• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyice salmışım kendimi

Gerçekten bu kadar kolay mı acaba kilo vermek,gözüm o kadar korkuyor ki.. hep aç kalarak deli gibi yürüyerek kilo vermiş biriyim gözüm hep yemeklerde kala kala.. kilo da verdim ama 63 e kadar,orda bıraktım hiç altına inemedim.. azıcık spor dengeli beslenme o kadar uzağımda ki.. haa ne mi oldu sonrasında misliyle geri aldım tabi.. şimdi ya uzun sürede verir miyim zaman kaybı mı olur diye düşünmekten alamıyorum kendimi..
Burdan aldığım yönlendirmeyle spora detoxa başladım gerisi gelir mi bilmiyorum tabi..
Ve eşim hep uzak hep ilgisiz, zayıfken de şişman olduğumu ima ederdi..
Oncelikle esini bosver kendin icin yap ne yapacaksan oncesindede ayniymis diyorsun demekki onun icin ne yaparsan yap umursamayacak. Kilo vermek cok kolay degil evet ama birazda caba lazim he oldu veremedin kilolu kadin cirkin değildir kendine bak kendini salma. Yedigini gozun kalmayacak sekilde kararında dengeli ye. Esinde problem var zayifkende ilgisizse sisman haline ilgi duymasini zaten beklemen hata olur kendin icin ugras.

Oncelikle esini bosver kendin icin yap ne yapacaksan oncesindede ayniymis diyorsun demekki onun icin ne yaparsan yap umursamayacak. Kilo vermek cok kolay degil evet ama birazda caba lazim he oldu veremedin kilolu kadin cirkin değildir kendine bak kendini salma. Yedigini gozun kalmayacak sekilde kararında dengeli ye. Esinde problem var zayifkende ilgisizse sisman haline ilgi duymasini zaten beklemen hata olur kendin icin ugras.
O çok zayıf olmamı istiyor hani baya 34 beden yani..38 bedendim ama ona göre kilom vardı..o zamanlar bile diyet yapıyordum ne aptalmışım

:KK9::KK9::KK9:
ya evde iğp atlarken lambaya gelmiyo mu kırılmaz mi? bende zemin kattayim.

Standart bir apartman dairesindeyim ben. Lambanın olmadığı bir köşede usul usul atlıyorum. İpi çok uzatmıyorum elime doluyorum. İlk zamanlar bir kerede 50 zor yapıyordum. Yavaş yavaş artırıyorum ama direk atlamak kaslar açısından sorun olabilir. Biraz esneme hareketleri yapıyorum önce. :spor:

Squat da yapabilirsin cok faydasi var.

Bakima hemen baslayabilirsin bence. Sabah kalktiginda yüzüne bi maske sonrasinda biraz makyaj saca da bi fön veya maşa, üzerine de güzel seyler giysen baslangici yapmis olursun.

Standart bir apartman dairesindeyim ben. Lambanın olmadığı bir köşede usul usul atlıyorum. İpi çok uzatmıyorum elime doluyorum. İlk zamanlar bir kerede 50 zor yapıyordum. Yavaş yavaş artırıyorum ama direk atlamak kaslar açısından sorun olabilir. Biraz esneme hareketleri yapıyorum önce. :spor:
İp atlamak bacakları kalçaları eritiyor mu

O çok zayıf olmamı istiyor hani baya 34 beden yani..38 bedendim ama ona göre kilom vardı..o zamanlar bile diyet yapıyordum ne aptalmışım
Sen 165 boya 69 kilo ile kendini böyle ezer salmışım dersen fitin önde gideni de olsan ağzı olan konuşur bi kusur bulur sana.Kuaför kim ya densizin ağzının payını vereceksin haddini bilecek önce o.
Ciddi özgüven sorunun var senin kilodan önce.
Hepi topu 69 kilosun kendine gel.Eşinde dahil kimse seninle öyle dangalak dungalak konuşamaz istersen 100 kilo ol.

İp atlamak bacakları kalçaları eritiyor mu

Ben biraz sıkılaştım kalçalardan. 30 dakika atlamak 350-400 kalori harcıyormuş yaklaşık. Ben tabi henüz 30 dakikaya çıkamadım ama nefesimi açtı. Kollar bacaklar hep hareket halinde oluyor. Yorulmadan yürüyüş sürem uzadı. Hem mutlu da oluyorum atladıkça çocuk gibi :)

Sen 165 boya 69 kilo ile kendini böyle ezer salmışım dersen fitin önde gideni de olsan ağzı olan konuşur bi kusur bulur sana.Kuaför kim ya densizin ağzının payını vereceksin haddini bilecek önce o.
Ciddi özgüven sorunun var senin kilodan önce.
Hepi topu 69 kilosun kendine gel.Eşinde dahil kimse seninle öyle dangalak dungalak konuşamaz istersen 100 kilo ol.
Kabalaşmadan ağızlarının payını vermek nasıl olaçak ki?
Ama kuaför konusunda kendime ben de çok kızıyorum. Önceki gidişimde de terslemişti beni başka yerde boyattım diye.. aslında seni kabul etmeyecektim ama ufaklığın hatrına demişti.. kızımı çok seviyo.

Ip atlama ne ise yariyor?

Kabalaşmadan ağızlarının payını vermek nasıl olaçak ki?
Ama kuaför konusunda kendime ben de çok kızıyorum. Önceki gidişimde de terslemişti beni başka yerde boyattım diye.. aslında seni kabul etmeyecektim ama ufaklığın hatrına demişti.. kızımı çok seviyo.
Niye kibar olacaksın
Hakediyor mu sence terbiyesiz

Ip atlama ne ise yariyor?

İp atlamak;

• Pek çok kasın aynı anda çalışmasını sağlar,
  • Vücut direncini artırır,
  • Egzersiz yapabilme gücünü artırır,
  • Kalori harcatır, dengeli beslenmeprogramına ek olarak ip atlama yoluyla kısa sürede kilo vermek mümkün olur,
  • Öğrenmesi ve uygulaması en kolay egzersizlerden birisidir,
  • Her yerde uygulanabilir,
  • Ekstra bir maddiyat gerektirmez,
  • Kısa sürede sonuç verir,
  • Vücuda çeviklik kazandırır,
  • Metabolizmayı hızlandırır,
  • Kan dolaşımını artırdığı için kalp ve damar sağlığını destekler,
  • Kemik gelişimini destekler ve kemikleri güçlendirir,
  • Kemik erimesini önler,
  • Lenfatik sistem için faydalı olduğundan, vücuttaki atık ve toksinlerin daha kolay atılmasını sağlar,
  • Ayaklar, diz eklemleri ve bel kaslarını güçlendirir,
  • Günde yarım saat ip atlayarak ortalama 400 kalori yakılabilir,
  • Beyin ve kaslar arasındaki iletişimi kuvvetlendirebilir,
  • Selülitleri azaltır,
  • Daha dik bir popoya sahip olmanızı sağlar,
  • Varis oluşumunu önler ve var olan varislerin de görünümünü azaltır,
  • Stresi uzaklaştırır,
  • Kılcal damar dolaşımını destekler
Kaynak:
https://www.aysetolga.com/ip-atlamanin-faydalari

İp atlamak;

• Pek çok kasın aynı anda çalışmasını sağlar,
  • Vücut direncini artırır,
  • Egzersiz yapabilme gücünü artırır,
  • Kalori harcatır, dengeli beslenmeprogramına ek olarak ip atlama yoluyla kısa sürede kilo vermek mümkün olur,
  • Öğrenmesi ve uygulaması en kolay egzersizlerden birisidir,
  • Her yerde uygulanabilir,
  • Ekstra bir maddiyat gerektirmez,
  • Kısa sürede sonuç verir,
  • Vücuda çeviklik kazandırır,
  • Metabolizmayı hızlandırır,
  • Kan dolaşımını artırdığı için kalp ve damar sağlığını destekler,
  • Kemik gelişimini destekler ve kemikleri güçlendirir,
  • Kemik erimesini önler,
  • Lenfatik sistem için faydalı olduğundan, vücuttaki atık ve toksinlerin daha kolay atılmasını sağlar,
  • Ayaklar, diz eklemleri ve bel kaslarını güçlendirir,
  • Günde yarım saat ip atlayarak ortalama 400 kalori yakılabilir,
  • Beyin ve kaslar arasındaki iletişimi kuvvetlendirebilir,
  • Selülitleri azaltır,
  • Daha dik bir popoya sahip olmanızı sağlar,
  • Varis oluşumunu önler ve var olan varislerin de görünümünü azaltır,
  • Stresi uzaklaştırır,
  • Kılcal damar dolaşımını destekler
Kaynak:
https://www.aysetolga.com/ip-atlamanin-faydalari
Varisim var benim baslayim.. 1-2 gun once cocuklarla atladim eski performansim kalmamis..ama yarim saat cok uzun yaa.. 10 dk atlayabilirsem ne ala :(

Varisim var benim baslayim.. 1-2 gun once cocuklarla atladim eski performansim kalmamis..ama yarim saat cok uzun yaa.. 10 dk atlayabilirsem ne ala :KK43:

Çok cevap verebilecek bilgim yok doğrusu ama ben ilk seferde 50 ile başladım. 51 yapamadım tıkandım. Şimdi saymıyorum baya uzun atlıyorum. Bir hafta kadar sadece 50 yaptım zorlamadım. Ama günde iki kere yaptım sabah ve akşam. Sonra 60, 75 vs yapabildiğim kadar yapıp birkaç gün o sayıda devam ediyordum. O şekilde alıştım.

Çok cevap verebilecek bilgim yok doğrusu ama ben ilk seferde 50 ile başladım. 51 yapamadım tıkandım. Şimdi saymıyorum baya uzun atlıyorum. Bir hafta kadar sadece 50 yaptım zorlamadım. Ama günde iki kere yaptım sabah ve akşam. Sonra 60, 75 vs yapabildiğim kadar yapıp birkaç gün o sayıda devam ediyordum. O şekilde alıştım.
Supermis.. kilo vermek icin mi baslamistin? Oyleyse verebildin mi?

Bugün kitapçıda karşıma çıkan kitaptan bir satır:aşırı tatlı isteği ilgisizlik ve sevgisizlikten kaynaklanır..
Ben de doğumdan beri yaklaşık 2,5 yıldır aşırı yiyorum öyle böyle değil.. önceden tabağını tırtıklayıp duran ben artık öyle çok yiyorum ki.. bunu eşime de söyledim,tepki mi koca bir hiç.. ağız ucuyla gülümsedi
Benimle hiç bir şey paylaşmak yapmak istemeyen bi adama dönüştü hatta son zamanlarda yanımda yürümek istemediğini fark ediyorum.. kilodan dolayı iyice saldım kendimi ne giydiğime dikkat ediyorum ne saçıma başıma.. kendimi kocakarı gibi hissediyorum oturuşum bile değişti.. e bunlar da onu itti sanırım. Eskiye dönelim birbirimizi destekleyelim diyorum onda gena tık yok.
Bana karşı ilğisi sevğisi bitti ve ben tekrar harekete geçiremiyorum. Sürekli yemek düşünen biri oldum asla böyle değildim. Nasıl toparlayaçağım bilmiyorum. Geçen hafta saçımı kestirmek için gittiğim kuaförüm bile “çirkinleşmişsin iyice salmışsın kandini dedi. Hatta kıymalı pide gibi kokuyorsun bi parfüm sür dedi :/ eşime sordum kötü mü kokuyorum diye.. “ e yani parfüm kokmuyorsun” dedi :KK43:( hem kötü kokan hem şişman hem de hareketleri konuşması kaba birina dönüştüm :KK43:( bu ben değilim
Edit: sanırım şu konu yanlış anlaşıldı ben kuaföre da duş alıp gitmiştim.. sadece parfüm kullanmıyorum. Kişisel bakımımı temizliğimi tabiki yapıyorum ama kozmetik ürünler kullanmıyorUm. Her mesajın altına tek tek açıklama yapmak istemediğim için bunu yazmak istedim.
Tatlı asla yemeyin cildinizi bozar bol bol su için sebze meyveye ağırlık verin paketlenmiş gıdaları yemeyin önce beslenmenizi düzeltin çok daha paydasını görürsünüz

1.65 e 69 kilo çok aşırı degil yani anlattığın dueumda değilsin ;)
Bide kuaföre neden kızılmış anlamadım kimse kimseye söylemediği için herkes ölü gibi kokuyor :kusmuk:toplu taşımaya binemiyoruz sadece duş almakla olmuyor deo kullanın bu kozmetiğe olan tutumuda hiç anlamicam zaten :KK14:
Kilon için birşey diyemem ben aşırı kiloluyum ama kimse bana kıymalı pide gibi kokuyorsun demedi bu zamana kadar hatta yakın zamanlarda böyle güzel ve temiz koktugun için teşekkür ederim dedi bana bir dr ;) güzel kokmak önemli kozmetik kimseyi öldürmüyor ;)

Back
X