İyileşmek istiyorum:(

Ne istedigini bilmeyen insanlardan acayip soguyorum ben. Demen ki yeterince sevmemiş. Kendiniz icin uzulun aglayin icinizden acisini atin bir sekilde. Allah kendi gibilerle karsilastirsin onu da ne diyeyim. Bir de artik stalklamayin. Kimi eklediginin ne onemi var. Adam baska denizlere yelken acmis bile.

Keşke bende soğuyabilsem. Toparlayabilsem kendimi. Cevabın için teşekkür ederim..

tekrar konuşmaya başlayınca neden ayrıldığını sormadınız mı?

tekrar konuşmaya başlayınca neden ayrıldığını sormadınız mı?
Sürekli evlilikten bahseden, beni alıp annesine götüren, benim annem ile tanışmaya can atan, seni seviyorum dediğimde gözleri dolan ağlayan adam ben evlenemem ben yapamam ben seni mutlu edemem. Sen benim en kıymetlimsin hep de öyle kalacaksın dedi. Çok güzel şeyler söyledi defalarca aradı ama barışmak için bi adımı olmadı

Bacım ayrılmak isteyen erkek sebepsiz gider zaten . Neden diye düşünme . Kendini hatırlatmasının sebebi de , başkasını bulamazsam sen garantide ol diye.

Bacım ayrılmak isteyen erkek sebepsiz gider zaten . Neden diye düşünme . Kendini hatırlatmasının sebebi de , başkasını bulamazsam sen garantide ol diye.
Cepte görenler sanırım böyle yapıyorlar. Elinin altında tutuyorlar. Fazla inanmıştım. Onun böyle yapacağına hiç inanmak istememiştim. Sanırım hep kıyamadıklarımız kıyıyor

Cepte görenler sanırım böyle yapıyorlar. Elinin altında tutuyorlar. Fazla inanmıştım. Onun böyle yapacağına hiç inanmak istememiştim. Sanırım hep kıyamadıklarımız kıyıyor
Aynen öyle o değil sen onu engelle her yerden . Hayatına da bi yakışıklı al .kudursun mandaval

Düşünüp de değmeyecek biri içi kendini harab etme.. Başka birinden hoşlanmış olabilir o olmayınca boş kalmış sen aramayınca da aklına gelmişsindir. Sen cevap yazınca yine heves kaçmıştır. Düşünmene bile değmez..

barışmak için adımı olsa da zaten barışmamanız gerekirdi. hatta konuşmamanız bile gerekirdi. siz de engelleyin silin onu.

Bi daha dondugunde.. engel oyle degil boyle atilir deyip engelle bi dahada acma engelini kanul etme.. emin ol gururunu azda olsa oksar unutmak kolaylasir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…