• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyiki ailemi dinlemişim de onla evlenmemişim dediniz mi?

tabıkı bende ısterdım öle olmasını bende adana da okudum staj yaptım orda cok yakın akrabalarım ve cok yakın dostlarım war o konuda sorun olmaz herhalde nasip işi herseyy

inşallah herşey dilediğin gibi olur canım kolay değil 4 yılını vermşsin umarım mutlu olursunuz

ben ise ailemi dinlemedim evlendim iyikide evlenmişim diyorum çok mutluyum eşimden çok memnunum allah herkese böyle eş versin diyorum on yıllık evliyim 3 tane yavrumuz var ama sanki yeni evlenmiş gibiyiz gerçekten. seni seviyorum demeden evden çıkmaz canım benim...çocuklarımızada güzel örnek olduğumuzu düşünüyorum....:1hug::1hug:

ne mutluki sana sen şanslısın arkadaşıma.s.
allah mutuluğunuzu daim etsin :nazar:

benimki tersine oldu ne yazıkki keşke dinlemeseymişim onları:sinifsinif:

bende acilarim aklima geldikce senin gibi diyorum canim

esim aslinda cok ama cok iyi biri ama ailesi !!!!!

keske bende ailemi dinlemeseydim psikolojim suankindan demiyimde 4 yil icinde yasadiklarimdan ve yasattiklarimdan daha iyi olurdu sanirim :delphin:

evet ıyı kı de aılemın sözunu dınlemısım ve evlenmemısım...Ve karşıma hayatımın aşkı cıktı :) Cok sukur dunyanın en mutlu her seyı olan ınsanıyım :)

bende ıyı kı zamanında aılemı dınleyıpte evlenmemısım dıyorum......
aıleler genelde haklı olabılıyorlar
ozellıklede anneler....

anneme kalsa benim memur biriyle evlenmemesi istiyordu hep özellikle öğretmen olması onun için çok önemliydi ben onu dinlemeyip teakvondo antrönürüyle evlendim tanıdıkca çok sevdi damadını şimdi aralarından su sızmıyor ama nasibe bakınki eşimde beden eğitimi öğretmenliği için hazırlanıyor yine annemin istediği olucak öğretmenle evlenmedim ama evlendiğim kişiyi öğretmen yapıyorum...

demekki aileler de yanılabiliyor
inş loca ve zehir bundan sonra eşleriniz ve aileleri düzelirler
Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın

Back
X