• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyice salmışım kendimi

Gobekte farkettimindoycem hayor diceksin dimi : ( kac zamandir yapiosun?

Sadece ip atlamakla olmaz göbek işi :) ben balık etliyim zaten. Zayıf gerçekten çok çirkinim ama başka hareketlerle ve diyetle desteklersek kesin çare olur bence ama tabi sabırla ve zamanla. Ben pilates lastiği aldım birde. İki ucunu bağlayıp bacaklarıma geçiriyorum o şekilde hareketler yapıp bacaklarım için çalışıyorum. Kollarıma geçirip açıp kapatıyorum. Baya hissediyorum kaslarımın çalıştığını. İnternetten görüyorum bende deniyorum kendimce. Günde bir saat ayırıp beslenmeye de dikkat edersek bence sonuç alınabilir. Süreklilik lazım. Ben ipi bir aydır galan atlıyorum ama diğer hareketleri canım isterse yapıyorum doğrusu.

Sadece ip atlamakla olmaz göbek işi :) ben balık etliyim zaten. Zayıf gerçekten çok çirkinim ama başka hareketlerle ve diyetle desteklersek kesin çare olur bence ama tabi sabırla ve zamanla. Ben pilates lastiği aldım birde. İki ucunu bağlayıp bacaklarıma geçiriyorum o şekilde hareketler yapıp bacaklarım için çalışıyorum. Kollarıma geçirip açıp kapatıyorum. Baya hissediyorum kaslarımın çalıştığını. İnternetten görüyorum bende deniyorum kendimce. Günde bir saat ayırıp beslenmeye de dikkat edersek bence sonuç alınabilir. Süreklilik lazım. Ben ipi bir aydır galan atlıyorum ama diğer hareketleri canım isterse yapıyorum doğrusu.
Ben basladimda surekli olmuyo.. squat ve mekik vs .. aslinda gobek yok ama sklasmak istiyorum sorunum bu .. ben 50 kiloyum zayifsin diyolar. Bana gore normalim.. kilo sorun degil sadece kas. Kollarm cocugu tasimaktan guclendi.. bacaklarada biseler lazim.. bak ip atlama guzel yurumek bisiklet surme.. ama bole hareketlerden filan cok skliorum. Bitsede gitsek oluyorum:)

Durum vahim. Kilo fazla degil. Kiymali pide kokuyorsun denmis. Deodorant bu kokuyu daha berbat eder. Kokulu baharatli sarimsakli soganli yiyecekler cok fazla tuketilmemeli. Yediklerinize dikkat edin. Hic parfum deodorant kullanmam kullanamam. Hep ne guzel kokuyorsun diyorlar.

Ben basladimda surekli olmuyo.. squat ve mekik vs .. aslinda gobek yok ama sklasmak istiyorum sorunum bu .. ben 50 kiloyum zayifsin diyolar. Bana gore normalim.. kilo sorun degil sadece kas. Kollarm cocugu tasimaktan guclendi.. bacaklarada biseler lazim.. bak ip atlama guzel yurumek bisiklet surme.. ama bole hareketlerden filan cok skliorum. Bitsede gitsek oluyorum:)

O zaman elinde sopasıyla bir hoca dikilecek başımızda :)

Bugün kitapçıda karşıma çıkan kitaptan bir satır:aşırı tatlı isteği ilgisizlik ve sevgisizlikten kaynaklanır..
Ben de doğumdan beri yaklaşık 2,5 yıldır aşırı yiyorum öyle böyle değil.. önceden tabağını tırtıklayıp duran ben artık öyle çok yiyorum ki.. bunu eşime de söyledim,tepki mi koca bir hiç.. ağız ucuyla gülümsedi
Benimle hiç bir şey paylaşmak yapmak istemeyen bi adama dönüştü hatta son zamanlarda yanımda yürümek istemediğini fark ediyorum.. kilodan dolayı iyice saldım kendimi ne giydiğime dikkat ediyorum ne saçıma başıma.. kendimi kocakarı gibi hissediyorum oturuşum bile değişti.. e bunlar da onu itti sanırım. Eskiye dönelim birbirimizi destekleyelim diyorum onda gena tık yok.
Bana karşı ilğisi sevğisi bitti ve ben tekrar harekete geçiremiyorum. Sürekli yemek düşünen biri oldum asla böyle değildim. Nasıl toparlayaçağım bilmiyorum. Geçen hafta saçımı kestirmek için gittiğim kuaförüm bile “çirkinleşmişsin iyice salmışsın kandini dedi. Hatta kıymalı pide gibi kokuyorsun bi parfüm sür dedi :/ eşime sordum kötü mü kokuyorum diye.. “ e yani parfüm kokmuyorsun” dedi :KK43:( hem kötü kokan hem şişman hem de hareketleri konuşması kaba birina dönüştüm :KK43:( bu ben değilim
Edit: sanırım şu konu yanlış anlaşıldı ben kuaföre da duş alıp gitmiştim.. sadece parfüm kullanmıyorum. Kişisel bakımımı temizliğimi tabiki yapıyorum ama kozmetik ürünler kullanmıyorUm. Her mesajın altına tek tek açıklama yapmak istemediğim için bunu yazmak istedim.
Olay ne kilo ne bakımsızlık sadece yaşama isteğinizi kaybetmişsiniz ondan kendinizle ilgilenesiniz gelmiyo psikolojik destek en doğrusu olay nasıl göründüğünüz değil nasıl hissettiğiniz

Bugün kitapçıda karşıma çıkan kitaptan bir satır:aşırı tatlı isteği ilgisizlik ve sevgisizlikten kaynaklanır..
Ben de doğumdan beri yaklaşık 2,5 yıldır aşırı yiyorum öyle böyle değil.. önceden tabağını tırtıklayıp duran ben artık öyle çok yiyorum ki.. bunu eşime de söyledim,tepki mi koca bir hiç.. ağız ucuyla gülümsedi
Benimle hiç bir şey paylaşmak yapmak istemeyen bi adama dönüştü hatta son zamanlarda yanımda yürümek istemediğini fark ediyorum.. kilodan dolayı iyice saldım kendimi ne giydiğime dikkat ediyorum ne saçıma başıma.. kendimi kocakarı gibi hissediyorum oturuşum bile değişti.. e bunlar da onu itti sanırım. Eskiye dönelim birbirimizi destekleyelim diyorum onda gena tık yok.
Bana karşı ilğisi sevğisi bitti ve ben tekrar harekete geçiremiyorum. Sürekli yemek düşünen biri oldum asla böyle değildim. Nasıl toparlayaçağım bilmiyorum. Geçen hafta saçımı kestirmek için gittiğim kuaförüm bile “çirkinleşmişsin iyice salmışsın kandini dedi. Hatta kıymalı pide gibi kokuyorsun bi parfüm sür dedi :/ eşime sordum kötü mü kokuyorum diye.. “ e yani parfüm kokmuyorsun” dedi :KK43:( hem kötü kokan hem şişman hem de hareketleri konuşması kaba birina dönüştüm :KK43:( bu ben değilim
Edit: sanırım şu konu yanlış anlaşıldı ben kuaföre da duş alıp gitmiştim.. sadece parfüm kullanmıyorum. Kişisel bakımımı temizliğimi tabiki yapıyorum ama kozmetik ürünler kullanmıyorUm. Her mesajın altına tek tek açıklama yapmak istemediğim için bunu yazmak istedim.
Aynı ben, doğumdan sonra deli gibi yedim kahvaltıda 1 ekmek bitiyordu üstüne doymuyorfum. Gece bile kalkıp ekmek tahin pekmezyiyorfum:))) baktım nene gibiyim direk diyetisyen e gittim kan değerlerinde baktı kolestrolk yuksekti. Bı kere konuştuk başka gitmedim. Spor diyet bol su ile 18 kg gitti. Oh be dedim ha dön gumlerde 2 kg aldım ins onu da vericem de bunaldım yaw. Acilen diyete gir kendine gel hop hadi bakim

Ben de şu anda kilo verme aşamasındayım 12 kilo gitti 12 kilom kaldı yürüyüş çok işe yarıyor .bide tarçınlı süt .iştahını kesiyor tatlım uyanır uyanmazda iki bardak su iç inşallah takipteyim başaracaksın ben inanıyorum sana

Ben de şu anda kilo verme aşamasındayım 12 kilo gitti 12 kilom kaldı yürüyüş çok işe yarıyor .bide tarçınlı süt .iştahını kesiyor tatlım uyanır uyanmazda iki bardak su iç inşallah takipteyim başaracaksın ben inanıyorum sana
Çok teşekkür ediyorum inş,sizi de tebrik ediyorum çok

farketmeniz ve kabul etmeniz iyi birşey. eskiye diyetler ve biraz kendinize zaman ayırarak dönersiniz. ama kökeni psikolojik olabilir. bir terapi almanızda da fayda var. ruh sağlığı iyiyse bünyeniz de eski düzenine girer

Koltuk altlarını göğüslerinin altını boynunu kıvrımlı ulaşabildiğin her neren varsa gül suyu ile sil kilon fazla olduğu için terlemen kokman çok normal kimyasal değil de doğal ürünlerle ten kokunu dengele
Ve tabiki de yeme alışkanlıklarını muhakkak değiştir bol su iç
Tarçın karanfil keçiboynuzu zencefil zerdeçal gibi bitkilerin çayını demle iç diyetini destekler iştahını keser seni oyalar ve vitamin mineral açısından takviye eder bağışıklığını güçlendirir çünkü vücut diyete girince ne oluyoruz be diyecek çaktırmadan destekleyerek ver kilolarını
Spora yatkın değilsen kol ayak bileklerine takılan ağırlıklar var onlardan al 500gr dan başlıyor 1 er kiloluk 2 şer kiloluk diye gidiyor bu cırt cırtlı ağırlıklar tak onları ayak bileklerine evde işini onlar üzerinde iken yap tabi zorlamadan kendine göre ayarlayacaksın mesela benim ayağımda var şuanda 1 er kiloluk bacaklarım sıkılaştı günde yarım saat takıyorum üzerimde olduklarını unutuyorum bile
Sağlıklı bir hayat dilerim herkese:KK200::KK69:

vücut kokusunu beslenme şekli yapar. özellikle yaz aylarında baharatlar, sarımsak ve yemek içine konulan değil ama pişmemiş soğandan uzak durun. sucuk, pastırma vb işlem görmüş yoğun baharatlı etler de kokunun tenden ter yoluyla atılmasıyla çıkar. önce bunları kesin. ardından evde kendi yaptığınız ve mümkünse eczaneden aldığınız probiyotiği eklerek prbiyotik yoğurt yapın. hem sindirimi hızlandırır ve bağırsak florasını destekleyerek bakterilere karşı savaş verir. bol su tüketin. bu süreçte de karbonatlı su hazırlayın ve vucudunuzu koltuk altlarını onlarla yıkayın. daha hızlı koku sorunundan kurtulursunuz.

not: eskiden böyle bir sorununuz yok diye düşünerek yazdım. şayet eskiden de ter kokusu sorununuz varsa hormonal de olabilir. endokrine görünün derim

Arkadaşlar canınızı sıkmak istemem ama geçen izlediğim yabancı bi belgeselde koltuk altı roll onlar deodarantlarla göğüs kanseri arasında yüksek bağlantı olduğu söyleniyordu Allah korusun güzel kokacağım derken sağlığınızdan olmayın sadece bol duş suyu da israf etmeden sadece bi bilgi inşallah herkes sağlıklı olur ömrünün sonuna kadar konu sahibi sana da kızdım tek kuaför o mu kaldı ben olsam kalkar gider millete de kötüler gözüne soka soka başka kuaföre giderdim eşin konusunda zamanla düzelir sen kendine saygı duy önce gerisi gelir çocuk olunca ister istemez herkes sarsılır

Arkadaşlar canınızı sıkmak istemem ama geçen izlediğim yabancı bi belgeselde koltuk altı roll onlar deodarantlarla göğüs kanseri arasında yüksek bağlantı olduğu söyleniyordu Allah korusun güzel kokacağım derken sağlığınızdan olmayın sadece bol duş suyu da israf etmeden sadece bi bilgi inşallah herkes sağlıklı olur ömrünün sonuna kadar konu sahibi sana da kızdım tek kuaför o mu kaldı ben olsam kalkar gider millete de kötüler gözüne soka soka başka kuaföre giderdim eşin konusunda zamanla düzelir sen kendine saygı duy önce gerisi gelir çocuk olunca ister istemez herkes sarsılır
Evet bazen basiretim bağlanıyor

Kuaför nasıl öyle diyebiliyor ya
Kendine getirmek için şok etkisi mi nedir?
Bana var ya değil kankam, kendi annem bile diyemez o lafı. Kuaförlerden soğudum.

Bu kış ben de aynıydım. Bir kaç ay içinde 15 kilo almışım, dişler kola içmekten çürümüş (en son dış dolgusunu 12 yıl önce yaptırmıştım), bacaklar afedersiniz orman olmus, Bir anda karar verdim ,12 kilo verdim. Dişlerimi yaptırdım. Son bir kaç aydır kilo veremiyorum. Şimdi tekrar yavaş yavaş başladım. Kısa kadar bir kaç kilo daha vermeyi planlıyorum. En azından almazsam bu da başarı. Hala tepem attı mı abur cubur çikolataya saldırıyor um çünkü.

koltuk altı rollonlarının içeriğine bakın. aliminyum yazıyorsa almayın. meme kanseri riskini %30 arttırıyor. marka reklam gibi olmasın da sebamedinki fena değil. aliminyum paraben içermiyor. içeriği nispeten diğerlerine oranla temiz. yada bitkisel olanlar var onlar tercih edilmeli.
ben yinede güvenmiyorum diyorsanız karbonatlı su yapın. kol altnızı öyle yıkayın. hem tertemiz oluyor hem koku oluşumunu önlüyor. doktorlar da öneriyor bunu. yani bir zararı olmaz

Bu kış ben de aynıydım. Bir kaç ay içinde 15 kilo almışım, dişler kola içmekten çürümüş (en son dış dolgusunu 12 yıl önce yaptırmıştım), bacaklar afedersiniz orman olmus, Bir anda karar verdim ,12 kilo verdim. Dişlerimi yaptırdım. Son bir kaç aydır kilo veremiyorum. Şimdi tekrar yavaş yavaş başladım. Kısa kadar bir kaç kilo daha vermeyi planlıyorum. En azından almazsam bu da başarı. Hala tepem attı mı abur cubur çikolataya saldırıyor um çünkü.
Ben de abUr cUbUrcuym

Back
X