- 27 Nisan 2011
- 592
- 334
- 303
Merhabalar ben 32 yaşındayım görümcem 31 evli iki çocuğu var. Kendisi ile düğünümüzün en başından beri sıkıntılarımız var. Düğünümde hiç konuşmadık sebebi ise kına gecemde hiç suçum yokken bana soğuk davranması . Annem Ablam görümcem aynı kuaföre gtti . Orda bi kaç sorun olmuş sanırım .ablam saçına takacağı aksesuarı ona ödetmiş ( bu Arada ablamı savunmuyorum bu konuda) dğünüm günü de eşimin halası gelip gelin odasında benden baklava istedi ufak bi tartışma yaşandı . Sonra görümcem geldi odaya ben yüz vermedim pek çünkü o ara eşimin halası denilene çok Kızgındım. Her neyse görümcem aileme düşmAn ailemle paylaştığım fotoğrafları beğenmez durumuma koysam bakmaz . Evime geldiğinde ailemden geldi desem birşey yemez. Geçen babam tatlı göndermiş onlarla kendisi yapmış babam görümcem o gün o tatlıdan yemedi ben şerbetli tatlı sevmiyorum dedi. Ertesi gün eşim baklava alıp geldi üç tane yedi. Benim aileme bu derece düşman olan biri ile artık ne bileyim çok soğudum eşimin hatrı için sustum hep .bana görümcelik yapmak istiyor ben de buna müsade etmiyorum asla . Kötü görümcelik yani .