- 16 Eylül 2006
- 1.680
- 1.335
- 358
- Konu Sahibi dubeduzmantik81
-
aaa bir anımı hatırladım duu onuda anlatayım;
çocuk ateşlenince hastaneye acile götürmezdi küfür eder uyurdu gece yarısı ben giderdim hastaneye peşimden gelirdi hastanenin içinde küfürler ederdi..
bilmem neyaptığım...... bipppp.... köpekler ana oldu sen olamadın çocuğu hasta ettin falan derdi.. biri kucağımda biri karnımda sırtımda sırt çantası çocuğun ateşi olmuş 40...
baba evine geldim birkaç haffta sonra çocuğun ateşi çıktı aldım götürdüm acile çocuğun ateş olmuş 40 ama ben huzurluyum sevinçli gibiyim.. lan manyakmısın beben hasta ne bu huzur sendeki dedim kendi kendime ..
arkamda bana küfür eden hakaret eden şerefsiz yoktu onun huzuruydu.. mutluluktan ağladım :)
bende hikaye çok arada yazarım:)
Öyle düşünüyorsan adım at.Etrafta adam yok.Herkes şanslı değil.Madem melek kaldı.Sende öyle bir anlatiyorsunki benimki melek kaldi bunlarin yaninda, sen baya nefret ediyormussun ayrilirken.Ben nefret etmiyorum kocami cok seviyorum, ama gecinemiyoruz, ikimizde deliyiz, su an arayip sormasada genel olarak beni sevdigine inaniyordum.. Sen böyle anlatinca dönesim geliyor ama dön diyen yok ... Artik deliriyorum sanirim :)
Canim cok gecmis olsun...en azindan kisa surede gorebilmissin olmayacagini.bosanma sebebin neydi canim bi mahsuru yoksa ogrenebilirmiyim5 ay önce boşandım.evliliğimin yürümeyeceği evlendiğim gün gözümün içine parmağını sokarcasına belli etmişti kendini.ama ben sevdiğimi, onsuz yapamayacağımı sanıp düzelir umuduyla(ya da boşanabileceğime inanmak istemediğim için)devam etmiştim.3 ay daha devam edebildim ama şu an o 3 ayıma bile üzülüyorum.boşanma kararı aldıktan sonra neredeyse 1 ay yemek yiyemedim.yaşamıyordum sanki.ama sevdiğimdenmi?aşkından öldüğümden mi?hayır...o sıralar sevdiğimi onsuz yapamayacağımı sanıyordum tabi..biraz zaman geçince çok değil 1 aycık anladım ki sevginin s'si kalmamış aslında.şu an çok huzurluyum.her gün Allahıma şükrediyorum kurtardığı için.bir yandanda kendime kzıyorum.şimdiki nesil biraz daha farklı olabilir ama Türkiyede büyüyen kız çocuklarının genelinde olan bir durum.en ufacık bi kıpırtıyı sevgi sanması...çünkü gerçek sevgi nedir bilmedik.babam sevgisini çok belli etmeyen bir insandı.sevgi dolu bir ortamdan çok kavgalı gürültülü ortamda yetiştim. sevgiye aç büyüyünce sevgi oburu gibi ilk gördüğün kalbe atlıyorsun..şu an hiç bir zaman özlemiyorum.aklıma bile gelmiyor...
dipnot: boşanma sırası yemeden içmeden kesilip ruh gibi dolaşmamın önemli nedenlerinden bitanesi çocukluğundan itibaren evlenip ömür boyu mutlu olacağını hayal edip sonrasında boşanmış bir kadın olmayı hazmedemeyişimmiş.hazımsızlık sorunu yaşadığımdan yemeden içmeden kesilmişim
birçok sebebi vardı.iki yüzlülüğün en alasını yaptı.evlendiğim gün düğünün ortasında ailemi istemediğini söyledi.ailemin üzerine saldırdılar vs vs daha birsürü şey. 3.ayın sonundada gecenin bi vakti koskoca tanımadığım bilmediğim bir şehirde sokağın ortasında tasını tarağını topla çek git istemiyorum seni diyerek elimde valizimle yalnız bıraktı.daha neler neler yaptıda ayrıntıya girersem çıkamam işin içindenCanim cok gecmis olsun...en azindan kisa surede gorebilmissin olmayacagini.bosanma sebebin neydi canim bi mahsuru yoksa ogrenebilirmiyim
Bende nasıl başka kadını tercih eder diye diye kendimi yemiştim, burda konu üstüne konu açmıştım. Ayy iyi ki boşanmışım:)
Atalım atalım:)ay bitti mi şükür o iş ben hatırlıyorum seni oh iki göbek de atalım mı üstüne
Aaa erkeklere de bacı deniyor mu? Hiç bilmiyordum.Iyiki bosanmisim...
ilk zamanlar kizim babasiz mi buyuyecek millet ne der korkusu birde hayal kirikligiyla umutsuz gecen bi donemdi...
fazla uzun surmedi uzerimdeki ölu topragini atmak...
ne bi sevgi ne bi nefret hic bisey birakmadi. simdilerde ise dunya ahiret bacimdir
O da olacak merak etme. Hayati da kacirma. Ben koskoca iki yili kacirdim. Acilarla gozyaslariyla umitle bekleyerek gecirdim. Bittiyse bir hayir vardir. Bunu anliyorsun. Gec de olsa anliyorsun. Inan gelse de artik eski tadini vermez. O yuzden hayati kacirma.bende oh be iyi ki boşanmışım diyceğim bölüme gelmek istiyorum
bide artık eskisi gibi sevmiyorum diyebilmek hayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?