- 16 Mayıs 2015
- 29
- 26
- 88
- Konu Sahibi mutlugibiyimsanki
Bugün tam 8 ay oldu.. Tam 8 aydır geçmesini bekliyorum.. Bir sabah uyandığımda artık aklımda olmasın istiyorum.. Acıdan nefes alamayacak hale geldiğim günleri düşünüyorumda, hüç geçmeyecek sandığım.. Zaman gerçekten ilaç.. Hiç bir his ilk günkü gibi kalmıyor.. Hergün Kalbime dokunup, seni nasıl orda yokladığımı hatırlıyorum.. Seni uğurladığım günü hatırlıyorum.. Canımdan can gitmişti.. Kimse kimseyi böyle çok sevmemeli. Çünkü çok istersen olmaz, çok seversen gider. Kural bu.. Evet 8 ay önce o kapıdan seni uğurladığım anda değilim. Alıştığı hızda iyileşmiyo insan ama yinede bir gün öncesiyle aynı değil.
Kalbime düştüğün ilk günden itibaren, bir gün seninle uyanacağım hayaline sarılarak uyudum. Gittiğin günden beri aklıma düşmeyeceğin sabahların hayaliyle uyuyorum.
Burası seni ve sana dair herşeyi günden güne unutuşumun günlüğü olsun..
Bugün doğum günüymüş. Tek bir sözle gönlümü almanın mümkün olduğu zamanlarda kutlamadığın doğum günlerim tabikide gelmedi hiç aklına
Ne zaman geçer biter bilmiyorum, ama bir gün bütün bu olanları buruk bir tebessümle hatırladığım günde bile değişmeyecek tek bir gerçek var. Ben tüm kalbimle gerçekten sevdim. Sen bunu bile bile canımı yaktın. Seni bunun için ömrüm boyunca affetmeyeceğim.
Kalbime düştüğün ilk günden itibaren, bir gün seninle uyanacağım hayaline sarılarak uyudum. Gittiğin günden beri aklıma düşmeyeceğin sabahların hayaliyle uyuyorum.
Burası seni ve sana dair herşeyi günden güne unutuşumun günlüğü olsun..
Bugün doğum günüymüş. Tek bir sözle gönlümü almanın mümkün olduğu zamanlarda kutlamadığın doğum günlerim tabikide gelmedi hiç aklına

Ne zaman geçer biter bilmiyorum, ama bir gün bütün bu olanları buruk bir tebessümle hatırladığım günde bile değişmeyecek tek bir gerçek var. Ben tüm kalbimle gerçekten sevdim. Sen bunu bile bile canımı yaktın. Seni bunun için ömrüm boyunca affetmeyeceğim.