Tecrübe olsun size.Bir başkasının böyle davranmasına izin vermezsiniz.Her zaman görecek olmak canımı sıkıyor kendimi salak yerine konulmuş gibi hissediyorum
İzin verdiğimde bi şey olmadı ki böyle yapacağını nerden bileyimTecrübe olsun size.Bir başkasının böyle davranmasına izin vermezsiniz.
Çok bağlanmadınız mı bir haftalık telefon mesajlarına?Sadece kısa bir flörtmüş,bitmiş.İzin verdiğimde bi şey olmadı ki böyle yapacağını nerden bileyim
Bana kendimi Salak gibi hissettirdi o sorun. Bunu nasıl atlatırım bilmiyorum ben bana böyle davrananlar aynı ortamı paylaşamıyorum nefes alamıyorum. Ama bu karaktersizle mecbur paylaşmak zorundayım bu gerçek delirtiyor beniÇok bağlanmadınız mı bir haftalık telefon mesajlarına?Sadece kısa bir flörtmüş,bitmiş.
Bende aptal yerine konmayı sevmem.Böyle yapan insanın yüzüne de ömür boyu bakmam.Silip atın.Hiç yaşanmamış gibi.Bana kendimi Salak gibi hissettirdi o sorun. Bunu nasıl atlatırım bilmiyorum ben bana böyle davrananlar aynı ortamı paylaşamıyorum nefes alamıyorum. Ama bu karaktersizle mecbur paylaşmak zorundayım bu gerçek delirtiyor beni
Haklısınız ama işte aynı yerde çalışıyoruzBende aptal yerine konmayı sevmem.Böyle yapan insanın yüzüne de ömür boyu bakmam.Silip atın.Hiç yaşanmamış gibi.
Resmi olun.Mecburiyetler haricinde konuşmayın.Haklısınız ama işte aynı yerde çalışıyoruz(
Aynı ortamı. Yani Onu istemesemde görücemNe paylaşmak zorundasınız?
Allah bana yardım etsin. Belki de gülerek bakacak bana rezilResmi olun.Mecburiyetler haricinde konuşmayın.
Haklısınız yani bi şey mi yaptım bi olumsuzluk mu oldu diyorum onu da bulamıyorum öyle görüldü yapınca bakakaldım tele hala kendime gelemedimHenüz herşeyin başındayken vazgeçs, sil gitsin. Çok üzülürsün
Bir hatan olsa bilirdin, adam problemli. Yolun başındayken vazgeçmek kolay olur, böyle insanlara anlam yükleyip devam ettirmemek lazımHaklısınız yani bi şey mi yaptım bi olumsuzluk mu oldu diyorum onu da bulamıyorum öyle görüldü yapınca bakakaldım tele hala kendime gelemedim
Hemde ne problemli güzelde oynadı inanamıyorum hala.Bir hatan olsa bilirdin, adam problemli. Yolun başındayken vazgeçmek kolay olur, böyle insanlara anlam yükleyip devam ettirmemek lazım
Ay engellemeseydin iyiydi yazmışResmi olun.Mecburiyetler haricinde konuşmayın.
Amma da yüzsüzmüş.Ay engellemeseydin iyiydi yazmış
Yani ne kadar basit bi cümle. Niye engellediğimi biliyor insan umursuyorsa bi açıklama filan yapar durumu kurtarmaya çalışır. Umrunda olmayan bi mesaj atmış niye atıyorsa artık ay nasıl sinir oldum o yazdığıyla yine beni basit bi duruma koymuşAmma da yüzsüzmüş.
Engellediyseniz nereden yazmış ki?Yani ne kadar basit bi cümle. Niye engellediğimi biliyor insan umursuyorsa bi açıklama filan yapar durumu kurtarmaya çalışır. Umrunda olmayan bi mesaj atmış niye atıyorsa artık ay nasıl sinir oldum o yazdığıyla yine beni basit bi duruma koymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?