• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyileşemiyorum

Bu olay başınıza geleli çok oldu, kaç aydır yoğun stres yaşıyorsunuz. Artık iş biraz da panik bozukluğa çevirdi sanki, delirecegim korkusu da bunun kanıtı olabilir. Eğer doğru tahmin ettiysem panik bozukluk da eşlik ediyorsa ilaçla 6-9 ayda iyilesirsiniz. Zaten size verilen maddenin etkisinin 6 ay surebilecegini yazmıştı kizlar.
Öncelikle sakin olun, inanın odak nokraniz bu oldukça süreç uzayacak. Çok zor ama her aklınıza geldiğinde başka bir şey düşünüp konuyu savusturun.

Hani derler ya "Ne zaman bahar gelecek diye kendini paralarken bahar gelip geçti bile. Dikkati başka yerde olduğundan bahar çiçeklerini görmedi" diye

Öncelikle büyük geçmiş olsun Desmond. Ne diyeceğimi bilemedim.. Kardeşim de yaşadı bu tür şeyler etkisinden kurtulması pek kolay olmadı ancak şu an çok çok iyi durumda.. Ablası olarak ona bir daha böyle şeyleri kullanmamasi gerektiğini, iyi bir çevre ile devam etmesi gerektiğini tembihlerdim. Beni dinlerdi. Bunlari yasamasina ragmen cok kez o maddelere yonelme istegi duydu hep. Zor engel oldum ama engel olabildim. Yani bu aşamayla kendine gelmeye başladı. Onu iyi hissettiren insanlarla arkadaşlık yapmasını ve kötü hissettirenlerle yollarini ayirmasini söyledim. Ne dediysem yaptı. Seni iyi hissettiren insanlarla konuş onlarla muhabbet et boş olsa bile. Bu tür şeyler kullanan insanlardan uzak dur ilaçlardan daha çok yarar sağlar. Eminim... ailenle sevdiklerinle varsa erkek arkadaşınla mutlu vakitler geçirmeye hayatında iyi şeyler olduğunun farkına var. Yaşandı bitti gözüyle bak. İsteyince her şey olur sen yeterki iste... Sağlığına uyku düzenine ve beslenmene çok dikkat et. Sağlıcakla kal

Meditasyon yap
Yoga yap
Kendine odaklan
Zamanla kafan dağılır
Süreli bunları düşünme
Geçmiş olsun

Back
X