- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi blackwitch7
-
heAklı zarda olmayan erkekler de var. Umudunu kaybetme daha çok küçüksün.
Artık bi gelin bile görmek istemiyorumannem sürekli çeyizime bişeyler alıyo alma boşuna diyorum.bu heyecanları hiç yaşayamıcam gibi geliyo..çevreme bakıyorum yanlarndaki erkeğe o kadar güveniyolarki.ben tam tersi her an aldatcakmı yalan mı söylücek diye diken üstündeyim.ya da öyle biri çıkmadı karsıma bilemiyorum..dağılmış durumdayım işte.
Tedavi olmalısın.Ya ertık bu mesele yüzünden kendime güvenim kalmadı zaten beni kimse beğenmezki kimse sırılsıklam aşık olmaz diye artık yedim bitirdim kendimi..atamıyorum aklımdan bi türlü yediremiyorum kendime zoruma gidiyo.
evlilik öncesi ilişkinin olmaması sadece kıza değil ki yani erkekte evlilik öncesi ilişki yaşamamalı .şu kızlık zarı sadece kızlara değil!Artık bi gelin bile görmek istemiyorumannem sürekli çeyizime bişeyler alıyo alma boşuna diyorum.bu heyecanları hiç yaşayamıcam gibi geliyo..çevreme bakıyorum yanlarndaki erkeğe o kadar güveniyolarki.ben tam tersi her an aldatcakmı yalan mı söylücek diye diken üstündeyim.ya da öyle biri çıkmadı karsıma bilemiyorum..dağılmış durumdayım işte.
Bilemiyorum işte benim yasam tarzım belli..bunu kabul eden erkeklerde geniş olabiliyo yani ben biraz ibadetlerine düşkün ve temiz kalpli birini istiyodum..yanlış düşünüyo da olabilirim..bilmiyorum aklım karısık işte.Namusu bacak arasında aramayan erkekler var
Ama çevre faktörü önemli.
Bilemiyorum işte benim yasam tarzım belli..bunu kabul eden erkeklerde geniş olabiliyo yani ben biraz ibadetlerine düşkün ve temiz kalpli birini istiyodum..yanlış düşünüyo da olabilirim..bilmiyorum aklım karısık işte.
inşaallah..hayırlısı tabi..dediğiniz gibi tam tersleri de var aslında.Evet geniş olabiliyorlar ama tam tersleride var
Allah gönlünüze göre bir eşi karşınıza çıkarır elbet
okuyorum..yüksek lisans düşünüyorum ama işte bunlar herşeyimi etkiliyo gücüm kalmıyo bi süre sonra artık mücadele etcek gücü kendimde bulamıyorum..nolur dua edin bari iyi yerlere geleyim tek isteğim bu zaten artık en azndan ayaklarımın üstünde durabileyimCanım daha yasin genç bilmiyorum okuyor musun ama okuluna devam et okumuyorsanda kendini geliştirme is hayatına atıl evlilik için henüz erken ınan bana bu yaşta evlensen pişman olursun konu bence suan bekaret olmasın senin için hem her flortune de anlatmak zorunda değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?