- 8 Kasım 2013
- 487
- 388
- 73
- 35
- Konu Sahibi dubeduzmantik81
-
Hic o anki ona karsi olan duygusundan bahseden olmadi :)
ay aynen ben de daha yakışıklısı ve daha karakterlisiyle birlikteyim.o anda ölüyordum aman nasıl başka bir kadını tercih eder diye diye ayalr gecti
şimdimi iyiyim iyiyki boşanmışım
daha yakışıklısını buldum valla
o anda ölüyordum aman nasıl başka bir kadını tercih eder diye diye ayalr gecti
şimdimi iyiyim iyiyki boşanmışım
daha yakışıklısını buldum valla
3 ya da 4 ay kadarAcinizin hafiflemesi nekadar sürdü peki ?
Belki biz kadinlar genel olarak esimizle yasadigimiz sorunlarda yalnis sorulari soruyoruz kendimize. Hep kim ne yapti, niye yapti, ben ne yapabilirdim, siz ne yaptiniz...
Eger tasiyamayacaginiz noktaya geldiyseniz, asil dogru soru sudur:
BOSANMALIMIYIM ?
Sorunlari bile gectim ben asil duygulari merak ediyorum. Cünkü sorunlar ayni olsa bile belki verilmesi gereken kararlar farklidir. Yani misal veriyorum aldatma vardir ama birimiz affedebilir digerimiz affedemez, tekrar güvenebilen vardir, bunu bilemeyiz...
O yüzden iyiki bosanmisim diyenlere soruyorum, bosanma karari aldiginizda ne hissediyordunuz ? Tabiki üzüntü, korku, hayal kirikligi kacinilmaz sanirim ama ona karsi ne hissediyordunuz ?
Onu bir baskasiyla olabilecegigini düsünmek caninizi yakiyormuydu ?
Onsuz nefes almakta zorlanan sonrasinda bosanip mutlu olan varmi aramizda ?
Belki biz kadinlar genel olarak esimizle yasadigimiz sorunlarda yalnis sorulari soruyoruz kendimize. Hep kim ne yapti, niye yapti, ben ne yapabilirdim, siz ne yaptiniz...
Eger tasiyamayacaginiz noktaya geldiyseniz, asil dogru soru sudur:
BOSANMALIMIYIM ?
Sorunlari bile gectim ben asil duygulari merak ediyorum. Cünkü sorunlar ayni olsa bile belki verilmesi gereken kararlar farklidir. Yani misal veriyorum aldatma vardir ama birimiz affedebilir digerimiz affedemez, tekrar güvenebilen vardir, bunu bilemeyiz...
O yüzden iyiki bosanmisim diyenlere soruyorum, bosanma karari aldiginizda ne hissediyordunuz ? Tabiki üzüntü, korku, hayal kirikligi kacinilmaz sanirim ama ona karsi ne hissediyordunuz ?
Onu bir baskasiyla olabilecegigini düsünmek caninizi yakiyormuydu ?
Onsuz nefes almakta zorlanan sonrasinda bosanip mutlu olan varmi aramizda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?