İyi Yönlerini Aşağılayarak Gizliden Kendilerini Öven İnsanlar

Bence erkek arkadaşlarınızda biri (kızlardan biri söylese kesin yanlış anlar kıskanıyorlar diye düşünür..ama bir erkek söylerse
doğru olacağına inanır kesinlikle )
"Senin boy ve kilo ile ilgili bir kompleksin mi var sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorsun " desin ve bitsin olay..Başka kimsenin yorum
yapıp onaylamasına gerek yok. :Bu ona yetecek dir. Muhtemelen farkında olmadan yapıyordur yada başkalarının nasıl algıladığı ile
yüzleşmemiştir. Yüzleştiğinde sorgulamasını yapıp bir dahaki söylemlerinde aklına getirecektir bu yorumu...

ben de " ayni cinsten" bi arkadasa sahibim ve malesef haftanin hergunu yanyana dipdibeyiz.1.60 boyunda ama ne yapar eder bi ozelligini one cikarmaya cikarir vucuduyla ilgili.beni asil kizdiran sey ise baskalarinun kendi dis gorunuslerindeki kusurlarini kullanarak kendi egosunu tatmin etmeye calismasi.keske elimse olsa da onu elime alip evire cevire bi dovsem.cunku 4 yildir zar zor katlaniyorum artik!!!

Ya benim bir arkadaşım daha var, onun da iri göğüsleri var ve göğüsleri üzerinden kendisiyle dalga geçer sürekli. Onun yaptığı hiç rahatsız etmiyor çünkü gerçekten kızın aslında iri göğüslerinden hoşlanmadığını biliyorum.

Mesela diyor ki "Artık bebek sonrası bunlar öyle sarkar ki, boynuma dolayıp atkı niyetine gezerim" Bunu ilk duyduğumda çok gülmüştüm.
Ama işte bu arkadaşımın yaptığı ile ilk bahsettiğim kızın yaptığı aynı samimiyette değil gibi geliyor bana.

1.72 boy uzun değil orta boy bence hele ki yeni nesille karşılaştırınca gerçek böyle kusura bakmasın. ben özgüveni olan insanları severim ( şişirilmiş özgüven hariç ) ama bu şekilde lafı dolandırarak herşeyi kendine yontarak yapılan bu davranış özgüvenle ilgili değil bence. zaten kendine güvenen bilen birisi bunu her fırsatta dillendirmeye gerek duymaz z kendinden emindir, yeri geldiğinde söyler. kendini beğeniyordur vs.

ben de şu bahsettiğiniz '' ben dobrayım '' diyenlerden uzak dururum çok samimiyetsiz ve ukalaca gelir bana söylem ve nedendir bilmem bu tarz insanların işi gücü çevresindeki insanlarla uğraşmaktır çok şahit oldum çok kişiyle iletişimimi bu sebeple bitirdim.

bu bahsettiğiniz hatunun yoksunluk duygusundan böyle davrandığını düşündüm ben takdir edilmek, beğenilmek, hayran olunmak istiyor ( hoş kim istemez ki ) ama çevreden beklediği abartılı tepkileri alamadığından ve dikkat çeken birisi olmadığından bu yolla kendini farkettirmek istiyor. ben olsam ne yapardım gülümseyip geçerdim müstehzi bir şekilde değil ama nasıl anlatsam şimdi bilemedim yarı şefkatli yarı sitemli bir bakışla konuyu değiştirirdim. samimiyetinden şüphe duyuyorsam da iletişimi keserdim açıkçası.

1.72 boy uzun değil orta boy bence hele ki yeni nesille karşılaştırınca gerçek böyle kusura bakmasın. ben özgüveni olan insanları severim ( şişirilmiş özgüven hariç ) ama bu şekilde lafı dolandırarak herşeyi kendine yontarak yapılan bu davranış özgüvenle ilgili değil bence. zaten kendine güvenen bilen birisi bunu her fırsatta dillendirmeye gerek duymaz z kendinden emindir, yeri geldiğinde söyler. kendini beğeniyordur vs.

ben de şu bahsettiğiniz '' ben dobrayım '' diyenlerden uzak dururum çok samimiyetsiz ve ukalaca gelir bana söylem ve nedendir bilmem bu tarz insanların işi gücü çevresindeki insanlarla uğraşmaktır çok şahit oldum çok kişiyle iletişimimi bu sebeple bitirdim.

bu bahsettiğiniz hatunun yoksunluk duygusundan böyle davrandığını düşündüm ben takdir edilmek, beğenilmek, hayran olunmak istiyor ( hoş kim istemez ki ) ama çevreden beklediği abartılı tepkileri alamadığından ve dikkat çeken birisi olmadığından bu yolla kendini farkettirmek istiyor. ben olsam ne yapardım gülümseyip geçerdim müstehzi bir şekilde değil ama nasıl anlatsam şimdi bilemedim yarı şefkatli yarı sitemli bir bakışla konuyu değiştirirdim. samimiyetinden şüphe duyuyorsam da iletişimi keserdim açıkçası.

Kırmızıyla işaretlediğin yer çok doğru. Kız 30 yaşında, evlilik yaşı konusunda gergindi ve nihayet bir erkek arkadaşı oldu yıllar sonra. Onun yanında böyle davranıyordur belki de. Belki sevgilisinin kendisini beğenmemesi gibi bir korkusu varsa... :114:

Bence bu arkadaşa verilecek en iyi cevap:
[video=youtube;X4ibbA_9FC0]http://www.youtube.com/watch?v=X4ibbA_9FC0[/video]
Başka bir şeye de gerek yok :) ama işte napcan direk söylenmiyor sen yaa evet diyerek geçiştir çoğu zamanda hiçbir şey söyleme.

ya kızlar bahane aramayın benimde var böyle arkadaşım maalesef yıllardır aynı
misal bir sınava girdiyse yüksek aldıysa aman şu kadar aldım ama işte şöyle böyle hemen özelliklerini sitemle birleştirip söyler ego tatmin etme yöntemi

Son düzenleme:
Back
X