İyi mi yapmışım kızlar

İyi yapmışsın. O engeli sakın geri açma ha.

Çok bağlanmadınız mı bir haftalık telefon mesajlarına?Sadece kısa bir flörtmüş,bitmiş.
Bana kendimi Salak gibi hissettirdi o sorun. Bunu nasıl atlatırım bilmiyorum ben bana böyle davrananlar aynı ortamı paylaşamıyorum nefes alamıyorum. Ama bu karaktersizle mecbur paylaşmak zorundayım bu gerçek delirtiyor beni

Bende aptal yerine konmayı sevmem.Böyle yapan insanın yüzüne de ömür boyu bakmam.Silip atın.Hiç yaşanmamış gibi.

Ne paylaşmak zorundasınız?

Haklısınız yani bi şey mi yaptım bi olumsuzluk mu oldu diyorum onu da bulamıyorum öyle görüldü yapınca bakakaldım tele hala kendime gelemedim
Bir hatan olsa bilirdin, adam problemli. Yolun başındayken vazgeçmek kolay olur, böyle insanlara anlam yükleyip devam ettirmemek lazım

Amma da yüzsüzmüş.
Yani ne kadar basit bi cümle. Niye engellediğimi biliyor insan umursuyorsa bi açıklama filan yapar durumu kurtarmaya çalışır. Umrunda olmayan bi mesaj atmış niye atıyorsa artık ay nasıl sinir oldum o yazdığıyla yine beni basit bi duruma koymuş

Engellediyseniz nereden yazmış ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…