Arkadaşlar merhaba. 23 yaşını bitirdim. Daha önce konuştuğum erkekler oldu. Birisiyle evlenme niyetindeydim. Oğlan kötü çıktı. Niyeti ailemden gelen maddiyattaymış gözü. Hani buna eminde olduk. Kulaktan dolma birşeye inanmışlık etmedik. 2 sene konuştum onunla. Bir sene önce ayrıldık. Böyle şeyler duyunca ayrıldım daha doğrusu. Arladaşlar utanarak söylüyorum ama ben onunla birlikte oldum. Ailemden kimse bilmiyor. Ve ben güneydoğu bölgesinde oturuyorum. Bir sene oldu ayrılalı ve konuştuğum iki oğlan oldu. Biir doktordu 2 hafta kadar konuştum annem biliyordu kanım ısınmadı devam ettirmedim. Sonraki konuştuğum çocukluk aşkımdı. 2 ay kadar konuştum tabi ailem 3 hafta olarak biliyor. Annemin baskısı yüzünden ayrıldım ondanda. Yok benden aşağıda biriymiş. Ben lisans mezunuymuşum o önlisansmış. Ben memur kızıymışım o esnafmış. Durumlarıda iyiydi hani. Çok fazla laf saydı bana o ara. Rahat durmazsın sen dedi. Ve sonra anneannemle konuşurken duydum annemi. Diyordu işte bu kıza bi kısmet bul yoksa daha fazla rezil edecek bizi. Arkadaşlar şimdik anneanemle annem konuşuyordu. Oğullarına kız arayanlar varmış. Biri mühendismiş biri zenginmiş böyle konuşuyorlardı. Bizim kızı söyleseydin ya diye. Arkadaşlar siz ne anlıyorsunuz bundan.