sanırım zaman,dua ve sabır.. ondan başkası yok gözümde. benim yerimde başkası olsa çoktan bulmuştu brini ama benim için başkası yok. o sadece o..Bende niyeyse olumlu bi izlenim kaldi, hala sizi seviyor olabilir, belki de yanlis acidan bakiyoruz belki de sadece kendisini teselli ediyor, cnku hayatnda baskasi olsaydi ya da kafasnda bitirseydi canimli yazismalari kaldirirdi. Onceden dedklerine bakiyorum sevmis sizi, o zaman ayrildi ve neden 4 aydir hala ayri sizden.
Sanirim cevabi zaman verecek.
sanırım zaman,dua ve sabır.. ondan başkası yok gözümde. benim yerimde başkası olsa çoktan bulmuştu brini ama benim için başkası yok. o sadece o..
ayrılma sebebi aslında ilgisiz olduğunu düşündüm ve sorun yaptım. yazın staj yapıyorduk memleketlerimiz ayrı. kaç ay olmuştu görüşmeyeli ve beni aramıyordu. tamam mesajlaşıyorduk haberdar oluyorduk herşeyden ama ben aylarca yüzüne hasrettim sesini duymak istiyordum ama aramıyordum. çünkü o beni hiç aramaz. bu durumu ona söyledim gayet mülayim bir ses tonuyla amacım tartışmak değildi. ''kaç aydır görüşmüyoruz hiç mi özlemiyorsun bir tel. açıp sesimi duymak istemiyorsun yanımda değilsin aylardır ve ben bedenen yanımda olmasan da ruhen kalben yanımda olduğunu hissetmek istiyorum hiç mi özleyip bir arayıp sesimi duymaya ihtiyaç hissetmiyorsun'' dedim. ''aramak istesem arardım ama aramadım yapılabilirdi aslında ama aramadım ne biliyim mesajlaşıyoruz haber alıyoruz ya yetmez mi?'' diye cevap verdi bana. bunu duyunca çileden çıktım resmen aramak istemiyorsan beni bunun altında ard niyet ararım ben bitsin o zaman falan diye sert çıkıştım bu tartışmamıza aileler şahit oldu. bizim anlaşamadığımızı düşündüler o da pes etti işler iyice sarpa sarmaya başladı aileler de karıştı işe olmıcak bu iş sanırım bizim için hayırlısı ayrılmak dedi ve gitti.. çok emindi kendinden bizim için hayırlısı ayrılmak diyordu. üniversiteye dönünce buluşmaya davet ettim anında kabul etti sanki böyle bir şey bekliyormuş gibi. buluştuk. şimdilik en azından sorun kaldırcak halde değilim 1-2 yıl sonra ne olur bilemem dedi. olası varsa olsun demişti. aradan biraz zaman sonra tekrar ulaştım ona telde falan konuştuk benim aklım fikrim seninle evlenmekti ama olmadı artık hayattan bi beklentim yok evlenmeyi de düşünmüyorum en az 10 yıl var dedi. tartışmadan dolayı benden soğuduğunu ve bu kadar zaman ayrı kalınca da o soğukluğun içinde öyle büyüdüğünü söyledi. ben de2 aydır hiç bir şekilde adım atmıyorum artık.ayrilma sebebi neydi?
amiiinn. içimden bir ses hala aklındayım diyor. benden habersiz arkadaşım konuşmuş benim üzüntüme dayanamayıp. ona da demiş ki şimdi barışsak yine aynısı olucak aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ben 2. dönem iş yeri eğitimine gidicem 5-6 ay okulda olmıcam sonra yaz tatili gircek okullar acılcak o gidicek 5-6 ay olmıcak okulda biz 1 yıl kadar görüşemicez yanyana çok iyiyiz ama uzaktan ilişki yürütemiyoruz demiş sonu yine ayrılık olur demiş. bu sebepten de adım atamıyor. arkadaşım dedi ki ben konuşurken durup düşünüyor yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum diyor dedi. bu iş yeri eğitimi meselesi bitip gidince belki dönerIkiniz icinde en kisa surede en hayirlisi neyse o olur insallah.
yenisi çok da iyi olmayacak. iyi olsa bile ben yüzüne bakınca heyecanlanmıyorsam napıyım onu ben. var biri ama olmuyor istemiyorumbenden ayrıldı diye kendin yazıyorsun sonra erkek arkadaşım diyorsun..boşver ayrılmışsınız yenisine sağlık be canım....
bi sitem etmissin, gayet hakli olarak, verdigi cevap cok itici ve gicik.. bu ozguven nerden geliyor? belki senin icin hayirlisi budur.. dusme pesine.. takip etme facebook whatsapp vs.. umursamazlik en iyisi.. cunku sana karsi duygusu yoksa, ustune dustukce kuculursun gozunde.. seviyosa, zaten bsy yapmana gerek kalmazayrılma sebebi aslında ilgisiz olduğunu düşündüm ve sorun yaptım. yazın staj yapıyorduk memleketlerimiz ayrı. kaç ay olmuştu görüşmeyeli ve beni aramıyordu. tamam mesajlaşıyorduk haberdar oluyorduk herşeyden ama ben aylarca yüzüne hasrettim sesini duymak istiyordum ama aramıyordum. çünkü o beni hiç aramaz. bu durumu ona söyledim gayet mülayim bir ses tonuyla amacım tartışmak değildi. ''kaç aydır görüşmüyoruz hiç mi özlemiyorsun bir tel. açıp sesimi duymak istemiyorsun yanımda değilsin aylardır ve ben bedenen yanımda olmasan da ruhen kalben yanımda olduğunu hissetmek istiyorum hiç mi özleyip bir arayıp sesimi duymaya ihtiyaç hissetmiyorsun'' dedim. ''aramak istesem arardım ama aramadım yapılabilirdi aslında ama aramadım ne biliyim mesajlaşıyoruz haber alıyoruz ya yetmez mi?'' diye cevap verdi bana. bunu duyunca çileden çıktım resmen aramak istemiyorsan beni bunun altında ard niyet ararım ben bitsin o zaman falan diye sert çıkıştım bu tartışmamıza aileler şahit oldu. bizim anlaşamadığımızı düşündüler o da pes etti işler iyice sarpa sarmaya başladı aileler de karıştı işe olmıcak bu iş sanırım bizim için hayırlısı ayrılmak dedi ve gitti.. çok emindi kendinden bizim için hayırlısı ayrılmak diyordu. üniversiteye dönünce buluşmaya davet ettim anında kabul etti sanki böyle bir şey bekliyormuş gibi. buluştuk. şimdilik en azından sorun kaldırcak halde değilim 1-2 yıl sonra ne olur bilemem dedi. olası varsa olsun demişti. aradan biraz zaman sonra tekrar ulaştım ona telde falan konuştuk benim aklım fikrim seninle evlenmekti ama olmadı artık hayattan bi beklentim yok evlenmeyi de düşünmüyorum en az 10 yıl var dedi. tartışmadan dolayı benden soğuduğunu ve bu kadar zaman ayrı kalınca da o soğukluğun içinde öyle büyüdüğünü söyledi. ben de2 aydır hiç bir şekilde adım atmıyorum artık.
ben çabaladıkça küçüldüm cidden..bi sitem etmissin, gayet hakli olarak, verdigi cevap cok itici ve gicik.. bu ozguven nerden geliyor? belki senin icin hayirlisi budur.. dusme pesine.. takip etme facebook whatsapp vs.. umursamazlik en iyisi.. cunku sana karsi duygusu yoksa, ustune dustukce kuculursun gozunde.. seviyosa, zaten bsy yapmana gerek kalmaz
umursamaben çabaladıkça küçüldüm cidden..
yenisi çok da iyi olmayacak. iyi olsa bile ben yüzüne bakınca heyecanlanmıyorsam napıyım onu ben. var biri ama olmuyor istemiyorum
bu kapak meselesini nasl yorumlamalıyım o kızla çıkıyor mu dersin?yani benden daha iyisini mi bulmuş.umursama
senle olmamasi gerektigine inanmis ve kabullenmis gibi geldi bana canim.. aslini tabiki bilemeyiz.. o kizla cikiyo olsa daha baska seyler paylasir diye dusunuyorum, bu sozu degil..bu kapak meselesini nasl yorumlamalıyım o kızla çıkıyor mu dersin?yani benden daha iyisini mi bulmuş.
Vallahi kafasına birşey dank ettiyse de bu sizi sevindirecek birşey değil emin olun. Aynı sözü bende facebook'ta bir ayrılık sonrası paylaşmıştım. Ve bu eski aşka elveda, yeni aşklara merhaba'dan başka birşey demek değil. Hayırlı değilmiş, napalım, artık yeni maçlara bakacağız demek.. Ayrıca ayrılmışsınız, 4 ay olmuş. Sizde ümidinizi kesip, yeni maçlara baksanız ? Çünkü birlikte yapabiliyor olsanız zaten şuan birlikte olurdunuz..4 ay önce benden ayrılan erkek arkadaşım bu gün kapak fotografına bunu koydu. ayrılırken olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yok falan demişti. ufak tefek şeylerden sorunlar yaşıyorduk. bunu beni düşünerek koyduğunu düşünüyorum ben. ama bir tane kız var yeni tanışmış bu fotografı beğendi. erkek arkadaşımın her haltını beğeniyor zaten sevimsiz kızbunu nasıl yorumlamak gerek. acaba kafasına bir şeyler dank mı etmeye başladı. yoksa o kızla çıkıyor da benimle olmadı daha iyisini yani o sevimsiz kızı mı buldu. bunu mu kastediyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?