iyice paronayak oldum yardım lütfen..

dertli93

Previously
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
367
74
38
4 ay önce benden ayrılan erkek arkadaşım bu gün kapak fotografına bunu koydu. ayrılırken olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yok falan demişti. ufak tefek şeylerden sorunlar yaşıyorduk. bunu beni düşünerek koyduğunu düşünüyorum ben. ama bir tane kız var yeni tanışmış bu fotografı beğendi. erkek arkadaşımın her haltını beğeniyor zaten sevimsiz kız bunu nasıl yorumlamak gerek. acaba kafasına bir şeyler dank mı etmeye başladı. yoksa o kızla çıkıyor da benimle olmadı daha iyisini yani o sevimsiz kızı mı buldu. bunu mu kastediyor?

Eklentiler

• 10888754_10204436363081554_5681218352963866727_n.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 503
En net bilgiyi paylasiyorum, bunu kapak fotosu yaptiysa kesin senin gorup dusunmen icin yapmis.
Soyle bir dusunelim, eger baska birini cok seviyorsa neden bunu sana duyurma geregi hissetsin? Tamam en iyisini buldu diyelim neden yoluna devam etmiyor da sana laf cakma pesinde?
Bir de diger ihtimal seninle kesinlikle olmayacagi icin paylasmissa yine ayni durum gecerli, sana duyurmaya calisiyor.
Madem olmayacak seninle neden hala sana laf cakma pesinde?
Ya akil sagligi bozuk, ya ergen, ya da benim yukardaki soyleriklerim gecerli ve bu cocuk hala sana dert anlatmaya calisiyor. Bu da akil sagliginin bozuk oldugunu gosterir gerci

seninle olmadı ben bunu olumlu dusunuyorum ve yoluma bakıyorum demek istemiş..ama dort ay uzun bir sure o arada birini bulup ondan ayrılıp ona bile laf carptırıyo olabilir

valla benim de akıl sağlığım bozuldu hala onun peşindeyim kafayı yicem

seninle olmadı ben bunu olumlu dusunuyorum ve yoluma bakıyorum demek istemiş..ama dort ay uzun bir sure o arada birini bulup ondan ayrılıp ona bile laf carptırıyo olabilir
o kadar hızlı yaşayan biri değil ya. :) arkadaşına sormuştum geçenlerde beni seviyor mu diye seviyor demişti ben de neden olmuyoruz tekrar o zaman dedim demek ki olmaması gerekiyor dedi :)

o kadar hızlı yaşayan biri değil ya. :) arkadaşına sormuştum geçenlerde beni seviyor mu diye seviyor demişti ben de neden olmuyoruz tekrar o zaman dedim demek ki olmaması gerekiyor dedi :)
Tamam işte hastalıklı bir ruh, bana da biri bu yazıyla atıfta bulunmuştu, ben de demek ki o benim için en iyisi değilmiş daha iyilerine layıkmışım dedim ibreyi hemen kendime çevirdim

ozaman sende Birgün Birisi Gelir ve Sen Bütün Gidenlere Teşekkür Edersin.. bu sozu kapak yap:)) alsın mesajı nasıl olsa o olmuyorsa daha iyisi olucagı icindir diyebiliyor..
bunu sevdim kapak yapıcam gerçekten :)
bulabilirsem böyle bir yaz :)
ben şöyle düşünüyorum beni düşünmüş hüzünlenmiş biraz sanki. bana ayrılırken olası varsa olur demişti akışına bırakmış da olabilir :) benden daha iyisini bulduğu için yazmasın da.:)

Tamam işte hastalıklı bir ruh, bana da biri bu yazıyla atıfta bulunmuştu, ben de demek ki o benim için en iyisi değilmiş daha iyilerine layıkmışım dedim ibreyi hemen kendime çevirdim
yani hastalıklı ruh olmasının dışında ne düşünüyorsun şimdi :) bu yazı benden ayrıldığı için üzgün olduğunu mu gösterir yoksa benden iyisini bulduğu için bana haber mi veriyor

her halukarda yine olmayacagının sinyalini vermiş gibi geldi bana aman ya cocuk oynatıyorlar sanki hale bak 4 ay gecmiş bosver sen onu hemde seni bırakmıs ufak tefek sorunar dedin bide erkegin nazlısıda cekilmiyor valla ya

her halukarda yine olmayacagının sinyalini vermiş gibi geldi bana aman ya cocuk oynatıyorlar sanki hale bak 4 ay gecmiş bosver sen onu hemde seni bırakmıs ufak tefek sorunar dedin bide erkegin nazlısıda cekilmiyor valla ya
ay evet çok nazlı kırılgan. ne biçim kırılgan erkek. erkek dediğin sağlam olur azcık sorunlar karşısında hemen pes etmez dimi ama bu hep pes ederdi ben toparlardım onu ve ilişkimizi. sanki o kız ben erkek

yani hastalıklı ruh olmasının dışında ne düşünüyorsun şimdi :) bu yazı benden ayrıldığı için üzgün olduğunu mu gösterir yoksa benden iyisini bulduğu için bana haber mi veriyor
Senden iyisini bulmuş olsa internette böyle şeyler paylaşmazdı bence. Kız demez mi sen eski sevgiline gider mi yapıyorsun diye ki yapmasının açıklaması yok.
Sevgilisi falan yok bu çocuğun bence.
Sen kendi açımdan duşun, birini ondan daha çok sevsen ve şuan sevgili olsanız, öyle bir yazı paylaşır mısın? Paylaşmazsın çunku mutlusun zaten ne diye eski sevgilinin canını acıtmak isteyesin ki?
Ama erkekler çok garip varlıklar. Duşundukleri ile söyledikleri arasındaki bağlantı ak ile kara gibi olabiliyor. Sen fe yukarıdaki arkadaşın dediği yazıyı yap kapak

ergen psikolojisi oluyor bu işte erkegin olgun olması lazım ilişkilerde..onun yazdıgı o soz bence senden ona ithafen olmalı:)

Sanki mantık açısından sen olmamalısın bu insana göre.

Ayrılık bazen insanları boşluğa düşürür. O da öyle bir şey yaşıyor olabilir.

4 ay kısa bir zaman değil. Bence üzerine çekme ve hayatına devam et.

Dört ay çok uzun bi süre yalnız, ayrıldıktan sonra.
Senden ayrıldıktan birkaç gün sonra falan koysaydı, tamam.
Ama ben senle ilgili olduğunu zannetmedim pek. Dört ayda hayatına giren biri olmuştur ve onun için yazmıştır muhtemelen.

İşte eski sevgiliye gönderme yapan bir yaratık daha.
Boşver kız ne düşünüyorsun yenilere yelken aç

Bence üstünüze alınmanız gereken bir durum yok ..
Unutmaya çabalayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…