bozuk olsa da

Bende ameliyat sonucu iyi olmamasina rağmen düşüncenize katılıyorum.cok güzel sonuç alanlarda var iyi bir doktorun elinde hicbir riski olmayan bir ameliyat.
TaBi iyi bir doktor seçimi de cok önemli.ben 3 yıl arastırdım zor karar verdim

Benim burnum şuan cok estetik gibi değil.küçük değil yine uzun.kavis ve kalkıklık istemedim.nefesim düzelsin ssekli size bırakıyorum dedim doktoruma. Yüzün uzun çenen önde ve sivri sana cok fazla bir sekil yapılmaz zaten .ama senin yüzüne yakışan burunu yapıcam dedi.ve yüzüme uyumlu oldu begendim.çok kısa cok kalkık bir burun bana yakışmazdı zaten yüzüm çok uzun çünkü .Ona orantılı yapıldı .Sizin nasıl var mı foto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…