iyiki doğdummu ?

ReinedelAmour

Euphoria
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
1.178
96
163
Bugün doğumgünüm olduğu için nişanlımla ancak dün kutlama fırsatımız vardı.

Akşama kadar bekledim, bana küçük de olsa bir hediye vermesini. Maddi durumunun şu aralar biraz sıkışık olduğunu bildiğim için bu konuda fazla beklentiye girmedim.

Güzel bir söz, " doğum günün kutlu olsun aşkım " demesini bekledim akşama kadar. Tık yok !

Zaman zaman hüzünlenip, hıçkırıklarımı içime attım, sustum. Belki bir ara söyler dedim..

Küçük bir anketod ile doğumgünümü kutlamasını hatırlatmak istedim dolaylı yoldan ve espiri yaptım. " Aaa doğumgünün var, günün anlam ve önemi bu " dedi.. sora da: " Biraz sade bir foğumgünü oldu ama. ( geçen sene de aynısını demişti )... Şükür Allaha ki sağlıklıyız, yaşıyoruz " dedi kafamçokkarıştı..

ben nasıl yani :1shok: oldum aynen.. sonra da patladım.

Yılbaşlarında, anneler gününde, babalar gününde, doğumgünlerinde, yıldönümlerinde hep hediyeler alan, ince fikirli olan ben ! Küçük süprizlerle karşımdaki insanı gülümsetmesini bilen ben, kendi doğumgünümde böylesi manevi birşeyi, biraz romantizmi beklemem çokmuydu ?

Şimdi telefonda bana bir ton edebiyat parçalayan.. kendisini değersiz hissediyormuş :1shok:

Üstelik akşama arabayla eve dönerken yoldan 13.50 TL bir müzik CD si almış dinlemek için :1shok:

Pompalı tüfek siparişi vericem adres bilen varmı ? senağlama

Çok şekersin ya,içten yazmışsın çok.
Maddi sıkıntılar meselesi bana hiç gerçekçi gelmez.
Bir dal gül 5 tl
Herhangi bir markadan alınacak (koton vs) ne bileyim bir çanta 30-35 tl
hadi taş çatlasa 40 liraya bu işi hallederdi.
ılla dünyaları istemiyor ki insan..?
Bence sizi değilde bu günü önemsemiyor.Kişiselleştirmeyin.
Öğreteceksiniz zamanla belki 10. evlilik yıldönümünüzde falan istediğiniz noktaya erişirsiniz.
Bir de kafaya çok takmayın,Allah sağlık versin,huzur versin,sevginiz saygınız olsun da..

valla en güzelini benim görümce yapıo sen bişiden anlamıosun özel günlerde bana hediye poarasını ver ben istediğimi alırım demiş şimdi öyle yapıolar ikisde memnun:D

Çok şekersin ya,içten yazmışsın çok.
Maddi sıkıntılar meselesi bana hiç gerçekçi gelmez.
Bir dal gül 5 tl
Herhangi bir markadan alınacak (koton vs) ne bileyim bir çanta 30-35 tl
hadi taş çatlasa 40 liraya bu işi hallederdi.
İlla dünyaları istemiyor ki insan..?
Bence sizi değilde bu günü önemsemiyor.Kişiselleştirmeyin.
Öğreteceksiniz zamanla belki 10. evlilik yıldönümünüzde falan istediğiniz noktaya erişirsiniz.
Bir de kafaya çok takmayın,Allah sağlık versin,huzur versin,sevginiz saygınız olsun da..

Eve dönerken Yoldan kendisine CD alıyor. Oysa param yok diye geldi yanıma ! 13 Tl ye başka bir güzellik yapabilirdi mesela...

Artık her özel günlerde kendime bir hediye alıcam ve bunu ona göstericem.. " Aşkım baak ! kendime ne aldım, yakışmış mı ? :1: " dicem !

Ne kadar odun bir adamla evleniyorum Allahım.

benim çok şükür bu konuda bir problemim yok ama etrafımda gördüğüm kadarı ile kadınlar boşuna çaba sarfediyolar komşum mesela 10 senelik evli aynı dertten müzdarip nişanlıykende böyleydi hala böyle dio yani boşuna canını sıkıorsun olumlu yönlerini görmeye bak cnaım

doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara :1hug:a.s.a.s.

nişanlına gelince değişmez 10 senelik evliyim hala aynı yarında benim doğum günüm kaçö gün öncesinden sana süprizim var dedi ama kesin unuttu hatırlatmayıda düşünmüyorum kesinlikle :oklava:ama hatırlamazsa görüşücez ben büyük süpriz yapcam ona aklinialirimsmileilk evlilik yıldönümümüzde cep teline hatırlatma olarak kaydettim bizle aynı gün evlenen arkadaşlarımız vardı hatırlatma çalınca arkadaşı hatırlıyo hediye alıyo benim odun teli kapatıp unutuyor ertesi gün arkadaşın eşini gördüm eşi takı almış birde demezmi bizimki böyle hatırlamış diye bide sana ne aldı bakalım muhabbeti alsanaalsanasmile alıştırmak zor ben başaramadım

cnmmm öncelikle dogum günün kutlu olsuuunnopuyorumnanaktan
nice yillara a.s.

nisanlina gelince bazi erkekler böyle oluyo cnm yapcak pek bisi yok sanirim

Bunun maddiyatla alakası olmadığı kesin.
ınsanın cebinde 3 kuruşu yoksa da, ağzında 3 güzel kelimede mi yok.
Ağzıyla kutlama gereği bile hissetmemiş.
Sizi niye bu kadar önemsememiş anlamayadım.
Normal şartlarda da ilgisiz biri anladığım kadarıyla.
Ya böyle kabul edeceksiniz, ya da biraz uğraşacaksınız.
Ya da, içinizde birşeyleri biriktirip bekleyemeceksiniz, direk bu tarz şeylerin sizin için önemli olduğunu, olayın hediye olmadığını, kutlama gereği bile hissetmemesini, bunu sizi nasıl kırdığını ve en önemliside nedenleri neler açıkça konuşmak lazım.
Bana bu kadar ilgisizlik hayra alamet gelmedi.
Şimdiden müdahelenizi edip, kartları açık oynamakta fayda var.
Ya kabul edersiniz bu kişiyi böyle, ya da etmezsiniz.

Doğum günün kutlu olsun bu arada.

valla en güzelini benim görümce yapıo sen bişiden anlamıosun özel günlerde bana hediye poarasını ver ben istediğimi alırım demiş şimdi öyle yapıolar ikisde memnun:D

:1::1::1:

sobalık odun olabiliyor işte bazı erkekler ne yazıkkikaydirigubbakcemile
illa özel günü kutlamak için maddiyatın olamsı mı? lazım
sanarsın saraylarda akşam yemegine götürcek:mymeka:
sende ona hediye alma... aaa senin bu gün dogum gününmüdü.
canım dogum günün kutlu olsun nic mutlu yıllar
bah ne güzel birbirimizin hayatındayız de:jeyyar:

kasıtlı yapmıyordur ,, o hep hatırlar ben unutuyorum bazen valla kasıtlı yapmıyorum çok yoğunum günleri takip edemiyorum tabi ki mazeret olamaz benim huyum böyle ,, çok pişman oluyorum sonra ,, kendimi affettirmek için elimden geleni yapıyorum ,, keşke böyle olmasam :(((

Almis oldugu 13.50 TL bir müzik CDsinin seninle ne alakasi var, onu söylemesinin mantigi nedir?

Bi gül, yaninda anlam dolu bakislar ve duymak istedigin bi cift söz..
Sana yeterdi ve artardi bile, bunu anlayamayan sevgilin hatali hemde özrü kabahatinden büyük..
Yapicak bisey yok, bence unut gitsn canim özel günleri hatirlamayi sevmeyen erkeklerden..

Kendimi senin yerine koydum boooow çok kırılırdım akannehir

pekı normalde nasıl kendısı, bekler mı doğum gununde ozel bıseyler

sen de yapma kız, kısasa kısas kaydirigubbakcemile4

sankı o doğmayac akalsanaalsanasmile

ver odunu gitsin kaydirigubbakcemile5

aa doğdunmu, hııı hosgeldın hihoyyyt

gıcık adam, cok sınırlendım kız :kızgın:

al canım bu senın a.s. a.s. a.s. a.s.

DOĞUM GÜNÜN KULU OLSUN

Back
X