- Konu Sahibi ballikraker
-
böyle güçlü kararlı kadınlar görmeye bayılıyorum. daha nice başarılara :)
Sevgili OleA çok teşekkür ederim
yani pes doğrusunekadar sevindim bir bilsen senin adına okurken boğazım düğümlendi ilk ama sonrasında mutluyum deyince vede resminizi görünce helal olsun demekten başka birşey gelmiyor içimden .çok basit bir şeyden bitmiş evliliğiniz ama gurur bazen herşeyden önemlidir emin olun seneye buluştuğunuzda ona ömür boyu unutamayacağı bir ders vermiş olacaksınız çok sevindim arkadaşım valla belki ben olsaydım yapamazdım bunu tebrik ederim seni emin ol sen ağlarken o çok gülmüştür ama boşuna dememişler son gülen iyi güler DDD
Çok teşekkür ederim canım benim..Sanırım öyle olacak,son gülen iyi gülecek..Ve hep beraber göreceğiz,paylaşacağım sizinle de :)
Ne gurur kalmıştı ne özgüven..Ama bi anlık cesaretle attım herşeyi üstümden..Şimdi öyle rahat ki kafam :) :) Daha da güzel günler görülecek elbet :)
ooooh sefan olsun karatoy :))
ben de çok mutlu oldum boşandığına.
Daha önce de demiştim,yine deyim
gayet alımlı bir kadınsın.Özgüvenini süpürüp seni sindirmeye çalışmış aklısıra ama neyse ki baskın çıkmışsın:)
bu arada ben ondan daha güzelim, ben ondan daha gencim diyen kayınvalideniz bir talip bulamadı mı hala???
bosanmakla cok ıyı yapmıssınnız gercektende helal olsun sıze gururunuzu onurunuzu bır kısılıksızın ayaklar altına musade etmemıssınızresımlerınızı gordum cok guzel bı kadınsınız yanımda yurume dencek bı kadın degılsınız
konuyu keske baska bolume acsaydınız daha cok ınsan okurdu ve bıcok ınsana da ornek olursunuz keske konuyu tasısanız yaben sızı cok takdır ettım baskalarıda okusun ıstıyorum
umarım yenı hayatınızda sızı gercekten hakeden ınsanla cok mutlu olursunuz.
Helal olsun size. Bu erkekler kel kafalarını, koca göbeklerini, pis çoraplarını, sigara kokan ağızlarını, dişlerini görmezler genelde hep karılarının kilosuna takarlar kafalarını bende bundan nefret ederim. En doğrusunu yapmışsınız tebrik ederim. Yolunuz açık olsun. Sizi hakeden biriyle mutlu ve huzurlu bir geleceğe...
Yooo bence o adam size yanımda yürüme demekte gayet haklı
Zira onun o ezik ve silik kişiliği;sizin gücünüzü ve güzelliğinizi kaldıramaz ayaklar altında kalırdı.
Adam aklı sıra kaçış yolunu bulmuş kendi komplekslerinden,şimdi de ne kaçırdığını görüp yansında o da kapak olsun kendisine.
Çok çok sağol..Evet komplekslerini bana mal etmiş aklınca ..O daha çok yanacak,adım gibi eminim..
Son halimi paylaşıyorum şu an..Çok yakında daha da fit bir görüntüyle taçlandıracağım kendimi.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?