İyileşemiyorum..

Valla canim olayin bekaretle ilgisi yok cikmiyor bakireyim vs ne ovunme ne baska sey icin diyorum yanlis anlama benimde cikmiyor bir yerden sonra kopuyorlar demekki kismet degil yani ona baglama sadece nasibin gelmemis henuz karsina cikmamis. Bak benim yakin arkadasim var evlendi cocugu da oldu esi de hic sorun etmedi o ornekte var umutsuz olma.

bakire olmak mutluluk değildir
bir erkek tarafından kabul (?) görmek mutluluk değildir
evlenmek de aynı şekilde mutluluk değildir

kişinin mutlu olup olmaması kendisiyle barışık olup olmadığına bağlı daha çok.

öncelikle paniği bırakın yaşınız 21 henüz. gelecek günler ne getirir bilinmez.
sevgili olaylarına bir süre ara verip kendinizi toparlayın (psikolog yoksa psikiyatrist desteği ile). ahdi evleneyim bu dertten kurtulayım diye aranmayın çok daha büyük hatalar yaparsınız.
önünüze çıkan her erkeğe durumunuzu açıklamaktan vazgeçin
ve lütfen kendinizi affedin.

psikolojik destek almadan zor iyileşirsiniz.

evet aklı bacak arasın da olmayan erkekler var ama her çevre de yok maalesef
bence zarınızı diktirin
kafanız rahat etsin
kandırmaca falan değil mutluluk için pempe yalan olarak düşünün

Anlatma...Her erkek bunu düşünür ve kafaya takar.Yok dürüst ol yok kandırma hayır arkadaş anlatmiycaksin.Kendini erkeğin yerine koy.Akıl var mantık var böyle bişey anlatılır mi ya. Doktora gidiyorsun o bile gizli tutuyor herseyini sen niye deşifre ediyorsun?

Anlatmayın,daha 21 yaşındasınız ,okumak olsun önceliğiniz. Altın bileziğinizi kolunuza taktıktan sonra düşünün evlenmeyi.
Siz zannediyormusunuz ki her evlenen bakire. Muhakkak var evlenmeden birliktelik yaşayıp,o insanla evlenmeyip ,mutluluğu başkasında bulanlar.
Bu bir hastalık değil,bunuda unutmayın.
Muhakkak karşınıza sizi olduğunuz gibi kabul edip sevecek birisi çıkacaktır.

Bence de daha çok küçüksün benim bekaretini kaybetmiş ama daha sonradan evlenmiş barklanmış arkadaşlarım var. Her erkek takmıyor ama biraz beklemen lazım acele ile hata yapma, yani kabul eden birini bulduğunda başka şansım yok diye düşünme. Erkekler belli bir olgunluğa eriştikten sonra bu olaya normal bakıyor.

Tedavi olmalısın.

sen öncelıgını okuyup,iş sahıbı olmaya , kendı ayakların ustunde durmaya ver, sonrası gelır elbet. bende bakıre degıldım evlendıgımde, esımde bılıyordu ama hıcbır zaman sozlu konusulmadı bu durum, ne ben ben bakıre degılım dedım ne o sordu , evlenmeden oncede yasadık bırseyelr hersey spontane gelıstı ve bu durum hıcbır zaman sorun olmadı ...
hem erkeklerın tek dusundugu benden once kac kısı ıle bırlıkte olmus kı? onlar benden ıyıler mıydı acaba? gıbı seyler...
o nedenle sıkıntı yapma , hayatına devam et..
hayatına giren her erkege de bunu soyleme, hayat gorusun olarak lanse et tepkılerını al, ona gore gıdısatını belırle...
ben sahsen bekarete onem vermedım hıcbır zaman, cınsellıgınde ıstendıgı gıbı yasanması taraftarıyım. o nedenle bu konudakı fıkrımı aılemde cevremde esımde bılıyordu..

sen erkeklere nie anlatıyorsun bacım evlenme yoluna giren ilişkin olursa anlatırsın yoksa senle birlikte olmak isteyenlerde çıkabilir bu senin özelin bekaret dediğin nedir erkek koruyormuymuş korumuş mu da sana hesap soruyor ezik hissetme zamanı gelibnce sende evleneceksin emin ol daha yaşın küçük değişecek

ayenen iyi düşün bundan sonra okulunu bitirmeyi iş sahibi olmayı iş sahibi olursan zaten biraz daha ciddi insanlar seni bulacak kafa yapısını anlarsın ona göre yaklaşırsın seviyorum aşığım şeyleri çok boş yaşın ilerleyinc anlıyorsun... kadın olarak asla ezdirme değerlisin seni değerli kılanda bekaret değil

1-Bir kadın yaşadığı özel zamanları sonraki erkek arkadaşlarına anlatmak zorunda değildir.
2-Sevgili, eş vs herneyse. Pişmanlık duyduğunuz veya sorun olacağını düşündüğünüz şeyleri karşı tarafa anlatmayınız.
3-Seni sen olarak seven birisini bulduğunda zaten bunları sorgulamıyor olacaktır
4-Sorguluyorsa zaten geri kafalıdır. koşarak uzaklaş..

evlilik öncesi ilişkinin olmaması sadece kıza değil ki yani erkekte evlilik öncesi ilişki yaşamamalı .şu kızlık zarı sadece kızlara değil!

Canım daha yasin genç bilmiyorum okuyor musun ama okuluna devam et okumuyorsanda kendini geliştirme is hayatına atıl evlilik için henüz erken ınan bana bu yaşta evlensen pişman olursun konu bence suan bekaret olmasın senin için hem her flortune de anlatmak zorunda değilsin

Namusu bacak arasında aramayan erkekler var
Ama çevre faktörü önemli.
Bilemiyorum işte benim yasam tarzım belli..bunu kabul eden erkeklerde geniş olabiliyo yani ben biraz ibadetlerine düşkün ve temiz kalpli birini istiyodum..yanlış düşünüyo da olabilirim..bilmiyorum aklım karısık işte.

Evet geniş olabiliyorlar ama tam tersleride var
Allah gönlünüze göre bir eşi karşınıza çıkarır elbet

okuyorum..yüksek lisans düşünüyorum ama işte bunlar herşeyimi etkiliyo gücüm kalmıyo bi süre sonra artık mücadele etcek gücü kendimde bulamıyorum..nolur dua edin bari iyi yerlere geleyim tek isteğim bu zaten artık en azndan ayaklarımın üstünde durabileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…