Merhaba bir haftadır konuştuğum biri vardı dün mesela uzunca yazıştık herşey güzeldi bi problem yok sabah günaydın yazdı mesajını bi kaç saat geç gördüm sonra cevap verdim watsapta defalarca çevrimiçi olmasına rağmen cevap yazmadı görüldü yaptı sonra neden yazmadın dedim yine görüldü yaptı 1 saat sonrasında instada canlı yayın açtı bende engelledim iyi mi yaptım bilmiyorum neden böyle yaptı anlam veremedim
1 hafta oldu o karaktersizin yasını mı tutamazdım zaten çoktan bitmesi gereken bi ilişkiydiDaha 30 ocakta eskisinden yeni ayrılmışsın. Bunu ne ara buldun, ne ara konuştun ne ara engelledin. Keşke bir nefes alsadiydın.
Dün gece Yarın köye gidecez orda tel çekmiyor yazamıycam demiştimUyandiginiz belli bir saat var mi? İş, okul...
Adamin mesajini uyudugunuz icin mi gormediniz yoksa kalkma saatinizde kalkip mesaji ise bir kac saat sonra mi cevapladiniz?
Mesela 8de uyandigini bildiğim biri saat 10-11 oldugunda aciklama yapmadan mesajima dönse ben o kişiyi bir daha sallamazdim.
Dün gece Yarın köye gidecez orda tel çekmiyor yazamıycam demiştim
sizi önemsemiyor, Instagramdan takipten çıkın ve bir daha asla yazman
Haklısınız engelledim bendesizi önemsemiyor, Instagramdan takipten çıkın ve bir daha asla yazmayın.
Bana da öyle geldiBaşka biri var.Sizi yedekte tutuyor.
Aslında tuhaf değil.Tipik erkek davranışı.Bana da öyle geldiyoksa neden bi anda iletişimi kessin ki çok tuhaf
Yani bu adam bana kaç kişiden haber gönderdi annesi dahil. Anlam veremiyorumAslında tuhaf değil.Tipik erkek davranışı.
Anlam vermeye çalışmayın.İsteyen erkek mesajlara boğuyor emin olun.Yani bu adam bana kaç kişiden haber gönderdi annesi dahil. Anlam veremiyorum
Biliyorum tabiki öyle. Akla bi kaç gündür öyleydi zaten. Dün tüm gün öyle güzel yazıştık ki dünden bugğne ne değişmiş olabilir diyorumAnlam vermeye çalışmayın.İsteyen erkek mesajlara boğuyor emin olun.
Dediğim gibi sizi yedekte tutuyor.Başka birisi var.Biliyorum tabiki öyle. Akla bi kaç gündür öyleydi zaten. Dün tüm gün öyle güzel yazıştık ki dünden bugğne ne değişmiş olabilir diyorum
Ya böyle olmamalı bazı insanlar fazla iğrençler kahretsin yaDediğim gibi sizi yedekte tutuyor.Başka birisi var.
Birinden emin olmadan kalbinizi açmayın kimseye,bağlanmayın.Sadece basit bir fiörtmüş.Ya böyle olmamalı bazı insanlar fazla iğrençler kahretsin ya
Birinden emin olmadan kalbinizi açmayın kimseye,bağlanmayın.Sadece basit bir fiörtmüş.
Birinden emin olmadan kalbinizi açmayın kimseye,bağlanmayın.Sadece basit bir fiörtmüş.
Her zaman görecek olmak canımı sıkıyor kendimi salak yerine konulmuş gibi hissediyorumBirinden emin olmadan kalbinizi açmayın kimseye,bağlanmayın.Sadece basit bir fiörtmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?