Iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum :(

Halada sevgilisi var ama şimdi onun aklı bende kalır mi iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum.Bede onun canı yansın istiyorum sadece

Onun canını yakamazsınız...

Sadece sevdikleri canını yakabilir insanın...

Sizi seviyor olsa başkasına gidemezdi...

Tek istediği kendisi gününü gün ettiği halde sizin mutlu olmamanız, enkaz halinde onu beklemeniz ve canı isterse döndüğü yerde sizi bıraktığı gibi bulabilmek...

Bunun olabileceğinin sinyallerini de vermişsiniz, keşke vermeseydiniz; sizi vazgeçilmezliğinin nişanesi, şahane, olmazsa olmaz erkek imajının ispatı olarak hayatında tutma niyetinde, kimbilir belki başkalarını da...

Acınası bir durum, uzaktan acıyın haline...

Bakalım tatlım biraz daha beklicm bir daha mesaj atacak mi onun gibi rol oynasam oscar ödülü alırdım ben

beni gerçekten sevse başkasına gidemezdi bu kısma kesinlikle katılıyorum.
Ben kendimce gününü gün etti diyorum ama içini dışını bilemem kız ondan uzak ne kız gelebiliyor nede o.
O kızdan sıkılıp döndüğü zaman beni bıraktığı yerde bulabileceğini ona garantilemis gibi birşey oldu onun için yalan söyledim bende yeni birine şans verirsem bende aşık olurum falan diye.
Ilişkisine de hayran kaldım bir sürü ayrılık şarkısı paylaşıyor sevgilisi şimdi bu ne için diye yorum yapıyor yorumu siliyor adam.Şu an yine paylaşmış.
Ben seni unutmak için sevmedim.Içim yanar bilmem ne.Benim bunları gördüğümü bilmiyor ama paylaşmış.Eğer acı çekiyorsada oh olsun.

ahhh canım ahhh var öle kızlar var.ayrılsın gebersin pislikler..ya hiç acımıyorum böyle kızlara

ahhh canım ahhh var öle kızlar var.ayrılsın gebersin pislikler..ya hiç acımıyorum böyle kızlara

bende hiç acımıyorum.Bir insan bu kadar salak olur.Kaç defa ayrılık şarkısı paylaştı benim ex anlamıyo salak şimdi bu ne için diye soruyor birde.Onu geçtim bunlar birbirini görmedi bile sevgilisini bırakıp beni görmediği halde benim neyime aşık oldu konuşmalarımamı ne için benimle çıkmak istiyor demiyor.Ben o kızla ilk çıkmaya başladıklarında konuşmuştum ben çekilirim aradan ama siz eskisi gibi olmazsiniz demişti bana şaka gibiler ya.

Bana mesaj attı elveda ben gidiyorum yaşamanın hiç bir anlamı yok artık diye.
Önceki mesajlarina cevap vermemiştim ama buna cevap yazdım.
Hayırdır sevgilinden mi ayrıldın niye anlamı yok değmez bence bir gün ağlar ikinci gün unutur yazdım :/
tabi cevap veremedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…