21 yaşımızdayız ikimiz de . ben ailesi yüzünden olduğunu düşünüyorum biraz aklını karıştırdılar anlaşamıyorsunuz siz evlenseniz boşanırsınız tarzda konuşmuşlar. erkek arkadaşımda biz yanyanayken sorun yaşamıyoruz uzaklaşınca sorunlar başlıyor demiş. yaşadığımız şehirler farklı üniversite okuyoruz ikimiz de . yazın memleketlere dönünce görüşemiyoruz sorunlar başlıyor. kardeşiyle konuştum sorun ailemle alakalı değil abla herşey abimde başladı ve onda bitti ama kafasına dank edecek iş işten geçti ama dedi.4 ay önce senden ayrıldığını söylemişsin. Hala neden bakıyorsun ki profiline falan? Bakma yani.
Ailesi yüzünden ayrıldıysa, ailesi yüzünden de size geri dönmeyecektir. 2+2=4...
Yaşlar kaç bu arada aile yüzünden ayrılık falan yaşandığına göre büyük olmalısınız biraz.
her ne olursa olsun mu? mecbur olsa da mı.. ailesi yüzünden bile mi olsa
hayatımın merkezine koydum onu sevilmeme nedenim ne olabilir peki? bir erkek bir kızı neden sevmezz. gözümle bile aldatmadım herkes ona benim değerimi bilmesi gerektiğini söylüyordu. bütün arkadaşları bunu tembihliyordu ona. neen bilmedi değerimiBence öyle. Gerçekten sevse ailesini ikna edene kadar uğraşır. Vazgeçmez.
Erkeklerin fıtratında bu var, sevgisinden tam emin değilse önüne çıkan bir sıkıntıyı bahane olarak sunup ayrılıyor. Severse herşeyi gerekirse karşısına alıyor.
Kadın sevebilirim der erkek başka biride olur der.
hayatımın merkezine koydum onu sevilmeme nedenim ne olabilir peki? bir erkek bir kızı neden sevmezz. gözümle bile aldatmadım herkes ona benim değerimi bilmesi gerektiğini söylüyordu. bütün arkadaşları bunu tembihliyordu ona. neen bilmedi değerimi
pişman olur mu bir gün? nefes alamıyorum artık gerçekten hiç böyle olmamıştım 1sen.. napıcam benHayatınızın merkezine koyduğunuz için belki de. Maalesef böyle, acımasız oluyor sevgiler. Seni en çok yıpratanı seversin.
pişman olur mu bir gün? nefes alamıyorum artık gerçekten hiç böyle olmamıştım 1sen.. napıcam ben
o 4 ay içinde kaç kızla çıkıp ayrılmıştır allah bilir, bu kapak fotosunu sana gönderme yapması için koyması çok çok düşük bi ihtimal..4 ay önce benden ayrılan erkek arkadaşım bu gün kapak fotografına bunu koydu. ayrılırken olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yok falan demişti. ufak tefek şeylerden sorunlar yaşıyorduk. bunu beni düşünerek koyduğunu düşünüyorum ben. ama bir tane kız var yeni tanışmış bu fotografı beğendi. erkek arkadaşımın her haltını beğeniyor zaten sevimsiz kızbunu nasıl yorumlamak gerek. acaba kafasına bir şeyler dank mı etmeye başladı. yoksa o kızla çıkıyor da benimle olmadı daha iyisini yani o sevimsiz kızı mı buldu. bunu mu kastediyor?
haklısınızsöylediklerinizde cok haklısınız. birisi var çok değer veriyor bana kaç aydır peşimde ama yüzüne baktığımda bir şey hissetmiyorum ama iyi biri olduğundan ve beni mutlu edeceğinden eminim. laç aydır çeşitli bahanelerle uzak durmaya çalısıyorum ama ısrar ediyor. artık kurduğu baskıya dayanamayıp 4 ay önce ayrıldığımı söyledim. anlamıştım ama bu kadar yeni olduğunu bilmiyordum tamam mesaj atmıcam artık dedi. aklım ve kalbim arasında sıkıştım kaldım. ne yapmalıyım?
bu ihtimal benim de aklıma geldi o yüzden sordum zaten. ama 4 ayda ne kadar tanıyabilir ki o kızı ve daha iyi olcagını nerden anlayabilir ki.. yani 4 ay önce bile tanışmışlıkları yok en fazla 1.5 aydır görüyorum o kızı facesinde. 1.5 ayda nasıl bu kadar emin olabilir birinden iyi olacağına dair. bir de şöyle bir durum var: bazı fotolarının altında hala ikimizin aşkımlı canımlı konuşmaları duruyor. kaldırırdı çoktan bence. unutmuştur diceksin. ama hayatındaki kız hiç mi bakmıyor fotolarına bakarken görcek kaldırtır onlar diye düşünüyorum. hangi kız erkek arkadaşının eski sevgilisiyle böyle yazılarının durmasını ister ?'Daha iyisi olacagi icindir' de yaziyor orda, ve bu resimde dahil her paylaştığını beğenen yeni bir kız varsa belki de 'Geçmişi unuttum, olmamasinin sebebi yeni x kisisiyle olmam gerektigi icinmis, artık yeni insanlarla yoluma bakıcam' gibi bir şey de söylemiş olabilir, erkekleri anlamak da kadinlari anlamak kadar zor gercekten :/
aynen. çok da güvenmiyorum aslında, ama hisleri gerçek ve dein olmasa ısrar etmez bu kadar. ne kadar iyi olursa olsun ben hayallerimi sevdiğim insanla yasamak isterim. zamanla sevmek diye bir şey yok bence bu hayatta. yüzüne baktığında için titriyorsa,sarılırken kokusunu içine çekiyorsan bir erkeğin onu seversin ve onunla mutlu olursun. ben bu çocuga karsı böyle şeyler hissedeceğimi sanmıyorum. içimden gelmiyorzamana bırakmalısın.
yağmurdan kaçarken doluya tutulmakta var.
ayrıldktan sonra konuşurken benim aklım fikrim seninle evlenmekti ama olmadı artık hayattan bir beklentim yok evlenmek de istemiyorum kimseyle en az 10 yıl var falan dedi. artık hayatta okulum var ailem için askerliğim var vatan iin başka bir şey yok dedi. o kızla da daha iyisi olduğunu sanmıyorum kafa dağıtmak için konuşuyor. bana yaptıklarını o kıza da yaparsa zaten o kız da dırdır etmeye başlıcak ve sonu yine aynı olucak.Canım üzülüyorsun anladığım kadarıyla, kendini teselli etmeye çalışıyorsun.
Seni üzmek niyetinde değilim sakın yanlış anlama ama daha yaşınız 21. Evlilik için falan çok çok erken konuşmalara girmişsiniz. Daha mezuniyet var, iş bulma süreci var, askerlik var, hayatınızı kimseye muhtaç olmadan sürdürmek için almanız gereken bir maaş var. Çok erkenmiş o tür konuşmaları yapmak için.
Bana kalırsa erkek arkadaşın bu kadar küçük yaşta hemen evlenmek gibi bir sürece girmek istememiştir. Biraz daha gezmek, farklı birilerini tanımak istemiştir ki bu da çok normal. Sen de henüz küçüksün, gidene vahlanmak yerine önüne bak
konuştuğu kızlar vardır ama çıkma durumu söz konusu olmamıştır. öyle hızlı yaşayan biri değil ve yakışıklı da değil zaten konuşuyorsa o sevimsiz böcekle konuşuyodur.o 4 ay içinde kaç kızla çıkıp ayrılmıştır allah bilir, bu kapak fotosunu sana gönderme yapması için koyması çok çok düşük bi ihtimal..
zoruma gidiyorr. onun için dünyaları karşıma alacak kadar çok severken ve bir sürü şeyi görmezden gelirken, bu denli sevdiğim birini unutmak ZORUNDA olmak beni bitiriyor. herkesle aynı şeyleri yaparken keyif almazsın. onunla boş boş yolda yürümek bile çok keyif veriyordu bana. çünkü o güzel bembeyaz elleri değiyordu ellerime 1sen. ama artık yok ve öperken kokladığım o ellerine başkası dokunucak. buna katlanamıyorumOlur olur elbette dertli den pişman olacak şekilde geçirme günlerini asıl.
Önündeki yolunun açık olması için çok çabala. Hedeflerini belirle. Hiçbir şey engel olmasın sana.
Bu nefes alamamak v.s hepsi hikaye. İlerde sende göreceksin. Elbet yaşa duygularını fakat incitmeden kendini, hırpalamadan.
Dönüp arkana baktığında gülümseyebileceğin anıların olsun bunlar.
Bunun içinde gerçekten gülümseyecek bir yerde olman gerekiyor.
Adımlarını büyük tut. Zaman geçiyor dertli.
Böyle insanlarla vakit harcama.
bu ihtimal benim de aklıma geldi o yüzden sordum zaten. ama 4 ayda ne kadar tanıyabilir ki o kızı ve daha iyi olcagını nerden anlayabilir ki.. yani 4 ay önce bile tanışmışlıkları yok en fazla 1.5 aydır görüyorum o kızı facesinde. 1.5 ayda nasıl bu kadar emin olabilir birinden iyi olacağına dair. bir de şöyle bir durum var: bazı fotolarının altında hala ikimizin aşkımlı canımlı konuşmaları duruyor. kaldırırdı çoktan bence. unutmuştur diceksin. ama hayatındaki kız hiç mi bakmıyor fotolarına bakarken görcek kaldırtır onlar diye düşünüyorum. hangi kız erkek arkadaşının eski sevgilisiyle böyle yazılarının durmasını ister ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?