- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
- 33
- Konu Sahibi blackwitch7
-
bu sekilde anlatmadım..hatta dik durdum karsısında.ama olmuyo işte kopuo bi yerde.Evlenmeden önce bekâretini kaybedip (bu ne demekse) sonradan evlendiği sevgilisiyle çok mutlu olan bir ton insan tanıyorum.
Bu kadar takmak niye? Ayrıca neden her sevgiline açıklama ihtiyacı hissediyorsun?
Sen böyle korkunç bir şeymiş gibi davranırsan ona göre tepki alırsın tabi.
Kopmayana kadar devam o halde. Daha 21 yaşındasın. Kimler kimler çıkar karşına. Bu yaşta böyle karamsar olma.bu sekilde anlatmadım..hatta dik durdum karsısında.ama olmuyo işte kopuo bi yerde.
Daha 21 yasındayım..ama yaşadıklarım yüzünden çok olgunlaştım..kendimi 80 yasında gibi hissediyorum
bekaretimi kaybettim bunu karsıma çıkan erkeklere anlattığımda da hep bahanelerle ya terkedildim ya terketmek zorunda kaldım..artık cok yorgunum gerçekten.evet kabul kesinlikle cahil bi dönemimdeydim şimdiki aklım olsa yapmazdım ama artık olan oldu..toparlayamıyorum kendimi..bugün doğum yapan bi yakınımıza gittik o kadar kötü oldumki gözlerim doldu ben bunları hiç yasayamıcam dedim..kim bunu kabul ederki?daha önce açtığım konularda hep buna takılmayan erkekler var dendi ama o erkekler hiç beni bulmuyoben açıkladığım zaman tepki gösteriyolar inanmak istemiyolar..bu da beni yıkıyo..Allahım nolur artık bende mutlu olayım diyorum sürekli ağlama krizlerine giriyorum..diktirmeyi düşünüyorum sonra vazgeçiyorum tam bi karmaşa yaşıyorum içimde yani.kimi de bunu bi erkek kabul etse bile en küçük bi kavgada yüzüne vurur diyolar..bi yandan düşünüyorum hiç evlenmemek en iyisi diyorum..
kendime gelemiyorum arınamıyorum o kötü düşüncelerden..tövbe ediyorum sürekli ama cok cok cok yoruldum.mutluluk harammı yani bana bu kadar mı kötü biriyim ya kimler kimler mutlu oluyo da bi bana gülmüo hayat.keşke o lanet zamanlara geri dönsem de telafi edebilsem.Allaha karsı mı vicdanımı temizliyim kendime karsımı?
lütfen yaşayan varsa ya da yaşandığına şahit olan varsa bişeyler söyleyin okuduğunuz için teşekkürler.
evet üni okuyorum bu yıl mezun olucam..iş hayatına atılınca simdi orda belki ciddi düşünen kişiler çıkcak karsıma ama onlara da evlenmeden önce illaki söylemem lazım kandırmış gibi olur yoksa..bunlar umutsuzluğa sürüklüo işte.Küçük bir yerde yaşıyorsanız denk gelmemiştir. Üni. okudunuz mu? Okuyacak mısınız?
Kafanızdaki şeyler çok saçma. Ayrıca kimseye yok ben bakire değilim yok şu bu demenize gerek yok. O sizin özeliniz.
üni okuyorum..aslında zaten bu meseleden dolayı taktım evliliğe..geçmişim sürekli engel mutluluğuma diye yerleşmiş beynime..kendime hakim olamıyorumdaha yaşın 21 canım çalışıyor musun, niye taktın evliliğe bu kadar, senin yerinde olsam ya okurdum ya da çalışırdım, eğer ararsan ve kafaya takarsan inadına yanlış insana denk gelirsin, senin gibi bir kızın dürüstlüğünü beğenip seni anlıcak biri çıkar elbet ama bu konuları kafandan uzaklaştırmalısın
üni okuyorum..aslında zaten bu meseleden dolayı taktım evliliğe..geçmişim sürekli engel mutluluğuma diye yerleşmiş beynime..kendime hakim olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?