- 8 Kasım 2013
- 487
- 388
- 73
- 35
- Konu Sahibi dubeduzmantik81
-
ben boşandığıma pişman değilim ama hala hayata adapte olamadım.çok zorlanıyorum.sosyal hayattan koptum falan.
bekar benim aşkım.daha önce evlenmemiş.ama benim ayrıldığımı zerre umursamıyor.onu çok seviyorum.bitanem o benim.peki iyiki boşanmışım diyenler hayatının yeni aşkıyla nasıl tanıştı?
o da mı boşanmış? yoksa bekar mı?
burda umut ışığı olabilirsiniz bize anlatarak..
boşanmış olduğunuz için sorunlarla karşılaştınız mı yeni ilişkinizde? bu da ayrı bi dert bizim için
neden ayrıldınız peki bu kadar severkenBen henüz boşanmadım üç aydır ayrıyız dava açtık adli tatil şuan en fazla bi aya resmen boşanmış olurum diye düşünüyorum..
Hiç alışamadım. herkes kurtuldun sevin derken onu arıyo gözlerim. Hiç bir mutluluk acım kadar samimi devamlı olamıyor. Ki avutmuyor beni, hiç kimsenin sevgisi.
Hiçbir sevilmek,
Sevilmemişliklerimin yerini dolduramıyor bu aralar. Aslında bakarsan unutmak da istiyorum yalanlarını bana yaşattıklarını unutmak istiyorum.çok zorlanıyorum Uykularımı bozuyo sabah kahvaltılarımı unutturuyo, iştahımı kaçırıyo farkındayım düpedüz zarar ziyan bana.. ama nasıl anlatılır her yerde o var her yüzde o, dilimin ucunda o, başımın içinde o , kalbimde o, içim o, dışım o, kader mi ecel mi bilmiyorumcanımı yakıyo, içimi acıtıyo hayatımı darma duman ediyo beni benden alıyo
Nefret ediyorum bu şehirden o kokuyo sanki her yerde bi anı var o yoksa geçtiğim her yolda hayali var. Gözlerimi kapatıyorum o açıyorum o her yerde o her şeyde o yoruldum artık yoruldum onu sevmekten onu düşünmekten her yüzde onu aramaktan. Dava günü nasıl geçer bilmiyorum palyaço olurum heralde. Dışımdan gülerim , içimse ...
bildiğim tek şey var derdi veren allah sabrı da veriyo..
Allah mutlu etsin, hiç bozmasın, tamamına erdirsin inşaallahbekar benim aşkım.daha önce evlenmemiş.ama benim ayrıldığımı zerre umursamıyor.onu çok seviyorum.bitanem o benim.
Ben henüz boşanmadım üç aydır ayrıyız dava açtık adli tatil şuan en fazla bi aya resmen boşanmış olurum diye düşünüyorum..
Hiç alışamadım. herkes kurtuldun sevin derken onu arıyo gözlerim. Hiç bir mutluluk acım kadar samimi devamlı olamıyor. Ki avutmuyor beni, hiç kimsenin sevgisi.
Hiçbir sevilmek,
Sevilmemişliklerimin yerini dolduramıyor bu aralar. Aslında bakarsan unutmak da istiyorum yalanlarını bana yaşattıklarını unutmak istiyorum.çok zorlanıyorum Uykularımı bozuyo sabah kahvaltılarımı unutturuyo, iştahımı kaçırıyo farkındayım düpedüz zarar ziyan bana.. ama nasıl anlatılır her yerde o var her yüzde o, dilimin ucunda o, başımın içinde o , kalbimde o, içim o, dışım o, kader mi ecel mi bilmiyorumcanımı yakıyo, içimi acıtıyo hayatımı darma duman ediyo beni benden alıyo
Nefret ediyorum bu şehirden o kokuyo sanki her yerde bi anı var o yoksa geçtiğim her yolda hayali var. Gözlerimi kapatıyorum o açıyorum o her yerde o her şeyde o yoruldum artık yoruldum onu sevmekten onu düşünmekten her yüzde onu aramaktan. Dava günü nasıl geçer bilmiyorum palyaço olurum heralde. Dışımdan gülerim , içimse ...
Gözlerim doldu gercekten, bende ayni durumdayim. Benimki daha iki haftalik, 3 ay sonra hala bu durumda olacaksammm... Yandim..
neden ayrıldınız peki bu kadar severken
haklısın sevmek yetmiyo tek başına, bazen insan mecbur kalıyo, hayat işteeeSevmek yetmiyor bazen.madde bağımlısıydı eşim , çok uğraştım iyi olsun diye. Sürekli yalan söyledi bende mecbur kaldım baba evine dönmeye. Kendine iyilik etmek istemeyen birine ne kadar çaba sarfersen boşaymış bunu anladım. Seviyorum , ondan vazgeçmek zorunda bıraktırdı bunun acısını nasıl anlatabilirimki.
Acinizin hafiflemesi nekadar sürdü peki ?
Ben henüz boşanmadım üç aydır ayrıyız dava açtık adli tatil şuan en fazla bi aya resmen boşanmış olurum diye düşünüyorum..
Hiçbir sevilmek,
Bebişim olduğu halde iyi boşanmışım o embesildenBelki biz kadinlar genel olarak esimizle yasadigimiz sorunlarda yalnis sorulari soruyoruz kendimize. Hep kim ne yapti, niye yapti, ben ne yapabilirdim, siz ne yaptiniz...
Eger tasiyamayacaginiz noktaya geldiyseniz, asil dogru soru sudur:
BOSANMALIMIYIM ?
Sorunlari bile gectim ben asil duygulari merak ediyorum. Cünkü sorunlar ayni olsa bile belki verilmesi gereken kararlar farklidir. Yani misal veriyorum aldatma vardir ama birimiz affedebilir digerimiz affedemez, tekrar güvenebilen vardir, bunu bilemeyiz...
O yüzden iyiki bosanmisim diyenlere soruyorum, bosanma karari aldiginizda ne hissediyordunuz ? Tabiki üzüntü, korku, hayal kirikligi kacinilmaz sanirim ama ona karsi ne hissediyordunuz ?
Onu bir baskasiyla olabilecegigini düsünmek caninizi yakiyormuydu ?
Onsuz nefes almakta zorlanan sonrasinda bosanip mutlu olan varmi aramizda ?
Bende nasıl başka kadını tercih eder diye diye kendimi yemiştim, burda konu üstüne konu açmıştım. Ayy iyi ki boşanmışım:)o anda ölüyordum aman nasıl başka bir kadını tercih eder diye diye ayalr gecti
şimdimi iyiyim iyiyki boşanmışım
daha yakışıklısını buldum valla
Yalnız sen bosandiktan sonra kader baya vurmuş eşine yazdıklarından anlaşılıyor. Esekten düşmüşe dönmüş adamBende nasıl başka kadını tercih eder diye diye kendimi yemiştim, burda konu üstüne konu açmıştım. Ayy iyi ki boşanmışım:)
Şimdide imza atayım da tazminattan vazgeçeyim diye dört dönüyor etrafımdaYalnız sen bosandiktan sonra kader baya vurmuş eşine yazdıklarından anlaşılıyor. Esekten düşmüşe dönmüş adamiyiki bosanmissin iyi yirttin
ay ne olmuskı ben bılmıyorum .Yalnız sen bosandiktan sonra kader baya vurmuş eşine yazdıklarından anlaşılıyor. Esekten düşmüşe dönmüş adamiyiki bosanmissin iyi yirttin
Sen çok güzelsin yahu:), bence sen ona fazla namuslu gelmişsin. Böyle adamlar ahlakı düşük kadın arıyor:)ay ne olmuskı ben bılmıyorum .
Senderr o degılde bı su var
barı deyseydı yanı kasına gozune kurban olunacak bırı olsaydıda bende oturup ezıklenseydım
ne oldu gıttı bır hıc ugruna uzdu benı
asla vazgecme haklarindan.. o seni sindirdigi donemde hic acimadiŞimdide imza atayım da tazminattan vazgeçeyim diye dört dönüyor etrafımda. Nolcaktı ya nolcaktı
acaba öylemi dersin ? yani halbuki bana takındığı tavırda rezilliğin en alasıydıSen çok güzelsin yahu:), bence sen ona fazla namuslu gelmişsin. Böyle adamlar ahlakı düşük kadın arıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?