- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
- 33
- Konu Sahibi blackwitch7
-
inşaallah o kadar zorki benim için hazmedemiyorum.Seni oldugun gibi kabullenecek biri cikacak karsina. Gör bak demedi deme.
şöyle bişey iki ay önce ayrıldığım sevgilim sormadı..ben vicdanen rahatsız oldum bi gece anlattım telefonda..ama çok yeniydi eminim ilerleyen zamanlarda irdelerdi öyle bi tipti..klasik türk erkeği erkek yapar kız yapamaz mantığı hakimdi zaten her konuda.ama çok yaraladı beni onun tavırları da tuz biber oldu üstüne.Soruyorlar mı, sormadıkları halde sen mi açıklama yapıyorsun?
canım o seni bakire olmadığın için kabul etmeyen erkeklere desenki rihanna seninle evlenecek ama bakire değil koşa koşa ona giderler. bir kere bakire olmamanın hesabını erkeklere değil Allah a vermelisin. karşıdaki erkek kendi bakir değilse ve senden bunu bekliyorsa zaten bencil biridir bir kere onu sen kendi kafanda elemelisin bence. ayrıca daha yaşın 21bu yaşta bu ne acele. kaçan bişey mi var. karşına çıkan erkekler kaç yaşındaydı da sanki bunları anlayacak olgunlukta idiler. heralde onlarda 23-24 yaşında falandı.Daha 21 yasındayım..ama yaşadıklarım yüzünden çok olgunlaştım..kendimi 80 yasında gibi hissediyorum
bekaretimi kaybettim bunu karsıma çıkan erkeklere anlattığımda da hep bahanelerle ya terkedildim ya terketmek zorunda kaldım..artık cok yorgunum gerçekten.evet kabul kesinlikle cahil bi dönemimdeydim şimdiki aklım olsa yapmazdım ama artık olan oldu..toparlayamıyorum kendimi..bugün doğum yapan bi yakınımıza gittik o kadar kötü oldumki gözlerim doldu ben bunları hiç yasayamıcam dedim..kim bunu kabul ederki?daha önce açtığım konularda hep buna takılmayan erkekler var dendi ama o erkekler hiç beni bulmuyoben açıkladığım zaman tepki gösteriyolar inanmak istemiyolar..bu da beni yıkıyo..Allahım nolur artık bende mutlu olayım diyorum sürekli ağlama krizlerine giriyorum..diktirmeyi düşünüyorum sonra vazgeçiyorum tam bi karmaşa yaşıyorum içimde yani.kimi de bunu bi erkek kabul etse bile en küçük bi kavgada yüzüne vurur diyolar..bi yandan düşünüyorum hiç evlenmemek en iyisi diyorum..
kendime gelemiyorum arınamıyorum o kötü düşüncelerden..tövbe ediyorum sürekli ama cok cok cok yoruldum.mutluluk harammı yani bana bu kadar mı kötü biriyim ya kimler kimler mutlu oluyo da bi bana gülmüo hayat.keşke o lanet zamanlara geri dönsem de telafi edebilsem.Allaha karsı mı vicdanımı temizliyim kendime karsımı?
lütfen yaşayan varsa ya da yaşandığına şahit olan varsa bişeyler söyleyin okuduğunuz için teşekkürler.
canım özel hayat denen bişey var kimseye birşey anlatman gerekmiyor ayrıca görüştüğün erkeklere de bahsetmemeye çalış birkaç kez görüşürsün eğer kafalarınız uyuşuyorsa söylersin. fakat senin bu boşluğunu kullanmaya çalışabilirler yani aslında seni sevdiği için değilde evlenmek istiyorsun ya seni nasıl olsa evlenicez diye birlikte olmak isteyenler olabilir. önemli olan seni gerçekten seven insanla olman başka düşüncelerle değil.kabul eden biri olsa bile evlenince sorun olmazmı?sonuçta evlilik kendi basına zaten zor bi müessese iki insan ister istemez tartısıyo kavga ediyo beraber yaşamaya çalışıyo..bide bu mesele sürekli tehdit konusu olmazmı?hatta ailem öğrenirse onları utandırırsam o zamn ölürüm ben
bence yanlış düşünüyorsunuz. karşınızdaki kişi dar görüşlü bencil biri olabilir kendi başkalarıyla birlikte olup karşısındaki bayancinsel birliktelik yaşadı diye onu kirli görüyor olabilir fakat vajina diktirmek kendine saygısızlıktır. karşımdakinin anlayışı kıtsa ben niye kendimi ona uydurayımki.Niye söyleme ihtiyacı duyuyorsunuz ki?
Karşınızdaki adamlar sırayla size kimlerle kaç kere beraber olduğunu anlatıyor mu?
Ayrıca kabul etmek, kabul görmek ne demek?
Kendinizi sadece niye bedeninizden ibaret görüyorsunuz?
Kendinize bu aşağılamayı nasıl yapıyorsunuz, aklım almıyor...
Zaten o zihniyette olan adama uyduracaksın yalanı, esnekti, diktimeydi derken ayakta uyutursun istesen.
Çünkü hakediyor!
O zihniyetteki her insan kandırılmayı sonuna kadar hakediyor arkadaşım!
aynen bide öyle bi durum var..başka niyetle devam etmeye çalışanlar oluyo..anlayamıyorum işte bi türlü niyetini.canım özel hayat denen bişey var kimseye birşey anlatman gerekmiyor ayrıca görüştüğün erkeklere de bahsetmemeye çalış birkaç kez görüşürsün eğer kafalarınız uyuşuyorsa söylersin. fakat senin bu boşluğunu kullanmaya çalışabilirler yani aslında seni sevdiği için değilde evlenmek istiyorsun ya seni nasıl olsa evlenicez diye birlikte olmak isteyenler olabilir. önemli olan seni gerçekten seven insanla olman başka düşüncelerle değil.
acelen ne?aynen bide öyle bi durum var..başka niyetle devam etmeye çalışanlar oluyo..anlayamıyorum işte bi türlü niyetini.
üni öğrencisiyim okuduğum sehirde psikolog yok ne yazıkki.Bence psikologa danis burdan dememizle rahatlanacak bir konu degil.Ama elbette vardir yani sende yasarsin o heyecanlari neden yasayamayasin
Eylemi değil, bu düşüncelere sahip olan insanların kandırılmayı sonuna kadar hakettiğini belirtmek istedim.bence yanlış düşünüyorsunuz. karşınızdaki kişi dar görüşlü bencil biri olabilir kendi başkalarıyla birlikte olup karşısındaki bayancinsel birliktelik yaşadı diye onu kirli görüyor olabilir fakat vajina diktirmek kendine saygısızlıktır. karşımdakinin anlayışı kıtsa ben niye kendimi ona uydurayımki.
bunları hiç yaşayamıcağımı düşündüğüm için aceleci davranıyorum sanırım bu stres üstümden kalksın artık die.Neden bu kadar erkek arkadaşın olsun ya da yakın bir zamanda evlenmen gerekiyormuş gibi acele ediyorsun ki. Senin yaş grubundaki erkekler toplumsal yargılardan çıkıp bu gibi konularda olgun davranacak kadar büyük değiller. Gel şöyle bir 25-27 yaşına, işini eline al, kendine güvenin gelsin işte o zaman her şeyin bilincinde olup bu gibi konulara papuç bırakmayacak çok erkekle tanışacaksın. Hem biraz erkek meselelerine ara vermiş olursun.
Erkeklere bu kadar bağlı olursanız hiçbir zaman mutlu olamazsınız. Hayat senin hayatın, erkeklerin hayatı değil ki. Erkeksiz yaşayamıyor musun? Bir süre hayatına kimseyi dahil etmeye çalışma. Bir de kendi özelini her erkeğe anlatma hatta hiçbir erkeğe anlatma. Bakın bu bekaretti, namustu, bacaktı şuydu buydu olayları hep kadınlar yüzünden var. Erkeklerin böyle bekarete takılı kalmasının sebebi kadınlar aslında. Kadın kendini değerli görmüyor ki karşısındaki erkek ona değer versin. Ne zamanki kadınlar kendilerini değerli bulup namuslarını bacak arasına indirgemeyecek, o zaman bu bekaret meselesi ortadan kalkacak. Bakire olmamanın gayet normal olduğu gerçeği kadınların kafasına dank etmeli önce ama şu an yok maalesef. Kadın kendisini karşısındaki erkeğe hesap vermeye mecbur hissetmediği zaman, bunu akıl edebildiği zaman erkekler de bekaret gibi salakça bişeyi sorun etmeyecekler, edemeyecekler. Kadın kendisini değersiz görüyor, beni hangi erkek kabul eder ki böyle falan diyor. İnsan olduğunu unutuyor. Bu kadınların çoğu da karşısındaki erkeğin bakir olup olmadığını sorgulamaz mesela, "erkektir yapar" zihniyeti yüzünden.
Kadın değişirse toplum değişir. Kadın akıllanırsa toplum akıllanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?