İyileşemiyorum..

blackwitch7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
434
155
33
Daha 21 yasındayım..ama yaşadıklarım yüzünden çok olgunlaştım..kendimi 80 yasında gibi hissediyorum
bekaretimi kaybettim bunu karsıma çıkan erkeklere anlattığımda da hep bahanelerle ya terkedildim ya terketmek zorunda kaldım..artık cok yorgunum gerçekten.evet kabul kesinlikle cahil bi dönemimdeydim şimdiki aklım olsa yapmazdım ama artık olan oldu..toparlayamıyorum kendimi..bugün doğum yapan bi yakınımıza gittik o kadar kötü oldumki gözlerim doldu ben bunları hiç yasayamıcam dedim..kim bunu kabul ederki?daha önce açtığım konularda hep buna takılmayan erkekler var dendi ama o erkekler hiç beni bulmuyo ben açıkladığım zaman tepki gösteriyolar inanmak istemiyolar..bu da beni yıkıyo..Allahım nolur artık bende mutlu olayım diyorum sürekli ağlama krizlerine giriyorum..diktirmeyi düşünüyorum sonra vazgeçiyorum tam bi karmaşa yaşıyorum içimde yani.kimi de bunu bi erkek kabul etse bile en küçük bi kavgada yüzüne vurur diyolar..bi yandan düşünüyorum hiç evlenmemek en iyisi diyorum..
kendime gelemiyorum arınamıyorum o kötü düşüncelerden..tövbe ediyorum sürekli ama cok cok cok yoruldum.mutluluk harammı yani bana bu kadar mı kötü biriyim ya kimler kimler mutlu oluyo da bi bana gülmüo hayat.keşke o lanet zamanlara geri dönsem de telafi edebilsem.Allaha karsı mı vicdanımı temizliyim kendime karsımı?
lütfen yaşayan varsa ya da yaşandığına şahit olan varsa bişeyler söyleyin okuduğunuz için teşekkürler.

Artık bi gelin bile görmek istemiyorum annem sürekli çeyizime bişeyler alıyo alma boşuna diyorum.bu heyecanları hiç yaşayamıcam gibi geliyo..çevreme bakıyorum yanlarndaki erkeğe o kadar güveniyolarki.ben tam tersi her an aldatcakmı yalan mı söylücek diye diken üstündeyim.ya da öyle biri çıkmadı karsıma bilemiyorum..dağılmış durumdayım işte.

Evlenmeden önce bekâretini kaybedip (bu ne demekse) sonradan evlendiği sevgilisiyle çok mutlu olan bir ton insan tanıyorum.

Bu kadar takmak niye? Ayrıca neden her sevgiline açıklama ihtiyacı hissediyorsun?

Sen böyle korkunç bir şeymiş gibi davranırsan ona göre tepki alırsın tabi.

seni oldugun gibi sevmeyen seni sen oldugun icin sevmeyen birisi yada birilerine karsi hassasiyet gostermen yersiz.kiz sin diyr seni sevecek adami sen napicaksin allah askina..benim cok eskiden yakin arkadasim onyedi yasindan otuz iki yasina kadar ayni adamlaydi ve kiz deildi iliski yasamislar .ama bu sene nisani oldu o kisiyleama ben biliyorum o adami defalarca aldatti o nisanlisini yani ..genel anlamda ben bu erkekleri anlamiyorum.iliskiyi ilk onlarla yasayinca o kiz namuslu mu oluyor ?ayrica sen yasadigin seyi hata olarak gormezsen o erkeklerde goremez.cok da uzulme madem kucuk beyinli ise hepsi sende operasyon olmak istiyorsan olup kurtulursun ama degmez zihniyeti boyle olan erkekler icin

bu sekilde anlatmadım..hatta dik durdum karsısında.ama olmuyo işte kopuo bi yerde.

Hemen söyleme.Güveninceye kadar.O da sana alışır bakarsın bu arada.

21 yaşındasınız yahu 21. Bekaretimi kaybettim be demek? Tecavüze mi uğradınız? Eğer ilişkiniz olduysa rızanızla bunun arkasında durun. Bu utanılacak bir şey değil. Siz kendinizi değersiz görünce karşımızdakilerde öyle davranır. Kusur değil bu. İnsanız biz. Karşınızdaki bakir mi de sizinki kusur olsun?

daha yaşın 21 canım çalışıyor musun, niye taktın evliliğe bu kadar, senin yerinde olsam ya okurdum ya da çalışırdım, eğer ararsan ve kafaya takarsan inadına yanlış insana denk gelirsin, senin gibi bir kızın dürüstlüğünü beğenip seni anlıcak biri çıkar elbet ama bu konuları kafandan uzaklaştırmalısın

evet üni okuyorum bu yıl mezun olucam..iş hayatına atılınca simdi orda belki ciddi düşünen kişiler çıkcak karsıma ama onlara da evlenmeden önce illaki söylemem lazım kandırmış gibi olur yoksa..bunlar umutsuzluğa sürüklüo işte.

Kİmseye bir şey açıklamak zorunda değilsin yaşadıklarını hata olarak görmek yerine ders çıkarmaya bak seni terk edenler karşına en saf halleriyle mş geliyorlar sanki her yedikleri haltı anlatıyolarmı da sen hemen söylüyosun ya da her görüştüğün kişi senin kocan mı olucak ki bilsin özelini neden bu kadar ortaya seriyosun? Evlilik aşamasına gelmeden kimseye açıklama yapma diktirmek gibi bir hataya düşüp seni seven sana güvenen birinide kandırma

üni okuyorum..aslında zaten bu meseleden dolayı taktım evliliğe..geçmişim sürekli engel mutluluğuma diye yerleşmiş beynime..kendime hakim olamıyorum

üni okuyorum..aslında zaten bu meseleden dolayı taktım evliliğe..geçmişim sürekli engel mutluluğuma diye yerleşmiş beynime..kendime hakim olamıyorum

ne güzel üniversite okuyormuşsun, sen ona ve okul bittikten sonra işe odaklan, inan ummadığın anda çıkar karşına, yaşının ve üniversitenin tadını çıkar, olan olmuş pişman olmuşsun ne güzel tekrarlamassın, dediğim gibi kafana takma canım

Ya ertık bu mesele yüzünden kendime güvenim kalmadı zaten beni kimse beğenmezki kimse sırılsıklam aşık olmaz diye artık yedim bitirdim kendimi..atamıyorum aklımdan bi türlü yediremiyorum kendime zoruma gidiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…