- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi hippotalamus
Olmaz olur mu tabii ki var. Bu biraz yaptığın tercihlere ve yaşam tarzına bağlı. Kendini geliştirmeden, kendi hayatını kurmadan, kendi ayakların üzerinde durmadan ve özellikle çok genç yaşta evlendiğinde hele de kendine ait bir gelirin yoksa çoğu erkek seni ezmeye çalışır. Maalesef bu durum böyle. Zayıf olan ezilir. Ama yukarıdaki şartlara sahipsen adam bilir ki sen istediğinde gitme şansına sahipsin. Kaybetmemek için elinden geleni yapar. Ha yukarıdaki şartlar olmadan gerçekten iyi koca olan erkekler yok mu? Var ama çok az. Kendi ailem adına söyleyeyim babam da harika bir kocadır, eniştem de, benim eşim de. Hiçbirinin karakterine en ufak bir laf edemem. Ama bizim ailenin kadınları kıyamet kopsa kendi ayakları üzerinde duracak kadınlardır.Eşimle 8 yılı geçti evliyiz. 2 çocuğumuz var. Maddi olarak ta fazla bir sıkıntımız yok şükür. .kv kb ile de aram iyi.. her konuda bize destekler sağolsunlar. Ha kötü yönleri yok mu var ama idare ediyoruz.
Şimdi sorum şu.. bize şimdiye kadar yani ailemizin kadınlarına hiç iyi eş düşmedi desem yeridir. Şimdi açıklama yapmak istemiyorum ve hepimiz gurbetteyiz. Hiç birimiz aynı şehirde değiliz. Bizde eşimle pek anlaşamıyoruz. Bikaç kez boşanma aşamasından döndük ve hala aklımın bir köşesinde bu düşünce maalesef var. Ailemde gerçekten kararlı olursam arkamda olur ki zamanında oldular. Ama annem boşanma lafın duyunca başlıyor saymaya: kızım boşanmak kolay değil,iyi koca yok. .bize zaten iyisi denk gelmez..2 çocuğun var, maddi durumunuz iyi, eşin evine sahip çıkıyor, çocuklarını çok seviyor, ailesine karşı sizi ezdirmiyor diye eşimin iyi yönlerini saymaya başlıyor.. aslında o da benim için bazı konularda üzülüyor ama boşanırsam daha kötü bir hayatın beni beklediğini, aile büyüklerinn her konuda hayatıma karışmayı kendilerine hak olarak göreceğini biliyor. Bu arada annemde babamdan 30 yılın sonunda boşanma kararı almak üzere. . Zaten kaç yıldır aynı evde iki yabancı olarak yaşıyorlar babamla. Hepimiz annemin yanındayız..
Şimdi size soruyorum iyi koca yok mu gerçekten?