- Konu Sahibi mavisiyah55
-
yüz werme erkek değilmi bak hemen birini bulmuş...sende sewiyosun belli sanırım oda biraz pişman olmuş sürünsün azıcık ama fazla değil...eğer sewiyosan akışına bırak bacım sewen birkez çıkıyo insanın karşısına...başka biri çıksada önüne yine akılda kalan sewdiğindir.....
sevgilisi varken sana gelen adam , adam değildir kısa ve öz.
ayrıldıktan hemen sonra yeni birisini bulmuş ve sevgilisi var iken seninle olmaya çalışıyor sence bu adam yola gelir mi ve hayatına almaya da değer mi ?
tabi kendi tercihin ama yolun başında iken unutmaya çalış sonradan daha fazla üzülmemek için.
hakkında hayırlısı...
unutmaya çalışırken ne kadar zorlandığımı bir ben birde Allah bilir.6 ay boyunca tek bir mesaj atmayan ben yaram depresti kendime hakim olamayıp mesaj attım.Çok zor birşey unutmak keşke mümkün olsa.Onu affetmek te o kadar zor ama acı çekiyorum sadece.
unutmak elbette zor canım sonuçta beraber bir şeyler paylaştınız yaşadınız ama düşünmemeye ve hayatına girmesine izin verme sonra daha çok üzülürüsn bence..
kesinlikle haklısın canım hayatıma daha önceden girmesi bile şuan bana pişmanlık verdi tekrar izin verirsem yine pişmanlık olacak . Erkekler mutlu etmek istediği kadını üzmüyor nede olsa
aynen öyle canım.
umarım bu zorlu süreci kısa süre de atlatırsın kolay şekilde..
kesinlikle geri dönme.hayatının hatası olur..bunu sana yapan yine yapar..boşver bak 6 ay olmuş iyi kötü onsuz yaşamaşsın demekki onsuz yapabiliyorsun..başa dönersen aynı sonu yaşarsın canın daha çok yanar..yapma bence
hayatında başka biri varken mi dönüyo.onu bırakıpta dönseymiş daha inandırıcı olurmuş
ne zaman anlasmis ki kalple beyinkalbimiz sussa beynimiz anliyor goruyor aslinda. gercekten sevince unutmasi da uzun suruyor. dertlenmissin yine anliyorum seni de yardimci olunamiyo iste
canim soyle o sozu bakalim napicak... en azindan aklin kalmamis olur yine bi pislik yaparsa bu gel gitleri de yasamazsin. o sozu soyle ama kendini salma bence ona inanma sadece bi sinavdan gecir bakalim seni mi yokluyo yoksa kizi birakip sana mi donucek oyle yaparsa da kiz da ne mal oldugunu anlamis olurgerci o kizin beyninin kivrimlarimi az ne algida sorun var
şeytan diyo evet de o kızı bırakacak mi bırakıp gelecek mi gör.Gelirse onun yaptığı gibi iki gün sonra tekmeyi bas
ama bu işler sözde olduğu gibi kolay değil onu sevmiyo olsam rolü iyi oynardım ama şimdi güvenemiyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?