• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyice salmışım kendimi

Yaşım 32 kilom 69..
O kadar yüksek kiloda değilsiniz yahu
Ben bekledim 100 falan
Yerimde olsaydın cildirirdin o zaman
Bu ne özgüvensizlik
Bakın tabiki kilo verin ama bu sizin yaydiginiz ışıkla ilgili sürekli of ne cirkinim kiloluyum diye dolasiyorsaniz etrafa böyle bir enerji yayiyorsunuz
Elalemin kuaförü bile cekinmeden size neler söylüyor
Düşünce biçiminizi değiştirmekle ise başlayın ben güzelim beş altı kilo fazlam var ama verilmeyecek gibi degil deyin

Bilmiyorum ya kimse yazmamışta ben kilo aldım diye eşim bana ilgisizlesse boşarım o adamı sanırım .
Yanı fizikselluk midir size tek ilgisi ?
Tatlı isteginin en temel nedeni cinsel tatminsizlik bu arada. Yanı kendi bakımınızdan önce ilişkiniz gerçekten neden bu halde onu düşünün .
Kuaför de mutsuz bir insan sanırım . Akıl sağlığı yerinde ve mutlu olan biri kimseye böyle bir laf söylemez çünkü .
Tek sorun kilolu olmasi degil sanirim... kilolu olup seksi de olunabilir (kilo aşırı degilse). Sorun genel bi kendini salmışlık, bakımsızlık, saç, koku, duruş, oturuş vs...

Evet o değişik biri, ben de insanları çok tersleyemem ama kokuyorsam çok kötü tabi :KK43: cinsel ilişki hiç yok istemiyorum çünkü kendimi beğenmiyorum, benim beğenmediğimi o nasıl beğencek diyorum,falan filan işte :KK43:
Yahu kendinizi niye begenmiyosunuz? Kilonuz asiri degil. Bi duş al koku sür, dik dur. Vücut tipine göre biseyler giy. Meme sarkiksa, dik tutan sütyen var. Karinda catlak varsa, dantelli gecelik giy, vucut corabi giy filan. Sizin önce zihniniz değişmeli.

Evet o değişik biri, ben de insanları çok tersleyemem ama kokuyorsam çok kötü tabi :KK43: cinsel ilişki hiç yok istemiyorum çünkü kendimi beğenmiyorum, benim beğenmediğimi o nasıl beğencek diyorum,falan filan işte :KK43:
Ayrıca 2,5 yildir cinsel iliski yok mu :KK57:

Kilolu olup kilolu kadinlar da seksi olabilir düşüncesi çok enteresan. İnsan yağlı yağlı nasıl seksi olabilie ki? Duş almaya vakit yok ta nedir beş dakikalık is. Çocuk doğurdu m bahanesi altında birçok kadın pilates topu gibi geziyor. Hepimizin canı tatlı vs istiyor da hem sağlık hem güzellik için yemiyoruz.
Cok net söylüyorum ki ben de yağlı göbek li bir koca istemezdim. Kendisine bedenine saygı duymayan bir kadın için de diyecek söz yok.

Kilolar ve bakımsızlık sizde özgüven eksikliği yaratmış doğal olarak. Öncelikle eşinizi bir kenara bırakın ve kendinizi toparlayın. Kilolu olabilirsiniz ama bu temiz olmanıza engel değil. Önce kişisel temizliğinize dikkat ederek başlayın işe. Sonrasında da sağlıklı beslenmeye başlayın. İlk başlarda sadece şekeri kesseniz bile ne kadar fark edecek göreceksiniz. “Sugar” isimli bir belgesel var, onu izleyin, şekeri bırakmanıza çok faydası olacak.
Sonrasında başlarsınız kalori saymaya ve spora. İlk başta hepsi ağır gelebilir, bıkmadan devam etmeniz için değişiklikleri adım adım hayata geçirin. Yardıma ihtiyacınız olursa mesaj atabilirsiniz:)

Kilolu olup kilolu kadinlar da seksi olabilir düşüncesi çok enteresan. İnsan yağlı yağlı nasıl seksi olabilie ki? Duş almaya vakit yok ta nedir beş dakikalık is. Çocuk doğurdu m bahanesi altında birçok kadın pilates topu gibi geziyor. Hepimizin canı tatlı vs istiyor da hem sağlık hem güzellik için yemiyoruz.
Cok net söylüyorum ki ben de yağlı göbek li bir koca istemezdim. Kendisine bedenine saygı duymayan bir kadın için de diyecek söz yok.
Sana göre şu kadin
images.webp

Şu kadından
images (1).webp

Daha seksi öyle mi
Erkeklerin en dikkat ettiği yerlerden biri kadın göğsü çoğu kadin zayıf olmasına rağmen göğüs büyütme popo kaldirma ameliyelatlarina kosuyor
Ayrıca herkesin zevki bir değil bazi erkek kuru tahta gibi kadin istemiyorum diyor

Psikolojik olarak çökmüşsünüz. Bu da dış görünüşünüzü, halinizi, tavrınızı etkilemiş. Ama gençsiniz çok fazla da kilonuz yok. Depresyon hali var gibi.Devletin ücretsiz psikolojik danışmanları var arayın.Bakımlar yapın kendinize,hedefler koyun, oh yaz geldi sabah saatlerinde yürüyüş yapın. Sizi destekleyecek kitaplar okuyun. Bir daha bu yaşınıza dönemeyeceksiniz hayatınızın kıymetini bilin :) şu anda çok bitkin üşengeç amaaan yaparm ya yapsam nolur ya gibi bir ruh halinde olabilirsiniz. Ama bi yerden başlamazsanız ömrünüz böyLe geçer. Böyle mi geçsin? Siz bunları yapmaya başlayın kademeli olarak iyi hissetmeye başlayacaksınız, siz iyi hissettikçe çevreniz de değişecek.Sevin kendinizi, siz çok değerlisiniz unutmayın ;)

İnşallah hayatınız boyu 1 kilo fazlanız olmaz

Psikolojik olarak çökmüşsünüz. Bu da dış görünüşünüzü, halinizi, tavrınızı etkilemiş. Ama gençsiniz çok fazla da kilonuz yok. Depresyon hali var gibi.Devletin ücretsiz psikolojik danışmanları var arayın.Bakımlar yapın kendinize,hedefler koyun, oh yaz geldi sabah saatlerinde yürüyüş yapın. Sizi destekleyecek kitaplar okuyun. Bir daha bu yaşınıza dönemeyeceksiniz hayatınızın kıymetini bilin :) şu anda çok bitkin üşengeç amaaan yaparm ya yapsam nolur ya gibi bir ruh halinde olabilirsiniz. Ama bi yerden başlamazsanız ömrünüz böyLe geçer. Böyle mi geçsin? Siz bunları yapmaya başlayın kademeli olarak iyi hissetmeye başlayacaksınız, siz iyi hissettikçe çevreniz de değişecek.Sevin kendinizi, siz çok değerlisiniz unutmayın :KK66:
Sanırım öyle değişim bile heyecanlandırmıyor beni

İnşallah hayatınız boyu 1 kilo fazlanız olmaz
Ben de doğum yaptım. Bebeğim bir aylikken ise başladım. Haftanın 5 günü spor yaparım. Cok geceler acliktan uyuyamadigimi bilirim su içer yatarım. Tabi ki kilo fazla m olabilir zamanla da kendim için sağlıklı beslenme ve spor şart bunu biliyorum ve bu sistemi hep surdurecegim. Ayrıca on kilo hatta onbes fazlaniz var. Bunları yaparsaniz sizin de 1 kilo bile fazla niz olmaz

Malesef yok önceleri ikimiz de istemedik,şimdi ben istemiyorum Öncesinde de hic bi zaman keyif almadım
Öncesinde keyif almadim derken, hamilelikten önce mi yani? Oyleyse sizin asil probleminiz cinsel sorunlar. Bu sorunlarin hepsi birbirini doğurup iliskiyi kısır döngüye sokar.

Ben de doğum yaptım. Bebeğim bir aylikken ise başladım. Haftanın 5 günü spor yaparım. Cok geceler acliktan uyuyamadigimi bilirim su içer yatarım. Tabi ki kilo fazla m olabilir zamanla da kendim için sağlıklı beslenme ve spor şart bunu biliyorum ve bu sistemi hep surdurecegim. Ayrıca on kilo hatta onbes fazlaniz var. Bunları yaparsaniz sizin de 1 kilo bile fazla niz olmaz
Benim korkum bi süre sonra tıkanmak genelde 64 e geliyorum ve sonra veremiyorum korkuyorum uğraşıp verememekten yani 1 ay sıktım 64 oldum diyelim 2. Ayda tekrar kilo verebilir miyim ki,yani 15 kilo vermek istiyorum 4 ay verdim kendime 3-4 ayda 15 kilo verebilen varsa bana yazabilir mi ben hiç uzun süreli diyet yapmadım nasıl yapmalı onu da bilmiyoruk :((

Sana göre şu kadinEki Görüntüle 2160826
Şu kadından
Eki Görüntüle 2160827
Daha seksi öyle mi
Erkeklerin en dikkat ettiği yerlerden biri kadın göğsü çoğu kadin zayıf olmasına rağmen göğüs büyütme popo kaldirma ameliyelatlarina kosuyor
Ayrıca herkesin zevki bir değil bazi erkek kuru tahta gibi kadin istemiyorum diyor
Cok komik verdiğiniz örnekler. Resimdeki kadın hasta görmüyor musunuz? Ayrıca fit sağlıklı bakımlı kadınlardan bahsettim ben. Siz fit olmakla hastalıklı zayıflığı karistirmissiniz.
Not: Bakımlı, fit ve ideal kilo daki bir kadına kadinlar bile hayran. Can atarlar öyle olmaya da basaramadiklari için çamur atarlar. İnanın kilolu göğüs sahibi bir kadın olacagima fit küçük göğüslü olmayı tercih ederim.
Spor sağlıktir arkadaşlar. İdeal Kilo diye birşey vardır. Geri bossss

Öncesinde keyif almadim derken, hamilelikten önce mi yani? Oyleyse sizin asil probleminiz cinsel sorunlar. Bu sorunlarin hepsi birbirini doğurup iliskiyi kısır döngüye sokar.
Evet evlendimizden beri eziyet ya da görev gibi bi an önce bitsin diye baktıgım bişeydi şimdi hiç yanaşmıyorum. Resmen etler sallanıyo gevşeklikten ya midesi bulanırsa? Ki gerçekten pek dokunmaz bana belli ki beğenmiyo

Benim korkum bi süre sonra tıkanmak genelde 64 e geliyorum ve sonra veremiyorum korkuyorum uğraşıp verememekten yani 1 ay sıktım 64 oldum diyelim 2. Ayda tekrar kilo verebilir miyim ki,yani 15 kilo vermek istiyorum 4 ay verdim kendime 3-4 ayda 15 kilo verebilen varsa bana yazabilir mi ben hiç uzun süreli diyet yapmadım nasıl yapmalı onu da bilmiyoruk :KK43:(
Neden bunu illa 3-4 aya sigdircanki? Bak burda zayiflama takimlari var.. ise yariyo en azindan diyeti unutmuyosun.. birde diyet lafini hic sevmem saglikli beslenmek guzel bence.. daha hafif oluyosun.. sen emzirmiosan eger bi detoxla basla zaten 2-3 kilo verirsin bole.. sonra saglikli beslen.. o tikandigin yerdede aktif spora basla.. olmazsada yuruyus yap.. bebegin kucukse evde leslie yap. Kilo verdikce guvenin gelecek inan bsna.. birde kilolu insan illaki kokacak diye bisey mi var? Lutfen gunluk bakimi ihmsl etmeyin.. boyasi gelmis bi kadin asla rahatsiz etmezdi benj ama kokan birinin yanina oturmak bile istemezdim :(

Sana göre şu kadinEki Görüntüle 2160826
Şu kadından
Eki Görüntüle 2160827
Daha seksi öyle mi
Iyide ilk kadin anorexia hastasi belli.. sagliksiz zayiflik bu. Alttaki kadin sexi ama.. bi 10 kilo verse fistik olur:)

Bugün kitapçıda karşıma çıkan kitaptan bir satır:aşırı tatlı isteği ilgisizlik ve sevgisizlikten kaynaklanır..
Ben de doğumdan beri yaklaşık 2,5 yıldır aşırı yiyorum öyle böyle değil.. önceden tabağını tırtıklayıp duran ben artık öyle çok yiyorum ki.. bunu eşime de söyledim,tepki mi koca bir hiç.. ağız ucuyla gülümsedi
Benimle hiç bir şey paylaşmak yapmak istemeyen bi adama dönüştü hatta son zamanlarda yanımda yürümek istemediğini fark ediyorum.. kilodan dolayı iyice saldım kendimi ne giydiğime dikkat ediyorum ne saçıma başıma.. kendimi kocakarı gibi hissediyorum oturuşum bile değişti.. e bunlar da onu itti sanırım. Eskiye dönelim birbirimizi destekleyelim diyorum onda gena tık yok.
Bana karşı ilğisi sevğisi bitti ve ben tekrar harekete geçiremiyorum. Sürekli yemek düşünen biri oldum asla böyle değildim. Nasıl toparlayaçağım bilmiyorum. Geçen hafta saçımı kestirmek için gittiğim kuaförüm bile “çirkinleşmişsin iyice salmışsın kandini dedi. Hatta kıymalı pide gibi kokuyorsun bi parfüm sür dedi :/ eşime sordum kötü mü kokuyorum diye.. “ e yani parfüm kokmuyorsun” dedi :KK43:( hem kötü kokan hem şişman hem de hareketleri konuşması kaba birina dönüştüm :KK43:( bu ben değilim
Ilk hamileligimde 16 kilo aldım ama ben 22 kg verdim doğumdan sonra spor yaptim yediklerime dikkat ettim kuaföre gittim saçımı boyattim kızımı da aldım kucağıma şıkır şıkır gezdim o kadar mutluydum ki anlatamam. Istedigini giyebilmek ve kendini beğenmek çok güzel. Bi an önce toparlanın. Şimdi yine doğum dan sonra ilk isim kendimi toparlamak olacak

Back
X