İyi ki de bitmiş diyorum..

fıstık gibi olmussun.

eşin senin gibi hatunu nasıl bırakmıs ayaklarına kapanması gerekir bence.salak bu erkekler ya:)yeni hayatında mutluluklar dilerim

:))) çooook mutlu oldum anlatamam.. kadınların güçlü olması kadar güzel bişey olamaz.. keşke tüm kadınlarda sizin gösterdiğiniz bu cesareti we azmi gösterebilse.. tebrik ediyorum sizi weee musmutlu :) bir yaşam diliyorum..

arkaşlar gibi inan ben de çok sevindim senin için :)) herşey de bi hayr vardır diye boşuna demiyorlar bak boşanman kilo verip özgüvenini kazanmanı sağlamış:107: sen bu kadar kararlı olmaya devam ettikçe daha güzel bi hayat seni bekliyor bundan sonrası için tbrkler

tebrik ediyorummm azmine hayran kaldım böyle insanlarnı varlığı bile beni tedirgin ediyor hayatından çıkarmakla çok doğru bir karar vermişsin çok daha iyilerine layık olduğun kesin hayatına daha emin adımlarla devam etmeni diliyorum,mutluluklar..:))

öncelikle çok güzel bir kadınsın sadece bir hata yapmışsın insan görünümlü yaratığın tekiyle evlenmişsin :)
neyseki boşanmıssın, helal olsun sana azmine hayran kaldım

zayiflaman harika o ukala kendini begenmişe haddini bildirirdim :) iice zayıflayacaksın madem güzelce giyinir süslenir catir catir catlatırdım onu :)) boşanman iyi olmus elbet,seni kg için küçümseyen insandan koca olmaz ( aslında bi b..k olmaz dicem ama biplenmeyim dedimm ) aferim sana sekerim böylelerine ne emek verilir nede zaman... hayatını kurtarmıssın gerisi boşşş

evet yanınızda sevgilinizle gidin o yemeğe ya da bir günlük ayarlayın, tanıdığınız birini, düğüne de davet edin, ne insnlar var ya insan görünümlü yaratık geçen tv de gördüm, aynen sizin gibi kadın boşandıktan sonra zayıflamış, eski kocası durmadan evlen benimle diyomuş,

Diğer konunuzu bilmiyorum ama bu konuyu okuyunca kendim başarmışcasına sevindim.

Tebrik ediyorum süper görünüyorsunuz resimlerde bu şekilde devam...
Ayrıca yüzünüz çok güzel maşallah

Boşandığınız eşiniz çok pişman olucak çoooooooook.

İşte kadının zaferi.

Ne kadar iyi yapmışsınız, sizin gibi güçlü kadınları alkışlıyorum.
Bundan sonra o üzülür sizi kaybettiğine hele de sizi böyle gördükçe

Size de sonsuz mutluluklar diliyorum

Guzel ornekleri gorunce insan cesaret buluyor!Tebrikler!Bence bulustugunuzda fazla vakit harcamayin!Zaten yeterince zamaninizi calmis hayatinizdan!Darisi basimiza!

Hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim kızlar :) İnanın çok mutlu oldum mesajlarınızı okuyunca.. Olayın gidişhatını da paylaşacağım sizinle..Bekleyelim görelim.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…