- 8 Temmuz 2022
- 305
- 347
- 18
kesinlikle. ben de böyle düşünmeye başladım.Gerçekten niye böyle bende bilmiyorum. Bir sürü erkek arkadaşım oldu benimde, kaç kere aldatıldım falan bilmiyorum artık. Eşimle 6. ayda evlenmeye karar verdik 4. yılda evlenebildik benim ailem ellerinden gelen pisliği ardlarına koymadılar. Düğünüm bile iptal oldu darbenin ertesi günü diye. Bir tanıdık var şirret, dedikoducu, felaket bir kadın ama tanıdıktı torpildi merkez bankasında işe girdi, harika bir koca buldu, süper zengin şu an, bir aydır Avrupa'da geziyor. Çat istedi villa aldı, çat istedi ikiz doğurdu. Ben düzgün olalım, kalp kırmayalım, ah almayalım kalbimiz temiz olsun dedikçe battıkça battım. Pislik mi olmak lazım bilmiyorum.
şimdi hmen kadın düşnalığı yapıyorsun diye gelenler olacaktır ama gözlemlerimi söylüyorum.
erkeğe ters davranan,hayatındaki insana sürekli zorluk çıkaran,10kişiyle flört eden, deli gibi makyaj aşırı şiş dudakalar tuhaf tuhaf postları olan kadınların hep peşinde birileri var hiç yalnız kalmıyorlar.
mesela iş yerinde dedikodu yapan, size ters davranan ama siz karşılık verince manipüle eden biri iyi konumda para kazanabiliyor.
biz de hala hak yemeyelim karma yaratmayalım aman ona bunu dedim başıma bu yüzden bir şey gelir mi? diye düşünelim.
gerçekten bu hayatın bizlere bi borcu var