- 26 Aralık 2018
- 42
- 11
- 3
- Konu Sahibi Blablabla34
-
Keşke bende soğuyabilsem. Toparlayabilsem kendimi. Cevabın için teşekkür ederim..Ne istedigini bilmeyen insanlardan acayip soguyorum ben. Demen ki yeterince sevmemiş. Kendiniz icin uzulun aglayin icinizden acisini atin bir sekilde. Allah kendi gibilerle karsilastirsin onu da ne diyeyim. Bir de artik stalklamayin. Kimi eklediginin ne onemi var. Adam baska denizlere yelken acmis bile.
Sanmıyorum başkasının girdiğini. Tabi ihtimaller arasında var yineBaşkası girdi bence hayatına. Onla sorun yaşadı yine size sardı. Belli ki yol olmaz biri. Siz çıkarın hayatınızdan, iletişim kurmayın.
Sürekli evlilikten bahseden, beni alıp annesine götüren, benim annem ile tanışmaya can atan, seni seviyorum dediğimde gözleri dolan ağlayan adam ben evlenemem ben yapamam ben seni mutlu edemem. Sen benim en kıymetlimsin hep de öyle kalacaksın dedi. Çok güzel şeyler söyledi defalarca aradı ama barışmak için bi adımı olmadıtekrar konuşmaya başlayınca neden ayrıldığını sormadınız mı?
fazla mı ergence geldi?yaş kaç pardon
fazla mı ergence geldi?
Daha üstleri aşk acısı çekemiyor mu. Ben 15 16 yaşlarında aşk acısı yaşayanı duymadım. Acaba tam olarak neresi sizde ergence düşüncesi oluşturdu. Merak ettim doğrusuüzgünüm ama evet 15-16 gibi
Cepte görenler sanırım böyle yapıyorlar. Elinin altında tutuyorlar. Fazla inanmıştım. Onun böyle yapacağına hiç inanmak istememiştim. Sanırım hep kıyamadıklarımız kıyıyorBacım ayrılmak isteyen erkek sebepsiz gider zaten . Neden diye düşünme . Kendini hatırlatmasının sebebi de , başkasını bulamazsam sen garantide ol diye.
Aynen öyle o değil sen onu engelle her yerden . Hayatına da bi yakışıklı al .kudursun mandavalCepte görenler sanırım böyle yapıyorlar. Elinin altında tutuyorlar. Fazla inanmıştım. Onun böyle yapacağına hiç inanmak istememiştim. Sanırım hep kıyamadıklarımız kıyıyor
Aslında ona en güzel cevap bu :)Aynen öyle o değil sen onu engelle her yerden . Hayatına da bi yakışıklı al .kudursun mandaval
Merhaba arkadaşlar. Forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni üye oldum. Gelelim benim derdime8 ay süren 4 ay önce erkek arkadaşımın sonlandırdığı ilişkim ile alakalı sorunum. Çok güzel giden asla bir sorun olmayan ilişkiyd. Evlerimiz çok yakın sürekli görüşüyorduk. Görmek için can atardı. Her akşam arabası ile binamın önüne gelirdi. Sürekli evlilikten bahsederdi. Birbirimizi gerçekten çok seviyorduk. Ailesi ile tanışmıştım onun benim ailemle tanışmasına günler kala beni terketti. Yazın köye gitmiştim dönüşte aileler tanışacaktı. Yaşadığım şehre döndüğüm gün anlamadığım bi şekilde bitti. Engellendim heryerden. 3 ay sonra beni aradı gece açmadım. Ertesi gün whatsap engelini kaldırdı. Gece yine aradı açtım. Çok kötü olduğunu beni özlediğini vs çok kötü bir ses tonu ile anlattı. Sonraki günler yine yine aradı konuştuk. O sırada annemi hastaneye yatırdık rahatsızdı. Bu asla sormadı. O ana kadar yazıp edip arayan adam neden annemi sormuyosun dediğimde bir daha asla konuşmayalım seni üzüyorum vs konuştu. Her aramasında sen çok iyi bi insansın derdi. O akşam ben hastanedeyken tekrardan engelledi heryerden. Tam unutmaya başlarken başa sardım ruh halim çok kötü. Sizce neden aradı kendini hatırlattı. Hala kaldıramıyorum o kadar sorunsuzdu ki hala gidip ona hesap sormak istiyorum. Barışmak için çok çabalamıştım. Şimdi instagramda kız ekliyor saçmasapan. İyileşmek istiyorum ben artık;(
Sürekli evlilikten bahseden, beni alıp annesine götüren, benim annem ile tanışmaya can atan, seni seviyorum dediğimde gözleri dolan ağlayan adam ben evlenemem ben yapamam ben seni mutlu edemem. Sen benim en kıymetlimsin hep de öyle kalacaksın dedi. Çok güzel şeyler söyledi defalarca aradı ama barışmak için bi adımı olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?