• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyice salmışım kendimi

En başından şefkat görse bu kadar uzar miydi sizce ?
Kocasindan kötü bahsetmemiş, iliskilerinin ayrintisini bilmiyoruz. Bence 2,5 seks olmamasina ragmen, kocasi "yeter be" gibilerinden konusmuyorsa, iyi davraniyorsa o adama bravo derim.
Ha bi de şu var, kişi once kendini sevmeli ki etrafindakiler de onu sevsin. Konu sahibinin once kendi zihnini temizlemesi gerekiyor. O kendini sevmedikçe kocasinin sevmemesi normal...

Ilk hamileligimde 16 kilo aldım ama ben 22 kg verdim doğumdan sonra spor yaptim yediklerime dikkat ettim kuaföre gittim saçımı boyattim kızımı da aldım kucağıma şıkır şıkır gezdim o kadar mutluydum ki anlatamam. Istedigini giyebilmek ve kendini beğenmek çok güzel. Bi an önce toparlanın. Şimdi yine doğum dan sonra ilk isim kendimi toparlamak olacak
Cok guzel bu birazda yapi meselesi.. ben bekarken sanardimki cocuklar olunca.. 30 kilo fazlayla gezicem filan. Demekki annelerin imaji o sekildeydi aklimda.. sukurki ole olmadi.. tabii bunun kosturmayla yemek yemeye vakit bulanamakla ve iradeylede alakasi var. Esim dogum yapsaydi mesela hayatta veremezdi kilolarini cunku gece yemeyi sever ve abur cubura duskundur. Disardan yemeyi sever vs. Bense tam tersiyim.. ev yemegi severim abur cubur pek sevmem..en azindan onun kadar

Sunuda solemeden gecmeyim ama.. sirfbu medyanin dayatmasindan ve bizlere verilen fit anne imaji yuzunden bi cok kadin diyet yapcam diye emzirmiyo bile..bu cok yazik gercekten: (

Kocasindan kötü bahsetmemiş, iliskilerinin ayrintisini bilmiyoruz. Bence 2,5 seks olmamasina ragmen, kocasi "yeter be" gibilerinden konusmuyorsa, iyi davraniyorsa o adama bravo derim.
Yoo bahsetmiş ara ara ilgi görmediğini .
Hem dediğim gibi bedeni tamamen yansa ya da başka bir şey olsa idi ne olurdu 2.5 sene diyorsunuz o bir ömür olacaktı.

Yoo bahsetmiş ara ara ilgi görmediğini .
Hem dediğim gibi bedeni tamamen yansa ya da başka bir şey olsa idi ne olurdu 2.5 sene diyorsunuz o bir ömür olacaktı.
Allah esirgesin tabi ki. Bedenimiz tamamen yansa, yanimizda hâlâ duran koca evliyadir bence, bunu kabul edelim. Sen öylesi bir erkeğe sahipsen, mutlulugunun tadini cikarmani diliyorum.

Allah esirgesin tabi ki. Bedenimiz tamamen yansa, yanimizda hâlâ duran koca evliyadir bence, bunu kabul edelim. Sen öylesi bir erkeğe sahipsen, mutlulugunun tadini cikarmani diliyorum.
Ha ha şuan biri yok :) ama olursa öyle olur . Derin ilişkim oldu bir iki tane ve ikisi de öyle insanlardı . Internette bir kadın var görmüş muydunuz atlet.
Çok güzel bir kadınmış ve bedeni yanmış ama yuzu filan cok kotu durumsa.
Hala o dönemki sevgilisi ile beraberler . Hatta bebekleri oldu.

Siz sadece bedeninizden ibaret değilsiniz kendinizi böyle görmezseniz hayatınızdaki adamda görmez.
Soyledigim şeyler benim içinde geçerli .
Bende sevgilimi görmem. Yansa da görmem . Felç olsa da görmem .
İlişkinin temeli yakın arkadaşlık olunca gorulmez

Ha ha şuan biri yok :) ama olursa öyle olur . Derin ilişkim oldu bir iki tane ve ikisi de öyle insanlardı . Internette bir kadın var görmüş muydunuz atlet.
Çok güzel bir kadınmış ve bedeni yanmış ama yuzu filan cok kotu durumsa.
Hala o dönemki sevgilisi ile beraberler . Hatta bebekleri oldu.
Gördüm evet :KK66: ama eminim ki onlarin cinsel hayati iyidir :KK31:

Bende doğum yaptim aynen öyleydim sizin gibi sonra dedim bu senin hayatın olamaz.isime başladım ve kendime alışveriş yaptım 15 güne bir manikür yaptırmaya başladım.kasim azıcık çıksa alıp düzeltiyorum.parfum sıkmıyorum ama günde 2 defa bile duş alıyorum . Burda daha önce konu açmıştım duş almaya bile vakit bulamıyorum diye.insan vakti kendi yaratabiliyor...etek elbise giymezdim kendime yapıştırdığım hemen alıp giyiyorum.kisitlamiyorum kendimi.bunu eşim için değil kendim için yapiyorum.1.72 boyunda 77 kiloyum aslında kilolu sayılıyorum ama ben kiloluyum diye oturup ağlamak yerine zamanla zayıflarım.onemli olan kıyafeti kendine yakistirmak...cok güzel kıyafetler var l ben veya xl beden alıp giyiyorum ..ama önce bubu kendim için yapiyorum dediğim gibi...

Siz sadece bedeninizden ibaret değilsiniz kendinizi böyle görmezseniz hayatınızdaki adamda görmez.
Soyledigim şeyler benim içinde geçerli .
Bende sevgilimi görmem. Yansa da görmem . Felç olsa da görmem .
İlişkinin temeli yakın arkadaşlık olunca gorulmez
Haklisin canim. Kisinin elinde olan şeyler var olmayan seyler var. Konu sahibinin bahsettigi durumlari degistirebilmek elinde olan seyler. Yani vucunda bir deformasyon olmasi baska bisey, temiz olmamak baska bisey. Zaten ben konu sahibine hicbir yorumda zayifla filan demedim. Kendini sev dedim. Hatta bir yorumumda popon memen sallansin, yeter ki kendini sev dedim okuduysan.

Bence çok yakın arkadaştırlar. Insanın vazgeçemediği bu oluyor .
Bu anlamak anlaşılmak hissi.
Ya sana bişey diyim mi; erkekler icin bunlarin hepsi fasa fiso, yeter ki karşısında seks icin istekli, kendine guvenen temiz kadin görsünler :KK53: arkadas olabilmek filan tabiki önemli ama seks dedin mi akan sular durur :rolleyes:hayatin gercegi

Bence sadece sizin gerceginiz . Cinsellik çok önemli evet ama erkekler cinsellikle her şeyi boş verecek kadar boş varlıklar degil .
Bazıları belki oyledir ama genelleme yapmak yanlis
Ya sana bişey diyim mi; erkekler icin bunlarin hepsi fasa fiso, yeter ki karşısında seks icin istekli, kendine guvenen temiz kadin görsünler :KK53: arkadas olabilmek filan tabiki önemli ama seks dedin mi akan sular durur :rolleyes:hayatin gercegi

Bende doğum yaptim aynen öyleydim sizin gibi sonra dedim bu senin hayatın olamaz.isime başladım ve kendime alışveriş yaptım 15 güne bir manikür yaptırmaya başladım.kasim azıcık çıksa alıp düzeltiyorum.parfum sıkmıyorum ama günde 2 defa bile duş alıyorum . Burda daha önce konu açmıştım duş almaya bile vakit bulamıyorum diye.insan vakti kendi yaratabiliyor...etek elbise giymezdim kendime yapıştırdığım hemen alıp giyiyorum.kisitlamiyorum kendimi.bunu eşim için değil kendim için yapiyorum.1.72 boyunda 77 kiloyum aslında kilolu sayılıyorum ama ben kiloluyum diye oturup ağlamak yerine zamanla zayıflarım.onemli olan kıyafeti kendine yakistirmak...cok güzel kıyafetler var l ben veya xl beden alıp giyiyorum ..ama önce bubu kendim için yapiyorum dediğim gibi...
Harikasınız

Ee bacim oleyse burda esim sex istemiyo diye dert yanan hatunlar var, nasil oluyo o is:)

Ee bacim oleyse burda esim sex istemiyo diye dert yanan hatunlar var, nasil oluyo o is:)
Iste o evliliklerde de durum tersine dönmüş. Insaniz tabiki herkes standart ayni degil. Arada öyle erkekler de oluyor. O gibi evliliklerde de altinda ne problemler yatiyo kim bilir...

Hanimlar bi de şunu soyleyeyim; kadin beyni, erkek beyni diye bi kitap var. O kitaptan edindiğim bilgiye göre, ben erkek beyinli bir kadinim. O yuzden yazdiklarim size ters gelebilir, biraz erkek kafasinda düşünüyorum. Cok da guzel bi kitapti, iliskiler konusunda cok ogreticiydi. Size de tavsiye ederim. tontriko tontriko M Miyav68

Iste o evliliklerde de durum tersine dönmüş. Insaniz tabiki herkes standart ayni degil. Arada öyle erkekler de oluyor. O gibi evliliklerde de altinda ne problemler yatiyo kim bilir...
Bence haklısınız. Eşi isteksiz olan kadınlara burda boşan evliliğin yüzde 90ı cinsellik yazılıyor hatta bu boşanma sebebi boşan yazanlar var. Şimdi bu konudaki kocaya hak verdim ben 2.5 sene ne demek? Boşansın o zaman

Bu kisiden kisiye degisen bi durum.. ole erkekler kadinlar varki en guzel zamanlarda isteksiz.. ama ole kadin ve erkeklerde varki akli fikri sexte.. bu ornekleri cogaltabiliriz tabii.. yediklerimiz bile istegimizi etkiliyosa ki.. kisisel bakim yorgunluk vs bunlarin hepsinin etki ettiginide biliyorum. Bi arastirmaya gore kadinlar bulasiklar yikanmissa daha rahat sex yaptigini soyluyor:) yoksa akil hala bulasikta:)) ha bunu takmayan kadinda vardir illaki.. kisiye gore duruma gore degisir

Bu kisiden kisiye degisen bi durum.. ole erkekler kadinlar varki en guzel zamanlarda isteksiz.. ama ole kadin ve erkeklerde varki akli fikri sexte.. bu ornekleri cogaltabiliriz tabii.. yediklerimiz bile istegimizi etkiliyosa ki.. kisisel bakim yorgunluk vs bunlarin hepsinin etki ettiginide biliyorum. Bi arastirmaya gore kadinlar bulasiklar yikanmissa daha rahat sex yaptigini soyluyor:) yoksa akil hala bulasikta:)) ha bunu takmayan kadinda vardir illaki.. kisiye gore duruma gore degisir
Bulasik :KK70:kisiden kisiye degismekle birlikte, erkeklerin çoğunluğu böyle ama.

Back
X