• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyice salmışım kendimi

Evet evlendimizden beri eziyet ya da görev gibi bi an önce bitsin diye baktıgım bişeydi şimdi hiç yanaşmıyorum. Resmen etler sallanıyo gevşeklikten ya midesi bulanırsa? Ki gerçekten pek dokunmaz bana belli ki beğenmiyo
Emin ol ki, begenmediginden degil, sendeki isteksizligi gördüğünden yaklaşmıyordur. Ya hem sallanirsa sallansin. Her erkek kasli kadin sevecek diye bisey yok. Kimisi sallanan popo ve memeye bayılır, hatta çoğunluğu :KK53: karnin gevşekse de korse tak, dantelli bisey giy, anlatabildim mi:KK31:erkeklerin begendigi kadin tipi bize medyada dayatilan sert popolu, etsiz butsuz kadin tipi degil esasen:KK30:

Bugün kitapçıda karşıma çıkan kitaptan bir satır:aşırı tatlı isteği ilgisizlik ve sevgisizlikten kaynaklanır..
Ben de doğumdan beri yaklaşık 2,5 yıldır aşırı yiyorum öyle böyle değil.. önceden tabağını tırtıklayıp duran ben artık öyle çok yiyorum ki.. bunu eşime de söyledim,tepki mi koca bir hiç.. ağız ucuyla gülümsedi
Benimle hiç bir şey paylaşmak yapmak istemeyen bi adama dönüştü hatta son zamanlarda yanımda yürümek istemediğini fark ediyorum.. kilodan dolayı iyice saldım kendimi ne giydiğime dikkat ediyorum ne saçıma başıma.. kendimi kocakarı gibi hissediyorum oturuşum bile değişti.. e bunlar da onu itti sanırım. Eskiye dönelim birbirimizi destekleyelim diyorum onda gena tık yok.
Bana karşı ilğisi sevğisi bitti ve ben tekrar harekete geçiremiyorum. Sürekli yemek düşünen biri oldum asla böyle değildim. Nasıl toparlayaçağım bilmiyorum. Geçen hafta saçımı kestirmek için gittiğim kuaförüm bile “çirkinleşmişsin iyice salmışsın kandini dedi. Hatta kıymalı pide gibi kokuyorsun bi parfüm sür dedi :/ eşime sordum kötü mü kokuyorum diye.. “ e yani parfüm kokmuyorsun” dedi :KK43:( hem kötü kokan hem şişman hem de hareketleri konuşması kaba birina dönüştüm :KK43:( bu ben değilim

En fenasi koku :( gerekirse gunde iki kez dus alin. Bu en onemlisi.. Parfum sorun cozmez, bol dus ve deodorant tek care.

Ve bence

Once hayatınızı duzene sokun. Erken kalkin sabahlari, en gec 9 hadi 10... Uykunuz olursa evi yatagi toplayip ogleden sonra cocuk uyuyunca yine yatin.
Sabah uyanın cocugunuzun kahvaltisini verin, siz kahvalti yapin. Sonra mutfaga girin yemek ve toparlama isini yapin. Cocugun ogle uykusu saati dusa girin, uzerinizi degistirin.
Gunun kalani sizin...
Kisisel temizlik ve uzun sureli bakim icin aksami tercih edin ki size gunduz daha cok zaman kalsin..
Boya, fön olmasa da olur kisisel hijyen de guzellestirir insani. Ama imkaniniz varsa saclariniz da bir kuafor elinden gecsin.

Evde pijamayla esofmanla gezmeyin. Yine tekrarlayacagim, yemek yaptiginiz kiyafetle hic gezmeyin. Rahat elbiseler alin. Goze hos bir hale gelirsiniz ozenmeseniz bile. Yataktan kalkmis modu olmaz.
Esiniz gelmeden aksamlari cocugunuzu doyurmus olun ki yemekte sizi rahat biraksin. Karni tok oldugu icin masada sizinle oturur ama ugrastirmaz sizi, esinizle sohbetinizi bolmez..
Benden bu kadar gerisi size kalmis ;)

Ilk hamileligimde 16 kilo aldım ama ben 22 kg verdim doğumdan sonra spor yaptim yediklerime dikkat ettim kuaföre gittim saçımı boyattim kızımı da aldım kucağıma şıkır şıkır gezdim o kadar mutluydum ki anlatamam. Istedigini giyebilmek ve kendini beğenmek çok güzel. Bi an önce toparlanın. Şimdi yine doğum dan sonra ilk isim kendimi toparlamak olacak
Emzirmede kolay kilo veriliyor sanırım neler yediniz

En fenasi koku :KK43: gerekirse gunde iki kez dus alin. Bu en onemlisi.. Parfum sorun cozmez, bol dus ve deodorant tek care.

Ve bence

Once hayatınızı duzene sokun. Erken kalkin sabahlari, en gec 9 hadi 10... Uykunuz olursa evi yatagi toplayip ogleden sonra cocuk uyuyunca yine yatin.
Sabah uyanın cocugunuzun kahvaltisini verin, siz kahvalti yapin. Sonra mutfaga girin yemek ve toparlama isini yapin. Cocugun ogle uykusu saati dusa girin, uzerinizi degistirin.
Gunun kalani sizin...
Kisisel temizlik ve uzun sureli bakim icin aksami tercih edin ki size gunduz daha cok zaman kalsin..
Boya, fön olmasa da olur kisisel hijyen de guzellestirir insani. Ama imkaniniz varsa saclariniz da bir kuafor elinden gecsin.

Evde pijamayla esofmanla gezmeyin. Yine tekrarlayacagim, yemek yaptiginiz kiyafetle hic gezmeyin. Rahat elbiseler alin. Goze hos bir hale gelirsiniz ozenmeseniz bile. Yataktan kalkmis modu olmaz.
Esiniz gelmeden aksamlari cocugunuzu doyurmus olun ki yemekte sizi rahat biraksin. Karni tok oldugu icin masada sizinle oturur ama ugrastirmaz sizi, esinizle sohbetinizi bolmez..
Benden bu kadar gerisi size kalmis :KK66:
Harikasınız çok teşekkürler dikkate alacağım erken kalkarım çocuğumdan dılayı zaten ama eşim benimle sonbet etmez ki en iyi ihtimalle ben kendi kendime konuşurum

Evet.. o kadar şaşırdım ki bana “daha önce de soğan gibi kokUyorsun” demiştim di mi ğibi bir hatırlatma yaptı.. eli çok iyi diye ona gidiyordum ama artık gitmeyeçeğim çok densizleşti..

Kokmasanız soylemez sanirim.

Dusununce iyi birsey yapmis sizi uyarip harekete gecirmis. Tekrarlanan bir sorun demek ki kokunuz.

Belki bu sayede evliliğiniz olumlu yonde ilerleyecek. Dost aci soyler kismindan bakin. Ben kizamazdim sanirim... Esinizin soyleyemedigini soylemis..

Kilolu olup kilolu kadinlar da seksi olabilir düşüncesi çok enteresan. İnsan yağlı yağlı nasıl seksi olabilie ki? Duş almaya vakit yok ta nedir beş dakikalık is. Çocuk doğurdu m bahanesi altında birçok kadın pilates topu gibi geziyor. Hepimizin canı tatlı vs istiyor da hem sağlık hem güzellik için yemiyoruz.
Cok net söylüyorum ki ben de yağlı göbek li bir koca istemezdim. Kendisine bedenine saygı duymayan bir kadın için de diyecek söz yok.
Kilolu derken morbid obez degil tabiki. Balik etli ya da toplu kadinlar da elbette seksi olabiliyor. Yagli yagli bıngıl bıngıl hatun seven erkek, inan ki az degil :KK53: ha bu arada ben de zayifim, yanlis anlasilmasin :KK56:

Kokmasanız soylemez sanirim.

Dusununce iyi birsey yapmis sizi uyarip harekete gecirmis. Tekrarlanan bir sorun demek ki kokunuz.

Belki bu sayede evliliğiniz olumlu yonde ilerleyecek. Dost aci soyler kismindan bakin. Ben kizamazdim sanirim... Esinizin soyleyemedigini soylemis..
Evet doğru olma ihtimalini dikkate aldım ama duş alıp gidiyorum hep kuaföre zaten evin altında terleme ihtimalim yok 1 dakika sürmüyo oraya geçmek sanırım doğal kokumda sıkıntı var

Cok komik verdiğiniz örnekler. Resimdeki kadın hasta görmüyor musunuz? Ayrıca fit sağlıklı bakımlı kadınlardan bahsettim ben. Siz fit olmakla hastalıklı zayıflığı karistirmissiniz.
Not: Bakımlı, fit ve ideal kilo daki bir kadına kadinlar bile hayran. Can atarlar öyle olmaya da basaramadiklari için çamur atarlar. İnanın kilolu göğüs sahibi bir kadın olacagima fit küçük göğüslü olmayı tercih ederim.
Spor sağlıktir arkadaşlar. İdeal Kilo diye birşey vardır. Geri bossss
Su an 38 bedenseniz moda dünyası size bile şişko diyor
34 beden olmayı her yerde yaygınlaştırmaya çalışıyorlar kime diyorsunuz
Ayrıca bazı küçük beden kadina abiye gelinlik bile yakışmıyor
Kendi ağzıyla söyleyen var
Ayrıca her fit kadın eşittir kiskanilan ve çok güzel kadin anlayışıniz var öyle yüzü gözü öyle güzel kadınlar var ki
Karşıdaki 50 kere fit olsun yine erkekler tarafindan fazla beğenilen

Harikasınız çok teşekkürler dikkate alacağım erken kalkarım çocuğumdan dılayı zaten ama eşim benimle sonbet etmez ki en iyi ihtimalle ben kendi kendime konuşurum

Ortak konular bulun. Mutlaka onun konusmayi sevdigi konu vardir. Oradan girin.
Ben hep onun memleketinden konu acarim eger sessiz ve keyifsiz duruyorsa. Biraz konusur, anilara gecer hemen. Konu uzar gider... Bazen cocuklarin yaptiklarini anlatirdim, sikayetler esliginde degil tabi. Velhasil herkesin bir damari var orayi bulmak lazim ben 5-6 senede tamamladim bu asamalari :)))) zamanla oluyor galiba.

O susuyorsa siz cok konusup bogmayin. Cocukla ilgilenin, onu da cocuk konusuna cekmeye calisin. Kizima uzaktan kumandali araba almisti kucukken esim. Kumanda elinden cocugu oradan oraya emekletir dururdu :) Bu tip biseyle dahil edin, olmazsa ustune gitmeyin cocuk televizyon ohhh tamam iste...
Zaten sürekli konusan kadin az konusunca ilgi çekiyor, konuyu anlama cabasina girer esiniz :)))

Tek sorun kilolu olmasi degil sanirim... kilolu olup seksi de olunabilir (kilo aşırı degilse). Sorun genel bi kendini salmışlık, bakımsızlık, saç, koku, duruş, oturuş vs...
Önemli olan o degil ki ne biliyim benim ilişkinde kendimi saldım diye sevgilim eşim benden uzaklasmadi hic.
Öyle dönemlerde daha çok şefkate ihtiyacım oluyor ve bunu görüyorum. Kendimde bunu yaparım .
Bu tarz bir ilişki bana göre değil . Çünkü beden çok labil . Her an yanabilir mesela suratına bakılmayacak duruma gelebilir . Ilk eşi mi gidecek o zaman ?

Evet doğru olma ihtimalini dikkate aldım ama duş alıp gidiyorum hep kuaföre zaten evin altında terleme ihtimalim yok 1 dakika sürmüyo oraya geçmek sanırım doğal kokumda sıkıntı var

Keselenin. Dus jeli kullanin. Dustan cikar cikmaz ter onleyici roll on var ondan kullanin. Olmadi pudrali deodoranti var nivea nin mor renklisi. Onu kullanin kokusu super. Kil, tuy alımıni siklastirin.

Koku baharatli yiyeceklerden de kaynaklaniyor olabilir. Hayatınızı bu kadar etkiliyorsa baharat kullanimini azaltin.

Aklima bunlar geliyor sadece :)

Iyide ilk kadin anorexia hastasi belli.. sagliksiz zayiflik bu. Alttaki kadin sexi ama.. bi 10 kilo verse fistik olur:)
Arkadaş sadece zayıf kadınlar güzel olur diye yazmış baksaniza
Eee ilk kadindan daha fazla zayıf olanı mi var
Zayıflık eşittir güzellikse ilk kadının çok güzel görünmesi gerekirdi bize
Zaten anereksik yada blumia hastalığının başlangıcı ne kadar zayıf olursa o kadar güzel olacağının düşüncesidir

Kilolu olup kilolu kadinlar da seksi olabilir düşüncesi çok enteresan. İnsan yağlı yağlı nasıl seksi olabilie ki? Duş almaya vakit yok ta nedir beş dakikalık is. Çocuk doğurdu m bahanesi altında birçok kadın pilates topu gibi geziyor. Hepimizin canı tatlı vs istiyor da hem sağlık hem güzellik için yemiyoruz.
Cok net söylüyorum ki ben de yağlı göbek li bir koca istemezdim. Kendisine bedenine saygı duymayan bir kadın için de diyecek söz yok.

Kendine saygı kilo ile mi oluyormuş ?
Siz kendinizi bedeninizden ibaret gördüğünüz için olabilir mi ?
Insanlar yeme bozuklukları yaşıyorlar . Sizin az ye spor yap gibi cozumlerinizle çözülemeyen sorunlar var.
Uyuşturucu bağımlılığı gibi aynı tepkiler verilen bir beyin yapısı var . Üstelik bunların hepsi birebir kanıtlı .
Zayıf bir insan ile kilolu birinin yemek gördüğünde beyninde uyarman alam büyüklüğü çok farklı . Tabi bunları da enteresan bulursunuz muhtemelen .
Bilim çünkü pek bedenle ilgili değil .

Arkadaş sadece zayıf kadınlar güzel olur diye yazmış baksaniza
Eee ilk kadindan daha fazla zayıf olanı mi var
Zayıflık eşittir güzellikse ilk kadının çok güzel görünmesi gerekirdi bize
Zaten anereksik yada blumia hastalığının başlangıcı ne kadar zayıf olursa o kadar güzel olacağının düşüncesidir
Bu is maalesef biraz garip., bu anerixa hastalarina sorsan sisman goruyolar hsla kendilerini.. bu yuzden zaten hastalar ve surekli kusmaya basliyolar bi yerden sonra.. her zayif guzel degildir elbet.. saglikli olmak ve gozukmek guzel.. ustteki biraz alsa alttaki kadinda biraz verse ideali olur bence.

Bugün kitapçıda karşıma çıkan kitaptan bir satır:aşırı tatlı isteği ilgisizlik ve sevgisizlikten kaynaklanır..
Ben de doğumdan beri yaklaşık 2,5 yıldır aşırı yiyorum öyle böyle değil.. önceden tabağını tırtıklayıp duran ben artık öyle çok yiyorum ki.. bunu eşime de söyledim,tepki mi koca bir hiç.. ağız ucuyla gülümsedi
Benimle hiç bir şey paylaşmak yapmak istemeyen bi adama dönüştü hatta son zamanlarda yanımda yürümek istemediğini fark ediyorum.. kilodan dolayı iyice saldım kendimi ne giydiğime dikkat ediyorum ne saçıma başıma.. kendimi kocakarı gibi hissediyorum oturuşum bile değişti.. e bunlar da onu itti sanırım. Eskiye dönelim birbirimizi destekleyelim diyorum onda gena tık yok.
Bana karşı ilğisi sevğisi bitti ve ben tekrar harekete geçiremiyorum. Sürekli yemek düşünen biri oldum asla böyle değildim. Nasıl toparlayaçağım bilmiyorum. Geçen hafta saçımı kestirmek için gittiğim kuaförüm bile “çirkinleşmişsin iyice salmışsın kandini dedi. Hatta kıymalı pide gibi kokuyorsun bi parfüm sür dedi :/ eşime sordum kötü mü kokuyorum diye.. “ e yani parfüm kokmuyorsun” dedi :KK43:( hem kötü kokan hem şişman hem de hareketleri konuşması kaba birina dönüştüm :KK43:( bu ben değilim
kardeşim balık burcu musun bende aynı senin gibiyim hiç bakmıyorum kendime 70 kiloyum gobegim çok depresyondayım banyo yapmak çok zor geliyor zor kilo veriyorum bende acaba seninde insülin direncin olabilir mi o kilo verme yi zorlaştırıyor çok.

Türk erkekleri iyi gün kocası. Kötü günde destek olan yaninda olan cok azdir. Ve dis gorunus odakli sığ oluyorlar. Biz onlari kel ve gobekliyken de seviyoruz oysa. O yuzden esinizi umursamamayi ogrenin. Once bir psikologa sonra da diyetisyene gidin

Önemli olan o degil ki ne biliyim benim ilişkinde kendimi saldım diye sevgilim eşim benden uzaklasmadi hic.
Öyle dönemlerde daha çok şefkate ihtiyacım oluyor ve bunu görüyorum. Kendimde bunu yaparım .
Bu tarz bir ilişki bana göre değil . Çünkü beden çok labil . Her an yanabilir mesela suratına bakılmayacak duruma gelebilir . Ilk eşi mi gidecek o zaman ?
Sizi anladim, o da dogru. Ama konu sahibi de 2,5 yil diyor... kişi elinde olmayan bi sebeple bakimsiz oldugu bir donem olabilir. Her kadinin da olur... hamilelik, lohusalik vs... insan kilo alabilir, sacini tarayamayabilir ama kokmamali bence; kadin da erkek de... ve dogumdan sonra 2,5 yil cok uzun bir süre

Ben de doğum yaptım. Bebeğim bir aylikken ise başladım. Haftanın 5 günü spor yaparım. Cok geceler acliktan uyuyamadigimi bilirim su içer yatarım. Tabi ki kilo fazla m olabilir zamanla da kendim için sağlıklı beslenme ve spor şart bunu biliyorum ve bu sistemi hep surdurecegim. Ayrıca on kilo hatta onbes fazlaniz var. Bunları yaparsaniz sizin de 1 kilo bile fazla niz olmaz
Bebeginizi emzirdiniz mi?

Sizi anladim, o da dogru. Ama konu sahibi de 2,5 yil diyor... kişi elinde olmayan bi sebeple bakimsiz oldugu bir donem olabilir. Her kadinin da olur... hamilelik, lohusalik vs... insan kilo alabilir, sacini tarayamayabilir ama kokmamali bence; kadin da erkek de... ve dogumdan sonra 2,5 yil cok uzun bir süre

En başından şefkat görse bu kadar uzar miydi sizce ?

Back
X