Iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum :(

mavisiyah55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
180
0
46
Bursa
Ben 6ay önce sevgilimden ayrıldım ama onunla irtibatı kesmiştim.Ayrıca telefon numarasını bile değiştirmişti.Ama bir gün bana yeni numarası ile mesaj attı hakkını helal et sana çok kötü davrandım üzdüm sen bunların hiç birini haketmedin diye.Cevap vermedim hakkını helal etmiyorsun öyle mi sevdiğine yazmış.

telefon numarasını öğrenince geçen ay kargo ile bana aldığı hediyeleri gönderdim ve beni aradı.Muhabbet etmeye çalıştı.Bana hayatında biri varmı diye sordu ne için dedim içimin rahat etmesi için dedi.Bende beni tanıyorsan eğer tahmin edersin dedim o zaman yok dedi.Neyse konuyu getirdi başka yerlere.geri sana dönsem hiç mi şans yok dedi.Bende ona sana yeterince şans verdim değil mi artık senin için yapabileceğim birşey yok dedim.Neyse konu kapandı gitti.Ama çok sinir oldum hala bir ilişkisi var beni aptal yerine koymaya çalıştığını düşündüm

Geçenlerde kendime hakim olamadım ilk defa böyle birşey oldu gittim ona mesaj attım.Bir kaç gün mesajlaştık ben hala onu unutamadığımı falan söyledim.Sonra pişman oldum.Bu durumu bir şey yapıp düzeltmeliyim diye düşündüm.
Bir mesaj yazdım.
Sana bu kadar zaman sonra mesaj atmamin sebebi bir günde yeni birine aşık olmayı başardın mi görmek istedim.Bende yeni birine şans verirsem aşık olurmuyum diye düşünüyordum.Sen aşık olduysan bende olurum.Seni gerçekten bekledim ama yeni biri unutturabiliyomuş gerçektende.Sana teşekkür borçluyum sağol yazdım.O ise
bekledin öylemi kargo gönderdiğinde konuşmuştuk hiç bir şans yok demiştin hatırla ddi.
Bende evet bekledim o zaman hayatımda biri yoktu ama aday vardı onun için ddim.
Aday var diye beni geri çevirip sonra bana birşeyler söyleme ok yazdı.
Ok senden öğrendim nede olsa ddim.
Sonra ben facete herkese açık bu kapı umutsuzluk kapısı değil nasılsan öyle gel diye birşey paylaşmıştım.
Onu görmüş olsa ki Hani bu kapı umutsuzluk kapısı değildi nasılsam öyle gelecektim yazmış.Cevap vermedim.Bu günde bir mesaj daha atmış.
Hala hiç birşey için geç olmadığını biliyor musun tek bir sözüne bakıyor söylermisin o sözü yazmış.

Durumlar böyle işte ben hala onu seviyorum galiba ama affedemem yaptıklarını unutamam.Çok canımı yaktı.Benden ayrılıp iki günde sevgili bulmuştu ben günlerce ağladım. o günü gün etti.Halada sevgilisi var ama şimdi onun aklı bende kalır mi iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum.Bede onun canı yansın istiyorum sadece

yüz werme erkek değilmi bak hemen birini bulmuş...sende sewiyosun belli sanırım oda biraz pişman olmuş sürünsün azıcık ama fazla değil...eğer sewiyosan akışına bırak bacım sewen birkez çıkıyo insanın karşısına...başka biri çıksada önüne yine akılda kalan sewdiğindir.....

ayrıldıktan hemen sonra yeni birisini bulmuş ve sevgilisi var iken seninle olmaya çalışıyor sence bu adam yola gelir mi ve hayatına almaya da değer mi ?
tabi kendi tercihin ama yolun başında iken unutmaya çalış sonradan daha fazla üzülmemek için.
hakkında hayırlısı...

Ben onu unutmaya çalıştım aradan koskoca 6 ay geçti ama beceremedim.Affetsem eğer yine aynı şeyleri yapacak onun için affedemiyorum.Kaldı ki karşıma adam gibi çıkmıyor başka biri varken.Bıraktım akışına bakalım ne olacak

unutmaya çalışırken ne kadar zorlandığımı bir ben birde Allah bilir.6 ay boyunca tek bir mesaj atmayan ben yaram depresti kendime hakim olamayıp mesaj attım.Çok zor birşey unutmak keşke mümkün olsa.Onu affetmek te o kadar zor ama acı çekiyorum sadece.

unutmak elbette zor canım sonuçta beraber bir şeyler paylaştınız yaşadınız ama düşünmemeye ve hayatına girmesine izin verme sonra daha çok üzülürüsn bence..

unutmak elbette zor canım sonuçta beraber bir şeyler paylaştınız yaşadınız ama düşünmemeye ve hayatına girmesine izin verme sonra daha çok üzülürüsn bence..

kesinlikle haklısın canım hayatıma daha önceden girmesi bile şuan bana pişmanlık verdi tekrar izin verirsem yine pişmanlık olacak . Erkekler mutlu etmek istediği kadını üzmüyor nede olsa

kesinlikle haklısın canım hayatıma daha önceden girmesi bile şuan bana pişmanlık verdi tekrar izin verirsem yine pişmanlık olacak . Erkekler mutlu etmek istediği kadını üzmüyor nede olsa

aynen öyle canım.
umarım bu zorlu süreci kısa süre de atlatırsın kolay şekilde..

kesinlikle geri dönme.hayatının hatası olur..bunu sana yapan yine yapar..boşver bak 6 ay olmuş iyi kötü onsuz yaşamaşsın demekki onsuz yapabiliyorsun..başa dönersen aynı sonu yaşarsın canın daha çok yanar..yapma bence

Onsuzluga elbette alıştım ama bazen onunla yaşadıklarım aklıma geldikçe kötü oluyorum özlüyorum ağlıyorum sızlıyorum.Affetmek elbette istemiyorum dediğin gibi affedersem bana daha kötülerini de yapar yine üzülen ben olurum.

ne zaman anlasmis ki kalple beyin kalbimiz sussa beynimiz anliyor goruyor aslinda. gercekten sevince unutmasi da uzun suruyor. dertlenmissin yine anliyorum seni de yardimci olunamiyo iste

hayatında başka biri varken mi dönüyo.onu bırakıpta dönseymiş daha inandırıcı olurmuş

O nasıl işse artık bende anlamış değilim zaten onların başlarken yaptıkları bile saçmalıkti o kız herşeyi bile bile çıktı göze aldı.Daha iki gün önce ayrılmış kaç yıllık ilişkisi varmış bir günde nasıl unutacak demedi.Ilişkileri sağlam temel üzerine kurulmadıki ufacık bir sarsıntıda yıkılır.Bende onun acı çekmesini istiyorum şuan.

canim soyle o sozu bakalim napicak... en azindan aklin kalmamis olur yine bi pislik yaparsa bu gel gitleri de yasamazsin. o sozu soyle ama kendini salma bence ona inanma sadece bi sinavdan gecir bakalim seni mi yokluyo yoksa kizi birakip sana mi donucek oyle yaparsa da kiz da ne mal oldugunu anlamis olur gerci o kizin beyninin kivrimlarimi az ne algida sorun var

şeytan diyo evet de o kızı bırakacak mi bırakıp gelecek mi gör.Gelirse onun yaptığı gibi iki gün sonra tekmeyi bas
ama bu işler sözde olduğu gibi kolay değil onu sevmiyo olsam rolü iyi oynardım ama şimdi güvenemiyorum kendime

bende seni cok seviyorum kuzucum :) sen bi dene bakalim guc toplarsan eger bu topikte de danisirsin hepimiz yardimci oluruz yanlis bisey yapmana izin vermeyiz zaten hem uzakta da gormeyince daha kolay rol yaparsin ama severken rol yapmak da zor. erkekler cok iyi yapiyor gerci o ayri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…