İyiki doğdun İpek Böceğim

yosuntuttum

Huzur
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.375
308
363
22 Temmuz sabahı dünyaya gelen İpeğimin 1 yaş gününü kutladık....dün gibi doğduğu gün ne çabuk geçti 1 yıl inanılır gibi değil...

bu mutlu günümüzün resimlerini sizlerle paylaşmak istedim....
doğum günümüzü memleketimizde kutladık burası gibi şartlar pek iyi olmasada günün anlam ve ehemmiyetini gerçekleştirmiş olduk....canım kızım iyiki varsın ( bir daha doğururusam kışın doğuracağım) kaydirigubbakcemile3

,,

Son düzenleme:
maşallah çok tatlı bir kızın var hele o pastalı dudaklı fotoya bayıldım.Allah nice sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsin kızına ve sizlere

daha nice mutlu huzurlu sağlıklı neşeli yıllar diliyorummm ...... maşallah ipektoşaa

ipek böcüğümüz iyiki doğmuş,iyiki annesinin böceği olmuş :) mutlu yıllar ipeğim..ailenle beraber sağlıklı nice yıllara canım benim..

Canım ALLAHIM nice nice uzun yaslar nasıp etsin.. MAŞAALLAH kızana cook tatlı....

Bu araada bende sana katılıyorum.. temmuzda dogurmak akıl karı degılkaydirigubbakcemile3

kısın tam ortasında dogurucam bırdahakıne..kaydirigubbakcemile3

amin saolun kızlar...herkesin evladını allah bağaşlasdın kimseye evlat acısı kimseye anne baba acısı göstermesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…