İyileşemiyorum..

Soruyorlar mı, sormadıkları halde sen mi açıklama yapıyorsun?
şöyle bişey iki ay önce ayrıldığım sevgilim sormadı..ben vicdanen rahatsız oldum bi gece anlattım telefonda..ama çok yeniydi eminim ilerleyen zamanlarda irdelerdi öyle bi tipti..klasik türk erkeği erkek yapar kız yapamaz mantığı hakimdi zaten her konuda.ama çok yaraladı beni onun tavırları da tuz biber oldu üstüne.

kabul eden biri olsa bile evlenince sorun olmazmı?sonuçta evlilik kendi basına zaten zor bi müessese iki insan ister istemez tartısıyo kavga ediyo beraber yaşamaya çalışıyo..bide bu mesele sürekli tehdit konusu olmazmı?hatta ailem öğrenirse onları utandırırsam o zamn ölürüm ben

canım o seni bakire olmadığın için kabul etmeyen erkeklere desenki rihanna seninle evlenecek ama bakire değil koşa koşa ona giderler. bir kere bakire olmamanın hesabını erkeklere değil Allah a vermelisin. karşıdaki erkek kendi bakir değilse ve senden bunu bekliyorsa zaten bencil biridir bir kere onu sen kendi kafanda elemelisin bence. ayrıca daha yaşın 21bu yaşta bu ne acele. kaçan bişey mi var. karşına çıkan erkekler kaç yaşındaydı da sanki bunları anlayacak olgunlukta idiler. heralde onlarda 23-24 yaşında falandı.

Niye söyleme ihtiyacı duyuyorsunuz ki?
Karşınızdaki adamlar sırayla size kimlerle kaç kere beraber olduğunu anlatıyor mu?
Ayrıca kabul etmek, kabul görmek ne demek?
Kendinizi sadece niye bedeninizden ibaret görüyorsunuz?
Kendinize bu aşağılamayı nasıl yapıyorsunuz, aklım almıyor...
Zaten o zihniyette olan adama uyduracaksın yalanı, esnekti, diktimeydi derken ayakta uyutursun istesen.
Çünkü hakediyor!
O zihniyetteki her insan kandırılmayı sonuna kadar hakediyor arkadaşım!

canım özel hayat denen bişey var kimseye birşey anlatman gerekmiyor ayrıca görüştüğün erkeklere de bahsetmemeye çalış birkaç kez görüşürsün eğer kafalarınız uyuşuyorsa söylersin. fakat senin bu boşluğunu kullanmaya çalışabilirler yani aslında seni sevdiği için değilde evlenmek istiyorsun ya seni nasıl olsa evlenicez diye birlikte olmak isteyenler olabilir. önemli olan seni gerçekten seven insanla olman başka düşüncelerle değil.

Evet takıntısı olan belli eder bir şekilde. Sen de bunu anladığın için açıklama gereği duymuşsun.
Dürüstlükten yanayım ben de ama sırf takıntılı olduğunu düşündüğün için açıklamakta acele etmemelisin.
Birbirinizi keşfettikçe bunun önüne geçecek değerler ön plana çıkacaktır.
Yani uyum içinde bir ilişkide iki taraf için de öncelikler yer değiştirir.
Durumu bilerek evlendikten sonra bunu koz olarak kullanacak kişilikteki bir insan bu durum olmasa başka
şekilde seni incitmenin yollarını bulacaktır.

bence yanlış düşünüyorsunuz. karşınızdaki kişi dar görüşlü bencil biri olabilir kendi başkalarıyla birlikte olup karşısındaki bayancinsel birliktelik yaşadı diye onu kirli görüyor olabilir fakat vajina diktirmek kendine saygısızlıktır. karşımdakinin anlayışı kıtsa ben niye kendimi ona uydurayımki.

aynen bide öyle bi durum var..başka niyetle devam etmeye çalışanlar oluyo..anlayamıyorum işte bi türlü niyetini.

Neden bu kadar erkek arkadaşın olsun ya da yakın bir zamanda evlenmen gerekiyormuş gibi acele ediyorsun ki. Senin yaş grubundaki erkekler toplumsal yargılardan çıkıp bu gibi konularda olgun davranacak kadar büyük değiller. Gel şöyle bir 25-27 yaşına, işini eline al, kendine güvenin gelsin işte o zaman her şeyin bilincinde olup bu gibi konulara papuç bırakmayacak çok erkekle tanışacaksın. Hem biraz erkek meselelerine ara vermiş olursun.

Eylemi değil, bu düşüncelere sahip olan insanların kandırılmayı sonuna kadar hakettiğini belirtmek istedim.
İlk gece hapı diye üretilen bir malzeme mevcut piyasada.
Tabi ki ülkemize girmesi yasak ama, bu tür davranışlar gösteren hastalıklı zihinlere onlar gibi davranmanın normal olacağını anlattım sadece.
Diktime eylemini asla onaylamıyorum ama bir kadın buna 'belirtiyorum sadece duyduğu aşktan' mecbur kalıyorsa, diyecek sözüm de yok.

bunları hiç yaşayamıcağımı düşündüğüm için aceleci davranıyorum sanırım bu stres üstümden kalksın artık die.

Erkeklere bu kadar bağlı olursanız hiçbir zaman mutlu olamazsınız. Hayat senin hayatın, erkeklerin hayatı değil ki. Erkeksiz yaşayamıyor musun? Bir süre hayatına kimseyi dahil etmeye çalışma. Bir de kendi özelini her erkeğe anlatma hatta hiçbir erkeğe anlatma. Bakın bu bekaretti, namustu, bacaktı şuydu buydu olayları hep kadınlar yüzünden var. Erkeklerin böyle bekarete takılı kalmasının sebebi kadınlar aslında. Kadın kendini değerli görmüyor ki karşısındaki erkek ona değer versin. Ne zamanki kadınlar kendilerini değerli bulup namuslarını bacak arasına indirgemeyecek, o zaman bu bekaret meselesi ortadan kalkacak. Bakire olmamanın gayet normal olduğu gerçeği kadınların kafasına dank etmeli önce ama şu an yok maalesef. Kadın kendisini karşısındaki erkeğe hesap vermeye mecbur hissetmediği zaman, bunu akıl edebildiği zaman erkekler de bekaret gibi salakça bişeyi sorun etmeyecekler, edemeyecekler. Kadın kendisini değersiz görüyor, beni hangi erkek kabul eder ki böyle falan diyor. İnsan olduğunu unutuyor. Bu kadınların çoğu da karşısındaki erkeğin bakir olup olmadığını sorgulamaz mesela, "erkektir yapar" zihniyeti yüzünden.

Kadın değişirse toplum değişir. Kadın akıllanırsa toplum akıllanır.

Canım benim, ne kadınlar evleniyor kimler kimler evleniyor görsen haline şükür edersin.. Sen sadece bekâretini kaybetmişsin. Beden senin, bu senin kararın kimseye izah etmek zorunda değilsin. Kendine "mal" muamelesi yapma. Sen insansın. Kırılan bozuk eşya gibi görme kendini. Beyninle, iç güzelliğinle etkile karşındakileri vajinanla değil. Inan bana etrafta iyi insanlar da var. Sırf insanlar seni yargılar diye diktirme gibi operasyonlarda bulunma sonucu ağır olursa daha çok canın yanar. Evlilik yapıp boşanmış da olabilirdin o zaman da bekâretin olmazdı. Bir çok boşanmış kadın çok daha güzel evlilikler yapıp evlâtlara sahip oluyorlar insanın içi güzelse elbet mutlu olur bir gün. Her şey bekâret değil. Şahit olduğum insanlar var neler neler yaşıyorlar sırf "zar" sağlam diye bâkire sayıyorlar kendilerini. Saf olmak sadece bekârete bağlı değil ruhuna bağlı..

erkeksiz yaşayabilirim tabiki...ama insan düşünüyo bigün yalnız kalcam ailem ölcek gitcek..hersey bi yana annelik duygusunu tatmak için aşık olmak için o heyecanı yaşamak için hevesliydim..haklısınız aslında gercekten değer veren erkek geçmişi irdelemiyo..ben bunu sahiplenme olarak görüyorum orda hata yapıyorum beni çok seviyo .ok kıskanıyo sakınıo gibi düşünüyodum hep.saçma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…