- Konu Sahibi dubeduzmantik81
-
Aynen hiç kimse yanımda durmadı attığı iftiralardan dolayı, şimdi bir sürünüyorki anlatamam.asla vazgecme haklarindan.. o seni sindirdigi donemde hic acimadi
Kesinlikle öyleacaba öylemi dersin ? yani halbuki bana takındığı tavırda rezilliğin en alasıydı
işte onu dıyorum neyıne kandıgını anladıgım bısey olsaydı benden guzel bırını bulsaydı ne oldu adamı salak dıye anıyorum sımdı
kız o boynu altında kalasıca evlenmıstı o kadınla deıAynen hiç kimse yanımda durmadı attığı iftiralardan dolayı, şimdi bir sürünüyorki anlatamam.
acaba öylemi dersin ? yani halbuki bana takındığı tavırda rezilliğin en alasıydı
işte onu dıyorum neyıne kandıgını anladıgım bısey olsaydı benden guzel bırını bulsaydı ne oldu adamı salak dıye anıyorum sımdı
aaa bir anımı hatırladım duu onuda anlatayım;
çocuk ateşlenince hastaneye acile götürmezdi küfür eder uyurdu gece yarısı ben giderdim hastaneye peşimden gelirdi hastanenin içinde küfürler ederdi..
bilmem neyaptığım...... bipppp.... köpekler ana oldu sen olamadın çocuğu hasta ettin falan derdi.. biri kucağımda biri karnımda sırtımda sırt çantası çocuğun ateşi olmuş 40...
baba evine geldim birkaç haffta sonra çocuğun ateşi çıktı aldım götürdüm acile çocuğun ateş olmuş 40 ama ben huzurluyum sevinçli gibiyim.. lan manyakmısın beben hasta ne bu huzur sendeki dedim kendi kendime ..
arkamda bana küfür eden hakaret eden şerefsiz yoktu onun huzuruydu.. mutluluktan ağladım :)
bende hikaye çok arada yazarım:)
Sende öyle bir anlatiyorsunki benimki melek kaldi bunlarin yaninda, sen baya nefret ediyormussun ayrilirken.Ben nefret etmiyorum kocami cok seviyorum, ama gecinemiyoruz, ikimizde deliyiz, su an arayip sormasada genel olarak beni sevdigine inaniyordum.. Sen böyle anlatinca dönesim geliyor ama dön diyen yok ... Artik deliriyorum sanirim :)
Aman acima sakinŞimdide imza atayım da tazminattan vazgeçeyim diye dört dönüyor etrafımda. Nolcaktı ya nolcaktı
Ahahahah yok ya benim duyumlarıma göre ayrıldılar:)) ee para bitti hadi bana bay bay dedi kadın:)kız o boynu altında kalasıca evlenmıstı o kadınla deı
ne oldu adam öldürdümü yoksa seninkini anca dank etti bana
Inanmiyorum yaAhahahah yok ya benim duyumlarıma göre ayrıldılar:)) ee para bitti hadi bana bay bay dedi kadın:)
Allah var, gam yok, kimseye de gerek yok.. senin için rahat.. bak nasıl lehine döndü her şey Allah ın izniyle.. dik dur arkadasım..Aynen hiç kimse yanımda durmadı attığı iftiralardan dolayı, şimdi bir sürünüyorki anlatamam.
Belki biz kadinlar genel olarak esimizle yasadigimiz sorunlarda yalnis sorulari soruyoruz kendimize. Hep kim ne yapti, niye yapti, ben ne yapabilirdim, siz ne yaptiniz...
Eger tasiyamayacaginiz noktaya geldiyseniz, asil dogru soru sudur:
BOSANMALIMIYIM ?
Sorunlari bile gectim ben asil duygulari merak ediyorum. Cünkü sorunlar ayni olsa bile belki verilmesi gereken kararlar farklidir. Yani misal veriyorum aldatma vardir ama birimiz affedebilir digerimiz affedemez, tekrar güvenebilen vardir, bunu bilemeyiz...
O yüzden iyiki bosanmisim diyenlere soruyorum, bosanma karari aldiginizda ne hissediyordunuz ? Tabiki üzüntü, korku, hayal kirikligi kacinilmaz sanirim ama ona karsi ne hissediyordunuz ?
Onu bir baskasiyla olabilecegigini düsünmek caninizi yakiyormuydu ?
Onsuz nefes almakta zorlanan sonrasinda bosanip mutlu olan varmi aramizda ?
Sende öyle bir anlatiyorsunki benimki melek kaldi bunlarin yaninda, sen baya nefret ediyormussun ayrilirken.Ben nefret etmiyorum kocami cok seviyorum, ama gecinemiyoruz, ikimizde deliyiz, su an arayip sormasada genel olarak beni sevdigine inaniyordum.. Sen böyle anlatinca dönesim geliyor ama dön diyen yok ... Artik deliriyorum sanirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?